25

Анонимен

преди 5 години

Бойко го е пратил!

24

Victimized

преди 5 години

МВР упражнява стриктен контрол върху лица залавяни с марихуана и където ги хванат им обръщат джобовете, но убийци с оръжие не са им проблема.

23

Цецо

преди 5 години

Защо оръжието му е законно, след като е криминално проявен??? Надявам се, че преди да го пуснат, ще му изземат пистолета?!?

22

Аз

преди 5 години

Подозирам че е искал да разкаже на президента подробности за убийството. Подозирам че е убил мутра искаща рекет, тогава им беше пика, пратен от сещате се кой.... Мисля че на този човечец животът му рязко ще се скъси след като се осветли...

21

Анонимен

преди 5 години

И охранителна фирма ли е имал?Кой позволява криминално проявени да се занимават с охранителна дейност?

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен11SRAMUVAM SE OT RADEV--DARGAVI S HILYADOLETNA KULTURA PODPISAHA I PRIEHA ISTANBULSKATA KONVENZIA,A BALGARIA SE NAREDI V REDIZITE NA VARVARITE.

19

Анонимен

преди 5 години

Сбъркал е адреса, за разтрел са на отсрещния тротоар

18

Марин

преди 5 години

Аз смятам, че убийството при самоотбрана не е престъпление. Това, че се е опитал да влезе в президентството е друга тема.

17

Discovery

преди 5 години

ХЕХЕХХЕХЕ... ама как смени заглавието селтттака му със селттаците такива :D :D :DЗа неразбралите, заглавието първоначално беше: "Сашко - безстрашко"

16

Самоотбранител

преди 5 години

Ами човека е собственик на бензиностанция. Кой има гаранция, че не е думнал някой враг и после не е домъкнал трупа му в бензиностанцията, за да го изкара самозащита?Те бизнесмените в нещастната ни държава са такива. Убиват, плащат и продължават да обикалят.

15

Анонимен

преди 5 години

Русия трябва да реагира незабавно - заплашен техния резидент "Дондуков" 2 !

14

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 11НЕ СМЕЙ ДА МЕ ПРИПИСВАШ КЪМ БКП ГЕРБ !!!ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ Е ЗА РЕФЕРЕНДУМ НА НАРОДА ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ А НЕ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО РАДЕВ И БОРИСОВ ДА НАРЕЖДАТ НА КВОТИТЕ СИ ОТ ПО 4-РИ СЪДИИ ДА НЕ Я ПРИЕМАТ В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА!

13

СЛЪНЧАКА БЕЙ

преди 5 години

3-ти ден минава и "не се знае за мотива". Вероятно от МВР не са се сетили да го питат защо го е направил... хмммммм.... Другият логичен вариант е да са го питали, той да им е казал нещо скандално и сега гениите ПР-и и топ-ченгета да фабрикуват поредната лесносмилаема информация, която да сервират на народа и Европата, които гледат укокорени и с недоумление.ХММ

12

не разбрахте ли

преди 5 години

Абе вие не разбрахте ли че милиционeрскa, иска всички да сте овчари , криминално проявени и т.н. , за да не протестирате, когато те крадат от народа си и си назначават родата на държавни местенца да лапат а не да работят. Ако човека се е защитил от **, да не го убият те веднага са го нацапали вместо да му помогнат. За тая ** няма народ. За тях всички са ***, които им пречат и стават само за роби.

11

Анонимен

преди 5 години

Убийството при самоотбрана не е убийство, а самоотбрана, ако някой не знае.Ако съдът признае, че е било самоотбрана, никакви ограничение повече не могат да се налагат, човекът е чист. Включително може да притежава и носи оръжие.

10

Бахти държавата

преди 5 години

Криминално проявен със законно притежавано оръжие.Ало, полицията вие нормални ли сте?Иначе усвояваме успешно още 100 млн лв за заплати

9

Анонимен

преди 5 години

Значи ако убиш някого при самоотбрана, вече не можеш да притежаваш оръжие? Та при следващата самоотбрана тебе да те убият? Много е умна тая журналистка..,

8

АнонимеН

преди 5 години

РАДЕВ Е ДОКАЗАН НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК И НАПЪЛНО ЗАСЛУЖАВА И ТОЙ СМЪРТНА ПРИСЪДА НО НЕ И ПРЕДИ БОРИСОВ!

7

ОПАААААААААААААААААА

преди 5 години

КРИМИНАЛЕТАТА ИМА И ОРЪЖИ-ЗАКОННО--БРАВО МВР,БРАВО-БОКО ДА НЕ ВЪОРЪЖАВА МУТРИТЕ И СЕ ГОТВИ ЗА....ИЗБОРИ...

6

ЦИТАТКО

преди 5 години

ЦИТИРАМ: "За щастие нищо сериозно не се е случило."НЕ! Това рецидивист да влезе въоръжен в президентството на държава, член на ЕС, не е нищо сериозно. И според мен няма от какво да се плашим. :)