28

ognyanz

преди 5 години

До Факт: Няма полза от нея? Иска им се на гербаджиите да е така, но не спират да я о'плюват. Защо ли? Май все ги настъпва по мазола.

27

Факт

преди 5 години

Браво на Нинова! За нея винаги е нормално и трудно да взема грешните решения! Тя е като ***, има я, но няма полза от нея.

26

ognyanz

преди 5 години

Корнелия Нинова показа, че (например за Истанбулската конвенция) БСП може да защитава позиция, различна от тази на ПЕС и лично на Сергей Станишев. Но когато става дума за избора на председател на ПЕС все пак е добре да го подкрепи. Все пак друг наш кандидат няма.

25

Георги Пролетарски

преди 5 години

Нинова ще посети ли "къщичката" на Станишев за 100 млн. евро на брега на Женевското езеро, за да види как "скромно" живеят "защитниците" на трудовите хора ?

24

татул

преди 5 години

Е как ще му бутне едно рамо.Ще е нужнода се бръкне по надълбоко в джеба.След това ще ги избие,я хъб,я с Белене,или,кой знае каква делаверка.Имамусещането за медийно ходеща жена.

23

Анонимен

преди 5 години

Вчера латвийска депутатка внесла предложение в Европарламента за оттегляне от договора за сътрудничество с Русия и замразяване на дипломатическите отношения. Доста обширно отразено в руската преса. Да видим Модерния Ляв и неговата партия как ще гласуват.

22

БСП forever

преди 5 години

Говори се,че за да се стоплят хептен отношенията им,са му взели автоматична самое....а с *** (изпробвана вече от младите социалисти),зер тамошните страпони му дошли до гушата(буквално)и имал нужда от нещо специално.

21

Анонимен

преди 5 години

Ей на тоз Станишев много му върви - с диплома за значението на униформата в бойният дух на съветската армия, без ден трудов стаж - мин. председател на България, евро депутат, сега и шеф на ПЕС. Колкото повече БСП издига такива толкова повече пада надолу.

20

византия

преди 5 години

Навремето Станишеф я изхвърли от правителството заради аферата с Вальо Топлото.Сега каката му дава рамо. Безпринципна ****етина. Ама и Станишеф не се свени да приеме жеста.

19

Меринджей

преди 5 години

Ама како,на кого ни оставяш *** како!?

18

K.Коцев

преди 5 години

Не-е-е,дами и господа ,Нинова отива при Стани-Шеф,за да го моли да я подкрепи и да не й се пречи в стремежа към яхване на България и останалия тук народ,че,откъде да знае човек,може да се наложи и на него да му се помогне,нали така ?Тя тази не прави нищо без сметка !Явно е замислила не една и две гяволии...

17

Анонимен

преди 5 години

Тая терористка защо я пускат в Европа? Да отива на инструктаж при нейните хора в Масква Решетников и Путин.

16

Анонимен

преди 5 години

АКО ПИТАТ ДРОГАРКА ИМПЕКСОВА КАК ТАКА ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ КАПИТАЛИЗМА- ВИЖ УСТАВ НА БСП ОТ 2.2017Г.- ТЯ КАКВО ЛИ ЩЕ ОТГОВОРИ, АКО ПИТАТ КИРИЛЧО ДОБРЕВ КАТО КАК ТАКА СЕ ПРЕНАСЯ НЕДЕКЛАРИРАНА ВАЛУТА ПРЕЗ ГРАНИЦА ДЪЛ ЩЕ ИМ ОТГОВОРИ- И ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАСИ КАТО КАК ОВЛАДЯХА ИКОНОМИКАТА НА БГ.....

15

Loyko

преди 5 години

Koi plashta? Naroda...razbira se.

14

мдааа

преди 5 години

Много странно защо г-жа Нинова я пишете в раздел "Политика",раздел"Развлечение","Циркови артисти",много повече би подхождало на нейното поведение?!

13

краставичара

преди 5 години

До месараБоко и е отстъпил служебното самолетче.Един ден няма да лети,а ше фърчи.

12

Анонимен

преди 5 години

Нинова отива при Станишката да се разберът като Мъже.

11

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-далече, толкова по-добре.

10

нн

преди 5 години

Как няма да е там? Кой плаща на БСП, ние данъкоплатците, левче по левче, кефче за БСП. Оставете ги без субсидии и ще видите колко ще издържат, на първата година и фалира партията им. Така е с всичките партии докопали се до власта.

9

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...