65

Анонимен

преди 5 години

До ffffЗависи в кой район си, Красна поляна и съседните квартали е над 500микрограма. Тва че в полите на Витоша въздуха е по-чист не значи че централна София е. *** то и заплатите ни такива като се замислиш

64

Solar Power

преди 5 години

До 61: Ами натириха си трошките тук. А бай Митьо тук иска евтина кола за 1000 лв. за да може да му останат пари да търка билети и за цигари и пиячка. Изобщо го боли фара,че ще живее средно 74 години вместо 84. А оправданието е разбира се нямал пари....... Но инъче има време да отиде да протестира да изгори допълнително вредни емисии, да изпуши една кутия цигари вместо да седне да се образова и просто да изкарва повече пари. Простичко е.

63

Solar Power

преди 5 години

Днес пратете линк на г-н Радев :)

62

Анонимен

преди 5 години

НИЕ В ЗАГУБЕНАТА ПРОВИНЦИЯ, КАТО ПО-ПРОСТИ, ДИШАМЕ ЧИСТ ВЪЗДУХ. НИТО ФИНИ ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ, НИТО РАЗНИ РЕДКИ ХИМИЧЕСКИ ЕЛЕМЕНТИ. ЯВНО СМЕ ЛИШЕНИ ОТ БЛАГАТА НА СОФИЯНЦИ.

61

МЕНЕ

преди 5 години

СЛЕДВАЩИЯ ПРОТЕСТ НА КОЛЕЛА И ЗА КОЛЕЛА!

60

balkandji jiovo

преди 5 години

ALOOU SCHOPETO DISCHATE LI DISCHAITE DYLBOKO PO DYLBOKO

59

ffff

преди 5 години

Гледам, че в София днес замърсяването е средно 350 от допустими 40 микро грама, а в германия е средно 11 от допустими 40 микро грама, защо? Там няма ли мъгла и автомобили?

58

Анонимен

преди 5 години

Не става с ПРИЗИВИ, а с РАБОТА, РЕШЕНИЯ, МЕТОДИ за справяне и политики.А иначе докато човек иде и почака на спирката може и да се гаврътне на тротоара. Днес не се диша просто. Що не ни призовете "Не излизайте от вкъщи"?

57

Анонимен

преди 5 години

Какво значи призоваваме да не се отопляват с твърдо гориво - ЗАБРАНА и НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ трябват! Време е вече за това. Иначе няма да спрат да се горят гуми, пластмасти, отработени масла и т.н. Докога по мекия начин ще действа общината?

56

татул

преди 5 години

Чакам, мекият тембър на кметицата,да ме успокои и върне правилнотомислене.След което,ще почакамтърпеливо до април.Така се прави.

55

Анонимен

преди 5 години

Вчера следобяд се разхождах из София.Въздухът беше много свеж и чист. Нямаше и мъгла.

54

А бе

преди 5 години

Имаше ли нещо такова - когато е опасно мръсен въздухът в София, градският транспорт е БЕЗПЛАТЕН?Някой ли го беше казал, сторило ли ми се е ...

53

Анонимен

преди 5 години

То само с призиви не става. Опитах се да се движа с грасккия транспорт, но след като успявах да се кача на трамвай 5 може би на втория а някой път и на третия и вътре си като "сардела" се върнах пак на варианта с колата. С призиви само не става.

52

Бай Петко

преди 5 години

До анонименмиличък, защо антивирусната ми казва, че сайта се опитва да ми бутне болни бисквитки?

51

анонимен

преди 5 години

https://airbg.info/map/В този сайт в реално време показва нивата на фини частици във въздуха, цяла софия е в Критичният максимум днес

50

Бай Петко

преди 5 години

До Крайскумрия, миличък, е жена ти. ние сме столичани. едно време по соца се влачехте на колене за жителство, сега сте шегаджии. но ще отвориме с другарите белене и ще видите

49

Край

преди 5 години

Виждам че не ви е проблем мръсния въздух. Безплатно ви давам рецепта за пушена скумрия по софииски. Слагате добре осолени скумрии на простора. До 3дни като днешния са опушени. И по никой начин не спирайте да си карате старата бангия - от дизела скумрията става най-вкусна.

48

Анонимен

преди 5 години

Интересно догодина дали ще е мръсен след като вдигнаха данъка на колите

47

Анонимен

преди 5 години

Повишение на данъците и акциз за кисело зеле и боб изпускащи вредни емисии и запалим газ.

46

Бай Петко

преди 5 години

До Gruioа, текстурата ше я догодиш ли или предварително ще карамелизираш и после ше плейтваш? а едно време хората беха доволни и на супа топчета, и беше спокойно. а сега - барбер шоп, сегуей, овкусяване, смог...