62

Анонимен

преди 5 години

Много глупави действия на Макрон, а протестите бяха яхнати от ***, провокатори, мародери и крайно леви субекти. Франция винаги е била склонна към безмислено насилие. Френската революция беше една отвратителна, кървава вакхналия, геноцид, изтрил от обществото средната класа. Какво е революцията? Това е: "Дай да утрепем оня, щото ме дразни" и "дай да утрепем тоя, щото е богат". С помощта на революциите, на власт идва основното образование, глупостта, некадърността и безхаберието.

61

мнение

преди 5 години

И там мигрантите внесоха несигурност и беднотия.

60

Анонимен

преди 5 години

Французите имат опит - Макрон да си прочете учебниците за шестнадесетия Луи и Мария-Антоанета.

59

Напълно ги подкрепям

преди 5 години

Една французойка от провинцията във Франция, която по свои думи, няма пари за бензин да отиде до Париж и затова стачкува в своето градче, ми обясни през интернет за какво става въпрос. Представата на нас българите, че на Запад е цветя и рози е много погрешна. В провинцията хората живеят бедно и едвам свързват двата края. Макрон вдига цени, данъци, горива, пълни ги с мигранти и т.н. Недоволството не е от днес, но при безчувствения към проблемите на хората Макрон е достигнало връхна точка.

58

Анонимен

преди 5 години

TAKA ILI INA4E FRANCIQ 6TE SE UNI6TOJI A V BG TOVA BE6E POSTIGNATO BEZ KAPKA KRAV

57

AGA

преди 5 години

SLED KATO MAKRON SE IZKAZA ZA EVROPEYSKA ARMIQ... KRAVARITE IM DADOHA EVROPEYSKA PROLET...

56

Енгелс

преди 5 години

Нужна е нова парижка комуна, революция, премахване на капиталистическия режим и установяване на социалистическо управление!

55

Смех

преди 5 години

Франция е васал на Германия с или без ядрено оръжие.На пенд-ела като му дадеш автомат да не би да става мъж.Нищо не става от тия в ЕС управлява Германия Франция два пъти по-голяма по площ я таковат.Кат се напълниха с араби така ще е.

54

Анонимен

преди 5 години

Франция не е случайна държава, все още се води велика сила, имат ядрено оръжия...............но масонските кланове, които командват света, няма да позволят на Франция да води самостоятелна политика.............видя се това..........явно клана на Ротшилдови има конкуренция кой да води хорото!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Макарона реши да прави Европейски въоръжени сили, извън НАТО и американските служби му спретнаха една оранжева революцийка малко да слезе на Земята това момченце............не може така, трябва да си стои в НАТО и да плаща повече пари , те парите не са негови, а ги дават банкерите, като тия от клана Ротшилд.Европа все още е окупирана, но малко по малко почват да се сещат европейците!!

52

Dino

преди 5 години

Stefania dade komentar za deficit na doverie mejdu partniorite.

51

Анонимен

преди 5 години

Защо протестърите във Франция са вандали и анархисти, а тези в Киев, които направиха Майдана и свалиха законната власт бяха борци за свобода и човешки права?Някой може ли да каже?Докога ще продължаваме с двойните стандарти?

50

Анонимен

преди 5 години

Макарона диктатура ли прави??

49

Ала_Бала

преди 5 години

У нас това няма да се случи защото отдавна взеха мерки активното населени да бъде прогонено от жалката ни страна. Управляващата върхушка да си краде спокойно!

48

дедо Ташунко

преди 5 години

"Президентът Макрон започна да ги случва"???? - що за израз, ако е удобно да попитам уважаемият г-н Тафров, бивш и днешен храненик на българските данъкоплатци.

47

Шопа

преди 5 години

Да бегат у Северна Корея тея абдали.....

46

Анонимен

преди 5 години

Хората много добре знаят срещу какво протестират и 80% ги подкрепят, само наще анализатори в студиото се правят на ударени и обесняват на материала политкоректно причината за протеста.

45

Франсето петко

преди 5 години

Техното много зле,мога да опиша като наше добре!

44

не може да бъде!

преди 5 години

Не мога да кажа със сигурност защо се получи така в Париж,но имам едно подозрение,че г-н Бернар Арно/kdx-/най-богатия французин/ и г-н Едуар/д/ дьо Ротшилд /който издигна Макрон,имат някакъв конфликт помежду си!?Двамата изтъкнати французи са идеологически противници,доколкото това е възможно при много богати хора!?Но клюката говори,че г-н Арно бил много ядосан на Макрон заради неговата политика и дал малко пари ,да да му покаже какво може да му се случи!?

43

Анонимен

преди 5 години

Доста е преувеличено - погромите не ги правят французи, а онези дето баба Меркел ги кани. Те са като нешенските - само да получават искат. Работещите французи са си на работа, докато тези безчинстват.