327

Титанът на парите

преди 5 години

Особенна форма на главата която може да брои до 60 х 1600 еврутелчета

326

Обява 2

преди 5 години

Министър търси масон който да инвестира в него.

325

Обява 1

преди 5 години

Масон търси министър с инвестиционна цел.

324

Анонимен

преди 5 години

Ако Горанов напусне поста си заради очевидна корупция, Саръев веднага ще изгони инвестицията Горанов от жилището си или ще му сложи солен наем. Приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари, а тук става въпрос за тонове сирене ежемесечно.

323

До ХТР ном 339

преди 5 години

Масоните си помагат вярно. Но срещу получена помощ трябва задължително да дадеш даже по голяма. Свързани с ДС бивши държ. ръководиители са запълнили масонските ложи в БГ.

322

хтр

преди 5 години

вижте сега колеги по писане тука ,ако са масони хората си помагат просто!! напълно нормално!!

321

Анонимен

преди 5 години

Горкият!!

320

До

преди 5 години

ВинкелАбе дядо ти да е жив и здрав, няма ли кръстник?? Ми ...колко да е стар тоз негов кръстник..има няма 100 години!!А сега сериозноБойко изгони го тоя,въобще затваряй проекта Гръб( на гърба на народа),*** пиши мемоари,чети лекции(боже упази),толкова има да научим от теб. За папите,как си мачкал уши,че не ядеш суджук..губим те като..творец-писател

319

Анонимен

преди 5 години

Сариев си купува жилище с инвестиционна цел, демек иска да вади пари с този имот, а Владко Земетръса се настанява там, но не плащал наем, щото му бил предоставен за безвъзмездно ползване. Значи той ще ползва имота, ще го мърси, цапа и вмирисва, но няма да плаща нищо, щот Сариев му е голям приятел. Айде стига бе! Наистина ни мислят за аборигени. А за тази КПКОНПИ, дето е подчинена на Борисов има ли смисъл да говорим - тя ще каже това, което и се подскаже отгоре.

318

Винкело

преди 5 години

За земетресението..на този гад му дали луксозен апартамент Безплатно!На нас - наредиха да съборим къщата на дядо/много пострадала беше/ - направихме го за наша сметка.Казаха да приложим документи всичко и проект до 90кв. за къща - направихме го.Аз инвестирах едни 7хил. за дукументи, подадох ги в Комисията по Бедствия и Аварии..и НИЩО!От 2012 до сега са 7години!Никакъв отговор - пари нема за компенсация!ЗАЩО бе Другари управници!?Ще Ви съдя в Стразбург до дупка ей!Лишихте дядо ми от дом!

317

агент Николай

преди 5 години

Уникално обяснение,уникални управници,браво,цъфтим и връзваме със схемите

316

АБВ

преди 5 години

Лелееее, колко е плашливо семейството на финансовия министър!

315

Анонимен

преди 5 години

Щеше да е смешен, ако не беше жалък!

314

преди 5 години

Владислав Земетресението

313

Друг

преди 5 години

Ами що не си продаде апартамента и си купи друг - ниско! Или къщичка в нови хан! Или в банкя при винету да иде. Да делят сметки и проценти. За такава лъжа бетовете щяха да дадат коефицент 100+Егати и..( нецензурно...)..Гръб верно са..( 5 нецензурни..)

312

Martin

преди 5 години

Niamam dumi GOLIAMA NAGLOST

311

Анонимен

преди 5 години

Голям късмет сме имали ние българите през 2012 година че министър Горанов не е получил разрив на сърцето от уплах от земетресението. Сега не знам какво щяхме да правим без него. Плюя си в пазвата 3 пъти.

310

extremist

преди 5 години

ДАЙТЕ ДА ХОДИМ ДА ГО ДЪРЖИМ ЗА РЪЧИЧКА БЕБОКА ГОРАНОВ, МОЖЕ ДА СЕ НАДРИС*КА ОТ СТРАХ

309

extremist

преди 5 години

АБЕ ГОРАНОВ, 100% У ВАС ТИ И ВСИЧКИТЕ ТИ РОДНИНИ ИМАТЕ ОБЩО ОКОЛО 50т КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ЩОТО АЗ НЕ ВИЖДАМ ДРУГА ПРИЧИНА ДА ИЗЛИЗАШ И ДА МАЖЕШ ПУБЛИЧНО КАТО БЕБЕШОР В ЗАБАВАЧКАТА

308

Анонимен

преди 5 години

Кръстникът му не бил печелил обществени поръчки!? Браво Горанов! Ама я да проверят по права и серебрена линия? Пък и съдружниците на кръстника дали нещо не са се облажили от народните кървави пари? Колко са долни българските политици...МНОГО ДОЛНИ!