109

Анонимен

преди 5 години

Радев е като ***, има го, но няма полза от него.

108

Анонимен

преди 5 години

Г-н президент всеки божи ден се излага не само пред българския народ но и пред целия свят, некомпетентен неразбиращ човек който създава проблеми на България, най добре да си остане шапкар.

107

:))

преди 5 години

До АнонименКакви нови технологии бе, алооу.-------------Да се работи със старите технологии ли предлагаш /най вече с тази от 30т год технология за ограбване и рушене на страната и превръщането и в скрап, пустош, пустиня/?

106

Анонимен

преди 5 години

Тоя всеки път ме изумява колко е кух.. И каква файда на такива тикви да им даваме последно поколение изтребители..

105

:))

преди 5 години

Пръднята/ Смръднята от далавера на герберите в парник БГ /покритието което уж пази, а всъщност ни души е на ЦвЦв - ПП ГЕРБ/ задушава, мори, убива, ... !

104

Анонимен

преди 5 години

Какви нови технологии бе, алооу. Защо Германия прави СП2, има още Танап, ***, Ийстмед и др. До 10г се предвижда увеличаване консумацията на газ с още 200млрдм3. И то не за отопление. Газотурбинните електроцентрали с висок кпд ще заместват АЕЦ където е възможно. Това е сега положението, после ще видим.

103

бензинджия

преди 5 години

Хахаха...керосиновите изпарения не прощават никому.

102

М, да ...

преди 5 години

До БАЙ петкоКой е ал бънди?

101

uncle friday

преди 5 години

До bay beslerбир кирпич дуварлъ, алтъне.

100

bay besler

преди 5 години

merhaba dilencii

99

БАЙ петко

преди 5 години

милички, от политиката на ал бънди не стана ясно само дали като обединител иска да ни обедини с тюменска област, или със северна африка

98

бай Петко

преди 5 години

едно време пушехте арда и родопи и бачкахте по фабриките с ацетон и азбест и ви немаше нищо, сега ще спрете на хората газопроводите и добива на въглеродни горива за нема нищо! сволачи, ще отвориме пак белене и ще стане страшно

97

Бай Петко

преди 5 години

До бай ПЕТКОистинският бай петко е човека дето е седел в тоя интернет клуб на тоя компютър и е запаметил в браузера потребителското име. мене ме устройва, миличък.

96

бай ПЕТКО

преди 5 години

Истинския "бай Петко" започва с малка буква, но и на тази адаш му слагам +++!

95

Бай Петко

преди 5 години

прочие, нали се сещате, милички, че при тия темпове на запрашаване първи ще сгъне електората, избрал ал бънди и шайката шумкари от "за българия", по чисто биологически причини. сега, за да оправи на руснаците тръбата, ще се влачи и по тумбак, а после газпром като си измисли 2 милиарда задължения за да опраи фал на роскосмос или поредната чеченска вересия, ше водат народното опълчение и ше прияват с оня чепик от бтв "нема такава държава"

94

Междинна Задунайская

преди 5 години

само така другарю радев, кой ще ни плати газопровода ако не чуркобесите от задунайская. иначе , ги връщаме на турците, а тебе те прибираме като стрелков, в некой московски институт.

93

Бай Петко

преди 5 години

милички, ето това е мъж, а не като вас- ама кашлям ама смърди. истината е че българия ще се оправи само чрез тежка промишленост. едно време другарите правилно направиха тецове и леярни, и го докарахме чак до аец, сега вие тва дето са го направили, не можете да го боядисате, ако, например ви пусне астмата.

92

АМАН ОТ ЕКО ГЛУПОСТИ

преди 5 години

така нареченото глобално затопляне е ЛЪЖА !тези глупости ги слушам от 1980 - ледниците щели да се стопят, океаните да ни залеят и пр. Морето не е мръднало и с милиметър от 1980 насам и сега не е по-топло от 1980 - даже напротив - сега е по-студено !цялото това глобално затопляне е за да се събират повече данъци !!!

91

АНОНИМЕН

преди 5 години

Ако беше "баба" Цецка президент веднага щеше да клекне ...да се спрат тецовете...! Радев мисли за националната сигурност. Истински Президент, избран директно от българския Народ !

90

:))

преди 5 години

До 94 АнонименКой са бг интереси, м? Далавераджииството ли /от 30-т год само грабеж/! А света върви напред, не тъпче на място! :)) Подпис: Sophia - robot