7

Анонимен

преди 5 години

Смевяйте по на често филтъра на климатика и ефекта ще е подобен, има модели с инфрачервена дезинфекция и озон.

6

Анонимен

преди 5 години

Прези 25 години , за пример ни показваха Токио с непрогледна шапка от финни прахови частици, после спряха дизела и подкараха хибридни и се оправиха, само че там си нямат шведи , които горят всичко що намерят.

5

Анонимен

преди 5 години

Някой заредил склада на промоция с китайски въздухочистители и иска да направи бърза печалбба - затова ли ни тровят? Навън мирише на горящ каучук и пластмаси, не мирише даже на изгорели газове, камо ли на дърва. Това ако са въглища, трябва да ги хвърлят наторшени директно във въздуха...Не искам да си купувам кутийки. За толкова време и мъгли е имало, и коли в София, но такова не е било - От някъде другаде идва този смог.

4

Джедай Мастър

преди 5 години

До Анонимен 3Има. В алито са от 3 до 30 долара. С активен въглен, много яки, но доставката е до 59 дни :(

3

Дон Карнаж

преди 5 години

Българина никога няма да има (достатъчно) пари. Бездна не се пълни! Все е беден а все масите богаташки. На сиромашка маса не съм сядал. Как става това? Ей така: хора със завидни постъпления ходят да се оплакват колко им е тежък живота. От една страна те никога няма да имат достатъчно, от друга има порочен кръг където всички послъгват колко са зле, и всички гледат кой колко има за да откраднат, потенциално. Даже и богати хора гледат какво да гепят. Въпроса е дали ще се изтървеш. България!

2

Батко

преди 5 години

Кви устройства бе, нали УЖ нямате пари?

1

Анонимен

преди 5 години

Преди 30 години си спомням как си говорехме (на майтап малко, като антиутопия, в която не вярвахме истински):- Ще дойде време и всички ще купуваме вода от бутилки.Стана! Днес всеки ходи с бутилка вода в ръка!Та като ви кажат сега:- Ще дойде време и ще си купуваме въздух!,внимавайте, като клатите глава с усмивка...