27

дядо ставри

преди 5 години

а после като се окаже че е сгрешил с предсрочния вот ще излезе ли да се покае и да признае че нищо не разбира

26

Анонимен

преди 5 години

Социолози с прогноза:червен Кольо къф социолог е бе? Най-обикновен платен от бсп шарлатанин :)

25

Зозо

преди 5 години

Бойко сам си го сложи с новите данъци, застраховки и касови апарати. Освен това пак насъскаха НАП срещу най - дребните фирми. Докато обикаля света, тук всеки прави каквото си иска. После да чака някой да го избере пак! Ще гледа като Костов като избраха Царо! Не знам само *** на какво се надяват, завалиите? Аз мисля да гласувам само ако в бюлетината е чичкото с мустачките!!! Аман от *** и руски измекярчета!!!

24

Гого

преди 5 години

Аз пък искам да изберат Нинова. И като огладнеят догодина да я махнат след като е билана власт по-малко от година. Както Орешарски. И да спрат да ни занимават с тази *** партия.По-добре ужасен край, отколкото безкраен ужас.

23

Граовец

преди 5 години

Все едно така или иначе на всичките ще гласувам против БСП

22

Loyko

преди 5 години

Ogladniaha sociolozite...Haide davaite izbori...sega ni e zatvata.Inache glad...

21

Боко шафиорът наТато

преди 5 години

80% от коментарите на един герберастки *** ли са? Или няколко трола атакувахте статията? ***, любимият ти боко - бидона е пътник догодина и той самият го знае макар и да е илитерат - ***. Барабар с цялата му шайка неставащи за нищо калинки.

20

избирателя

преди 5 години

значи партиите да развързват кесиите иначе глас нема

19

Анонимен

преди 5 години

Ще гласуваме 2-ва пъти, но единият избор ще е две в едно.

18

ДИЛЯНА

преди 5 години

НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ 3 ПЪТИ ,СОЦИОЛОЗИТЕ ДА НЕ НАСТРОЙВАТ ХОРАТА И ДА НЕ ГИ МАНИПУЛИРАТ,САМО ВЕДНЪЖ И ТО УСПЕШНО,А НА СОЦИОЛОЗИТЕ/СОЦИОПАТИ/ ДА ИМ УДЪРЖАТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ И ДА ГИ ДАДАТ ПАРИТЕ НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ЗА ДА СИ КУПЯТ СКЪПИТЕ ЛЕКАРСТВА

17

Анонимен

преди 5 години

Три пъти избори с в кърпа вързани най напред обаче извънаредни парламентарни, следват за европарламент и местни. Няма как да е другояче.

16

ognyanz

преди 5 години

До "Евро воти местни изб": Интересен тюрлюгювеч от виц и политическа чалга. Мечтаела Корнелия Нинова за избори. А за какво мечтае бат'ти Бойко? Мислил ли си за това. Не може да се л'ъже цял народ до безкрайност. И когато Бойко се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет, тогава ще видим светлина в дъното на тунела

15

Гербераст

преди 5 години

До Анонимен 13Не се притеснявай, за 500лв.за мен ще гласуват 50 човека и ще ми излезе по-евтино.

14

Анонимен

преди 5 години

ZA BOGA BRATQ NE GLASUVAITE DA UREDITE NQKOI TUTMANIK NA TLYSTA ZAPLATA LI?KAKVA VIE NA VAS POLZATA OT TOVA?

13

Анонимен

преди 5 години

AZ SCHTE GLASUVAM NULA PYTI ILI 1000 LEVA ILI NIKAKYV GLAS OT MEN

12

Анонимен

преди 5 години

До ВинетуЗабравихте ли за Борисов Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата? Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари? Забравихтели, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво? Забравихте ли, как арестуван с белезници се самоуби пред очите на полицаи? Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011? Забравихте ли, как ви обещаваха, че влезем в Шенген през 2011?

11

Евро воти местни изб

преди 5 години

ще има. А дали ще има предсрочни парламентарни?На този въпрос се отговоря иносказателно, в случая с един стар виц:На изпит професор пита студентка-медичка кой орган увеличава размера си 7 пъти. Тя отговаря, че знае, но я е срам да каже. А той й казва "Колежке, органът за който ви питам е зеницата на окото. Органът, който вие имате предвид увеличава размера синай-много 2.5 пъти. Останалото са момински мечти!"Та така и Корнелия си мечтае за предсрочни парламентарни.

10

Анонимен

преди 5 години

Ъхъм и кой ще управлява, че гледам едно "уникално" изследване на някакви си МАРКЕТ ЛИНКС или нещо подобно,Корнела ще трябва да прави невероятна коалиция с патриотарите и много вероятно без Симеонов,а пък без него Болен няма никакъв шанс за парламента,та БКП+ДПС+ОП+ДБ,муахахаха,събраха се -ОФ-ТО!!От автентични болшевики до фтентични неоБОЛШЕВИКИ!ЛОЛ,Прокопиевци и костоваци с Корнела,Е НЕМА ДА ИМ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ!Пълен цирк,преди 5 месеца 54% били недоволни а сега 74% хахахахаа,ИДИО/ТИЗЪМ!

9

Анонимен

преди 5 години

А прогнозират ли, че Корнелка ще се издъни на всички тези избори?

8

(-_-)

преди 5 години

Няма полза от гласуване.. Цялата партийна система е порочна и трябва да се промени.