33

Да,

преди 5 години

До Ванкатаи скумрия, и скумрия...Тихоокеанската скумрия се познава по цвета - не е красиво синя като атлантическата, а сивозеленикава. Често я продават по веригите. На етикета честно си пише FAO 61, ама кой ти гледа.

32

Ванката

преди 5 години

И гледайте произхода - FAO 61 е тихоокеанския район на Фукушима и от години внасят сьомга от там.

31

до 36

преди 5 години

До АнонименНе ти е виновна скумрията. За чий *** пазаруваш от ли*л? На такива места често е повторно замразена и, съответно, опасна. Риба се купува от рибен магазин. Навсякъде другаде е съмнителна.

30

Анонимен

преди 5 години

ха.. че аз се отвращавам за пореден път от рибата, за която давам пари, оня ден купих скумрия от Ли...л, отвън добре изглежда, вътре разкашкана, и да не мирише на развалено, но не мирише и на риба...

29

младен

преди 5 години

....па и оди си отвори прозореца да се проветрява след рибата с тоя уникален "чист" въздох.

28

младен

преди 5 години

Така е...щото рибата е цифра!!!

27

Склери до 20

преди 5 години

Как се обърна живота , а , наборе ? Без носталгия , но трудното стана още по-трудно.България е във всичко най-най-най зле в Европа. Жалко за хубавата ни държавица.

26

Леле

преди 5 години

До Истината е че...Истината, човече, е, че ти досега не си ял добре приготвена риба. Има начин дори гадния шаран да се приготви така, че да няма кости и да си оближеш пръстите. Пък за това, дето ти се пиело вода...е, нямам думи.

25

Анонимен

преди 5 години

Шаран е отврат

24

Мяу

преди 5 години

До ЕммммНа кое викаш скъпа риба? Ако държиш да е свободно отглеждана канадска сьомга, да. Но когато не е Никулден има риби почти без пари. Просто си признай - капризен съм, мързи ме...

23

Някой

преди 5 години

До BurzumЛеле, човече...2 кутии цигари миришат по-добре от шаран; поне не е на тиня.

22

Бау

преди 5 години

До Анонимен"Българинът е и най-ниско платеният в Европа, а рибата стана деликатес. Моля ви, следващият път като публикувате такива гръмки заглавия, имайте предвид финансовото ни състояние, иначе пишете глупости."6 лева килото - деликатес??? Че вие повече давате за кренвирши, дето в тях месо практически няма. 1 скумрия излиза под 2 лева и ти е готова вечеря за 20 минути. Подобно е положението с белите риби. Е, ако искаш балканска пъстърва, ще се пооръсиш, но пак не е страшна сума.

21

До 21

преди 5 години

До АнонименКак разбра, че обичаш кралски скариди, ако не си ги пробвал? А щом 50 ти е скъпо, дай 20-30 и си купи тигрови. И те са вкусни, без да са с кралско име.

20

Анонимен

преди 5 години

Българинът е и най-ниско платеният в Европа, а рибата стана деликатес. Моля ви, следващият път като публикувате такива гръмки заглавия, имайте предвид финансовото ни състояние, иначе пишете глупости.

19

Burzum

преди 5 години

Ей сега взех един шаран 2 кила за 11 лв....кое му е скъпото ...две кутии цигари....

18

Анонимен

преди 5 години

И как точно да я ядеш тази риба , като стана от 10 до 30 лв. килограма. Аз обаче най обичам кралски скариди , но още не съм ги пробвал защото са 50 лв. И те така .

17

Стотинки

преди 5 години

До СклериКупувах черноморсик сафрис през есента на 1989г. по 50ст. в София и никой не искаше да го купува. Сега и хит и е по7-8 лв кг в София! Въпроси и отговори колкото щеш!

16

Емммм

преди 5 години

И аз искам да си купя, но е скъпа рибата.

15

Анонимен

преди 5 години

Ааа, хапват депутати, министри, политици... хапват. Калкан по 50 лв за порция, хайвер с руска водка... Хапват си те, да му мислим ние-поробените.

14

Склери

преди 5 години

до 1 и 3По комунистическо рибата беше на символична цена , стотинки.Сега , по демократично време е лукс да сия купи човек .Стоиш пред витрината и си мислиш - да я. купуваш , да я миришеш или да я ядеш . Полезна , но непоносимо скъпапа. Абе, то само тя да беше скъпа , а то...с всичко е така.