34

БГ

преди 5 години

Няма ли ловджии там. Сезона е откеит за ***.

33

Анонимен

преди 5 години

Къпете се за да не ви бият като мръсни.

32

Анонимен

преди 5 години

Правосъдието в България е тотално изгубено, няма го и това ще унищожи страната.

31

Американ

преди 5 години

Ето затова България е кучкарник..

30

Наблюдател

преди 5 години

Засега в Леденик, скоро и в други градове и села.

29

Dimitrova

преди 5 години

Гнусна работа, мен лично ме хваща срам. На тия ***,които само на хартия са български граждани, трябва да им се покаже къде им е мястото. Даже най-добре да ги редуцират до минимум

28

Анонимен

преди 5 години

До Рокер, за уточнение.Пич, първо проучете от коя посока подухва вятър около това село, по-точно коя е ветровитата страна на конкретна махала. Като се позатопли и тръгнете натам на екскурзия, да знаете къде са запалите лагерни огньове. Пък ако точно тогава завее силен вятър, какво да се прави, съдбата е решила така.

27

Анонимен

преди 5 години

До БългаринВоюва се с равни.*** просто ще ядат бой и бързо ще се сетят къде им е мястото.

26

Има и друго

преди 5 години

Един от биячите е обиждал и заплашвал и други присъстващи. Те как ще бъдат обезщетени?Това деяние не бива да остане ненаказано.Ако псувни по адрес на народа ни остават без последствие, а за побоища като описания случай се получават смешни уж-присъди, ще се стигне до саморазправи (не че и сега ги няма), после ще се появят и наказателни групи. Това е първата стъпка към взимане на властта с цел диктатура, историята го е доказала. Някой ще яхне вълната на недоволството, представяйки се за герой.

25

Законът даСе промени

преди 5 години

Обида на основния етнос, крепящ нацията и държавата трябва да се наказва много строго, а при повторно такова деяние - лишаване от гражданство.За конкретния случай не е уточнено едно - ако тези нямат 5 000 лв, как ще ги изплатят? За подобни случаи трябва да се предвиди уточняваща клауза в споразумението, което сме подписали за принудителния труд, в някои случаи това трябва да се прилага.Не отиват в пандиза, ако и обезщетението не изплатят - това не е наказание, а подигравка спрямо пострадалия!

24

Андро

преди 5 години

Ако tsiganin e *** дума това казва всичко. Нека да уточним това което се премълчава в статията, че извършители са роми които мислят че всичко им е разрешено. Питайте утре първия срещнат ром дали се мисли за български гражданин и ако каже "не" го насочете към турската граница.

23

Анонимен

преди 5 години

ZASHTO USLOVNA,A NE EFEKTIVNA?

22

Българин

преди 5 години

Нещата отиват към гражданска война, но тези *** не са били в казарма, а все още 8/9 от българите са били. Еин няма да оставим.

21

Анонимен

преди 5 години

Само за побоя ли са ги осъдили? Защо си затварят очите пред много по-важното?

20

Рокер, за уточнение.

преди 5 години

Случило се е в село Леденик, Великотърновско. Информацията е от дир.бг. Там очевидно има небългари, които не уважават коренното население на България. За информация на интересуващите се. Препоръчва се да се изчака да се позатопли.

19

Анонимен

преди 5 години

номер 22 срещу колко пари ще отидат на гости ще отидете на гости на гости срещу колко пари ще бъдете на гости

18

Анонимен

преди 5 години

виж къде ще разберете че българите не съществуват вие ще разберете че се занимавате само с Писаница и дядо ми Божко Емилия дядови деветини

17

Анонимен

преди 5 години

Кой както си го направи. Тези около мен като ме зърнат, се разбягват като пилци, беззъби пилци. Един два пъти се правиха на интересни и дотам. А когато ефекта понамалее, им се спретва една терапия.

16

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

Важното е Иванчева да я закопчаят като др. Ханибал. Държава на хаоса.

15

Анонимен

преди 5 години

Никой не ни е виновен,на нас,така наречените "българи",както се казва,етнически(демек,народностни)!!!Никой,освен ние самите!Ей така не само се гаврят,но и тихо илеко ни ликвидират,като са почнали от селата.След това идва редът и на градовете!А ние се дъжим,като пършиви овце,а не ги почнем...НО,ПЪРВО ОТ ЦЯЛАТА БАНДИТСКА ПАРТИЙНА МАФИЯ И ВСИЧКИ НПО - СОРОСОРОШКОВИ!!!Иначе,загиваме и толкова!Разберете,няма къде да се скрием от участта,КОЯТО САМИ СМЕ СИ СЪЗДАЛИ!!!