50

сараош

преди 5 години

И КАТ вече се бъркат където не им е работа. Те са изпълнителна а не законодателна власт. Застрахователните агенции ще вършат работата на КАТ, а КАТ ще вършат работата на парламента а Домусчиев върши работата на премиера.

49

Горанов

преди 5 години

Алооо ГЕРБ, хайде спрете малко да ни глобявате. Всеки ден нова глупост измисляте и все насочена срещу нас. Това вече прилича на лично отношение, мразите ли ни какъв ви е проблема????

48

Анонимен

преди 5 години

problemyt e che s tezi zakoni nito opravqte dvijenieto nito opravqte MBP-to! trqbva da ima kontrol na vsichki koito karat mercedess dali s lampi ili ne - NARYSHITELI!!!!stiga eksperimenti da ne sme ximici!!

47

Анонимен

преди 5 години

На бас,че ако ще и по осем камери на катаджия да дадат,нито един турски тираджия няма да бъде глобен за това,че нито едно ограничение не спазва,като настигне наш шофьор му светка с фарове,и ако ще точно пред патрулката със 180 км/ч да премие нашият катаджия само ще се обърне за да се направи на невидял!Виж,ако българин кара и с километър над ограничението-жална му майка!

46

Бай Иван

преди 5 години

Супер, записвам се за пътен полицай, искам да работя само събота и неделя. С баджанака в смяна. Една годинка да работим ми стига - съботите и неделите

45

Анонимен

преди 5 години

До Анти ГЕРБ 44Тези от ГЕРБ са представителна извадка на нацията!!!!Не разбираш ли???Това е средностатистическият бългaрam!!!*** та ***.

44

Анонимен

преди 5 години

Когато ИДИОTИ управляват държава дивотиите нямат край!!!И да не забравите да впишете в талона на колата всички които ще я управляват щото ще ви глоби Боко-тиквата.....ха-ха

43

Анонимен

преди 5 години

Ще има ефект, но за милиционерите. Белите якички им дават възможност да заработят някой лев.

42

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Тези гербаджии не спират поне за ден да ме изумяват с покъртителните си простотии. Не мога да разбера колко трябва да е .ъп и ...ормален човек, за да му идват такива фамозни мисли в главата. И не само това, ами да иска и да ги приложи на хората. Ей, тези от ГЕРБ са си направо психично болни. Човек вече да не смее да заспи, защото като се събуди не се знае каква простотия ще е вече факт. Двойна глоба в почивен ден, е те това вече е безумие.

41

Анонимен

преди 5 години

Това много лесно може да падне в съда! С добър адвокат разбира се.

40

хахо

преди 5 години

Много ли е трудно да се вземе чуждият опит,вместо да се лансират малoумни иде?.С какво се различава нарушението,направено в почивен,или работен ден.Някои хора работят в почивните дни по график,но малоумието не прави разлика.За перверзника всичко е под общ знаменател.Защото постоянните експерименти уж за благото на всички си е перверзия с достойнството на данъкоплатеца.

39

Анонимен

преди 5 години

МВР за да се бори със нарушенията първо трябва да се пребори със себе си. Българите са заложник на глупостите на МВР. Как може закона днес да глобява 100 лева , а утре 200 лева.С какво неделята се различава от понеделника. Защо се различава? Аз съм пенсиониран полицай, и съм втрещен от глупостите на сегашните. Не може закона да се променя по 20 пъти в годината. Шофьорите вече не смогват да заучават все нови и нови приумици на полицията. Корупцията ще процъфтява.

38

сс

преди 5 години

колко лесно и удобно после да сменят датата и да не е неделя а понеделник и хоп събрали неделя 50 бона глоби ама сменят датата и става понеделник и 25 хилки изчезват, кой ще ги следи тез неща за двойните глоби? или сами ще си се следят?

37

Анонимен

преди 5 години

не съм забелязал да спират джигити, завират се в храстите на някоя малка уличка и чакат поредната 50-толевка да им влезе в джобчетата за някой измислен проблем, а на голямата улица в съседство разни си пришпорват гнусните моторчета, това виждам аз

36

Анонимен

преди 5 години

Ще има ефект...... за хазната

35

Анонимен

преди 5 години

колкото ги събират глобите без да са двойни, толкова и удвоените!

34

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ИМА ЕВФКТ ВЪРХУ "РЕКОРДНИЯ" БЮДЖЕТ НАЙ МНОГО, ПОЛЗВАТ СЛУЧАЯ ДА ЗАКЪРПЯТ ПРОДЪНЕНИЯ ЧУВАЛ...

33

Анонимен

преди 5 години

И кой балък ще тръгне да плаща фишове, като може да бутне на куката 20 лв да се почерпят с кръстника си.

32

Аз

преди 5 години

Правителството да обмисли по какви начини могат да се взимат още пари от народа и да не спират да облагат, всеки ден за ново нещо. А най-добре като при застраховките - изкарват се полицаите на улицата и облагане наред.

31

Криза

преди 5 години

След тази новина, вече няма свободни щатни бройки за пътни партули ! :)