29

Красимир Ловешки

преди 5 години

Евелин БАНЕВ е човек с десетки дарби ,а и сякаш и самата Природа го закриля ...Просто един истински щастлив мъж постигащ всичко ,което пожелае да притежава ,красиви жени ,къщи в красиви местности ,пътешествия по цялата Земя за неограничено време,а не мекотело болнаво 48 годишно като мен страдащо от заболявания от 8 годишна възраст вече 4 десетилетия,постоянно жертва на крадци ,на алчни лекари и на всякакви подли хора ,не водило полов живот от години ,живеещо постоянно с мисълта за смъртта...

28

бай ганю

преди 5 години

със сигурност е изпял важни неща в замяна на това да го пуснат да изчезнедали ще лежи не е толкова важно колкото че империята на незаконни действия е разбита и ако държавата разпродаде собственноста му и направи същото със десетки други ще се върне малко надеждата в институцията следяща за правовия ред у наскъдето и да се е скрил ще живее живот под страх че ще бъде заловен той е вече затворник психически и това е тежко наказание

27

Анонимен

преди 5 години

Той е верен човек на ДС и като такъв, занаещ всичките им далавери и престъпления независимо от присъдите е покрит на сигурно място и колкото и да го издирват ще намерят ***?

26

Анонимен

преди 5 години

Такъв голям инвеститор, а ще го затварят...Те и във Великобритания се изливат милиарди с неясен произход, но никой не ги търси за пране на пари, даже английскат корона се е погрижила да създаде "офшорни зони", за скриване на произхода на парите...

25

Терена

преди 5 години

При Галеви е

24

Анонимен

преди 5 години

Кой е съдията който не е постановил задържането му?

23

Анонимен

преди 5 години

Престъпниците си живеят най-добре.

22

Анонимен

преди 5 години

До гроб мафияПич, цяла България знае коя е "сестра"на Галеви. Айде спри да дъвчеш ГЕРБ.

21

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

20

Анонимен

преди 5 години

"Решението на съда се праща в прокуратурата, която трябва да изпълни наказанието. Оттам нареждат на съдебната охрана да открие Брендо на домашния му адрес. Следва посещение, което, естествено, не дава резултат."Съдят го в 3 държави, а той си е у дома? А след присъдите очакват да го намерят там?

19

Папи Ханс

преди 5 години

Важното е, че Иванчева изгни в ареста!Но всичко е точно!

18

До 2

преди 5 години

Каква капиталистическа система е гони?Тук е бесен пост комунизъм от путиново съветски тип.Едва ли в САЩ щеше някой съд да го пусне Брендо, ако веднъж вече е хванат.

17

Да попитам

преди 5 години

Е кой е този бизнесмен с колите от Рали Дакар? Да не е от ГЕРБ случаЕно?

16

Четвърта версия

преди 5 години

Брендо си е платил на когото трябва и в момента си почива някъде с приятен климат и нова самоличност . .... може и брада да си е пуснал за да не го разпознаят .

15

Менто

преди 5 години

Бренди е при Менто, по една малка мента за всички будали, и извинения за всички добри хора,.Кескиспа се лави!

14

Гр

преди 5 години

Да го изберем за финансов министърПредимстваЩе работи без заплата,няма да живее в чуждо жилищеНяма да иска служебни коли и субсидииЗнае как да инвестира..Ще въведе финансова дисциплина..Боко смени Горанов с тоз

13

гроб мафия

преди 5 години

Как къде е, при братя Галеви, както и други приятели на ГРОБарската партия. Пият си уискито и се хилят.

12

Тео

преди 5 години

Нашият строг но справедлив съд оставя хора без съд и присъда в ареста за по шест месеца и отгоре, но за такава хрисима душичка като този, очевидно е решил да прояви снизхождение. А всичко е ясно - дали са му време да избяга за да избегне присъдите в другите две страни. Има и още една възможност да е пропял и да го закрилят някъде, но е малко вероятно.

11

medala

преди 5 години

Печатане му е майката

10

Анонимен

преди 5 години

До 6 Брендо да е човек на ДС !?!Твърде млад е да е бил техен човек,по скоро е човек на някой западни наркоорганизации ,като италианската мафия!