65

Анонимен

преди 5 години

Глупости, как така съвпадна началото на отоплителния сезон с безплатните паркинги? Тея ни имат за будали............ А къде потъват всички милиони от синя и зелена зона? Нали с тези пари щяхте да оправите проблемите с паркирането в София?

64

Анонимен

преди 5 години

С'елинджъри живи ли сте в тая смрад?

63

Анонимен

преди 5 години

На СО не им ща ни паркингите, ни метрото!

62

Анонимен

преди 5 години

Баси, и от въздуха пари правят вече, нямат наяждане!!!

61

Анонимен

преди 5 години

Пиковите стойности на замърсяване с фини прахови частици в София са някъде около 1 часа през нощта. Явно автомобилите са виновни за това, защото тогава ги няма по улицит от няколко часа.....

60

ЛИЦЕМЕРКА

преди 5 години

"Аз лично ще използвам градския транспорт, за да отида на работа"Някой серизно ли си въобразява, че тая би отишла на работа с градския транспорт? Тя по-скоро ще си остане вкъщи от колкото да й се наложи да се качи в градския транспорт.

59

Трамкар Т8М-900М

преди 5 години

Проверки на видимо замърсяващи автомобили и безплатни буферни паркинги трябва да има винаги.

58

Оставка

преди 5 години

Цитат: Фандъкова призова за пореден път парламентът да криминализира нерегламентираното изгаряне на отпадъци (т.е. опитва се да перхвърли собсвената си вина на други), защото по думите и административните санкции, които общината налага ( три глоби по 50 лева за година), нямат нужния ефект (а как да има, когато хиляди остават неглобени?).

57

До 53 nas

преди 5 години

Цялата ж.к.Надежда е заобиколена от квартали, в които се отопляват с печки. Модерно предградие, Захарна фабрика и Триъгълника от едната страна и Военна рампа и промишлена зона Илиенци от другата страна са достатъчни, а има и още.

56

-

преди 5 години

Проблема далеч не е в автомобилите, все пак нали трябва да има някой виновен.

55

Край

преди 5 години

"КАТ също ще следи за опазване на въздуха през днешния ден"Маани бегай бе тия нашите управници милиардери станаха акъл не им дойде. КАТ как точно ще следи за въздуха днес??? Цела година си джиткат неизпраните коли - без катализатори, а в днешния ден КАТ вее ще ги какво...Слези Боже си прибери куците пилета недоучени...

54

Точно обратното

преди 5 години

Точно при такова наднормено замърсяване е много по-добре градският транспорт да се спре и всеки да ползва автомобил, вкл. такси, и да не се излага на това замърсяване.

53

Анонимен

преди 5 години

Делът на колите в това замърсяване е толкова малък, че на практика го няма и въпреки, че Фандъкова много добре го знае, пак продължава да лъготи за колите, опитвайи се така да оправдае некадърността си.

52

nas

преди 5 години

в хубавата надежда 4 с предимно бледолико население си мирише на печка та не се търпи. Но нека си обвиним шведите за всичко зло.

51

Анонимен

преди 5 години

До JJИ аз съм в близост и никои не предприема нищо...то са каруци по пътя, разминават се с "властите", които нищо не им казват. Мен за един не работещ фар не направиха на нищо :) Кефи ме как в тая държава има закони само за нормалния бял човек..

50

ОСТАВКА!!!

преди 5 години

Тая съвсем за зевзеци ни взе, буферните паркинги имат 5000 места, в София в момента щъкат 150000 автомобила

49

АБВ

преди 5 години

Ех, м..... му! Знаех си аз, че трябва всеки ден да влизам в личния профил на Фандъкова във фейса, ама пусти мързел! И ето резултата - не съм разбрал, че финните прахови частици са 2 пъти над нормата и че паркингите ще са безплатни! Извода е - четете какво пише Фандъкова в личния си профил за да не се прекарате!

48

до 46

преди 5 години

Е техните коли са нови и не замърсяват!

47

Анонимен

преди 5 години

Призовавам вместо да седим и да чакаме да умрем от рак на белите дробове да последваме примера на парижани и да украсим Витошка като шанзелизе!

46

Анонимен

преди 5 години

Примера трябва да го дадат между другото депутатите и не само те,а и от министерства и учреждения! Целия център е един огромен паркинг за техни коли,а нас ни карат да спасяваме въздуха!