23

татул

преди 5 години

ОохНето иска да въведе данък въздух,но нещо не ми стиска и обокаля катонедоносче климатичните промени,в различни форми за назидателност.Тогава всеки континент да охка посвое ооНЕ.

22

Анонимен

преди 5 години

Така, като гледам, май тази зима в България ще е най-студената от години насам, нищо че ООН говорят други неща.

21

Анонимен

преди 5 години

Имало е периоди в историята на Земята, когато средната температура е била с 15 градуса по-висока. ПЕТНАДЕСЕТ. Имало е един отрязък от 2 милиона години, когато е валяло без да спре. Юкатанския метеорит е предизвикал ГЛОБАЛЕН пожар. Йелоустоун е затрупал Северна Америка с 3 метра пепел и е последвала няколкогодишна ГЛОБАЛНА зима...Лагерните огньове на динозаврите ли са били причината?

20

Анонимен

преди 5 години

До Стефчо 21:Всички кoмyнeтa бяхте, останалите - всеки според късмета си, ама повечето не. Парното си беше лукс.

19

Анонимен

преди 5 години

Знаеш ли парното по това време в България на какво беше?Мазут ;)Той НЕ замърсява ;)

18

Стефчо

преди 5 години

Кофти е да го кажа ама се върнахме 50 години преди бай Тошово време.По неговото лошо време всички бяха на централно парно или ток по градовете . Сега уви народа спря парното и ел радиатори и се върна на кюмбета с *** и дърва. Честита да ни е и екологията и демокрацията!

17

Вървете на Марс

преди 5 години

Абе много студено стана. Зимата в декември е -30. Още не сме февруари. Гледай сега. Значи ако зимата е кратка значи що за зима е това. Планетата земя моята планета. Аз съм цар в нея. Вие останалите хора не цените планетата като мене. Всичко е пари. А планетата земя колко струва? Мисля да купя цялата планета и да стана цар.

16

Анонимен

преди 5 години

Само като му види човек мазната физиономия на Ал Гор с графиките от преди 200 милиона години разтревожено истерично да обяснява как това щяло да доведе до масово измиране на човешкият вид и поради тая причина да се плащат едни трилиони повече ама какво точно ще се прави с тях не е ясно защото пак ще дават безплатна храна и лекарства на милиарди двукраки микробчета вместо да им ограничат раждаемоста и да ги направят малко,но хора а не *** ..става ясно голямата измама.

15

Анонимен

преди 5 години

Че какво му е лошото на глобалното затопляне - Бяло море ще дойде докъм Харманли, а Черно до Айтос и Козлодуй. Ще ни е по-близо. БЪЛГАРИЯ - от 3 страни морета. Ура!!!

14

Анонимен

преди 5 години

А НАСА твърди обратното - че последните две години има захлаждане и тази година горните слоеве на атмосферата изстиват безпрецедентно бързо, което предвещава голям студ.

13

Анонимен

преди 5 години

Парата изяжда,главата

12

к0нсерва

преди 5 години

ООН като е толкова топло става ли да ми плащате сметката за отопление тази зима, а не аз да ви плащам данъци за въглеродни емисии?!

11

Анонимен

преди 5 години

Говорят за чист въздих и а в същото време вдигат цената на електроенергията. Ако тока беше по джоба на всеки много хора щяха да се отопляват с ел. уреди а не с дърва и въглища.Друго е електроцентрала да е на въглища или газ друго е милиони печки на твърдо гориво да бълат денонощно пушек. По времето на соца дърва и въглища почти не се ползваха. Тока беше 2 ст.и хората използваха ел. радиатори хем чисто хем топло. Наглеците вдигат тока а казват използвайте алтернативни отоплители.Какви не казват.

10

преди 5 години

Това което разбрах от статията на кратко: - В катовице започва среща за климатичните промени с два часа закъснение.- На никой не му пика за тази среща и хората ще чакат другата в Ню Йорк.

9

Анонимен

преди 5 години

Ми да намалят малко самолетите.За да отида на работа с градски транспорт -(трамвай) и за да се прибера в къщи ми трябват 6,40 стотинки.За да се натовари някакъв африканец и да долети до Виена за да си вземе социалната помощ билетчето му е 8 евро на самолета.Просто Африка не трябваше да стават 2 милиарда.Преди 100 години бяха 160 милиона.Положението е необратимо и в Индия.За Китай има надежда ако се върнат към политиката 1 дете.

8

Анонимен

преди 5 години

Тръм *** мисли,че може да преговаря с природата от позиция на силата като с Китай. Калифорния се запали, после се удави, но Тръмп не вярва, че човекът предизвиква промените. Яд ме е, че децата и внуците ми ще страдат на една променяща се планета.

7

Анонимен

преди 5 години

Ако преди 30 години се бяха сетили нямаше да се стигне до тук. Климата е повреден необратимо. За да се спре понататъшната му промяна целият свят трябва да се върне в каменната ера. Готовили са да се откажат от автомобилите заводите които бълват пушилки твърдото гориво мазута с който корабите бълват пушек.Самолетите които изхвърлят тонове керосин само за един полет. Едва ли. Всичко е прах в очите и отчитане на дейност. Не на последно място и мангизите които ла. пат за чешане на езиците.

6

Анонимен

преди 5 години

Абе къде е тая жега че да вземе да мине и през България малко. Имам чувството че България е най студеното място на Земята, или на тия от ООН нещо яко послъгват

5

Анонимен

преди 5 години

ЕС,САЩ,Канада,Австралия да спрат да дават пари на ООН, защото така се самоубиват.

4

Анонимен

преди 5 години

Добре, че президентът Радев ще е там!Иначе този форум щеше да се превърне в обикновена среща на малки второстепенни лидери.