49

V

преди 5 години

Еврогейския се разпада .При това много по мизерно от съветския .Аз не помня при разпада на съветския да е имало умиращи от студ хора в бг ;) За да си запазят милионерските хранилки брюкселските тарикати ще избият европейските народи ;)Това е много по нацистки и извратен съюз от съветския ;)

48

Пурко

преди 5 години

Черни прасета гризат опорите на евро-свинекомплекса!

47

Анонимен

преди 5 години

Всъщност вината макар и косвено е на Садам и Кадафи защото ги няма!

46

Анонимен

преди 5 години

Добре, че ги няма Кадафи и Садам защото сега те щяха да са виновни за погрома в Париж!

45

Жоро

преди 5 години

Нормално ли е да ми дойдат 2 тигана и да искат да ми правят покрива за 120 лв. а после да ми каже 2000 лв. все едно нищо не е говорил преди това и след като му дадох 2000лв. да буйства, че нямало да ми работи без пари и да иска още 2000 лв. !!!Полицията написа преписка до Прокуратурата а прокурора каза няма престъпление те искат ти даваш! Медиите отказаха да дадат моята история защо ли !?

44

Анонимен

преди 5 години

Значи има около 60% истински французи и другите са пришълци. След около 10 г процентите ще се обърнат по естествен начин.

43

Анонимен

преди 5 години

ООН е една абсолютно безполезна организация.............досега не са решили нито един глобален проблем, не са предотвратили нито една война или локален конфликт!Да вземат да се самозакрият..................това ще е най-доброто, което може да направят!

42

Анонимен

преди 5 години

За другите държави ,които разбунихте,ограбихте и избихте,нямаше ли отрицателни последици?Като гледам в Тубата какви изродщини са правили колониалните държави в колониите си, ние сме божествени ангели в сравнение с тях,защото нашите държави никога не са правили такива грозни неща,нито сме заробвали някого.

41

До 36

преди 5 години

Браво! Някой мислещ човек! Миграция е в следствие на разбити държави, ограбени народи. Години наред Франция и Англия са грабили от бившите си колонии, не са им дали възможност да изградят държава и управление, а дори и след като им дават уж независимост не спират да им се бъркат във вътрешните работи, а после се чудят защо отивали в техните държави. Ми при кой да иде един мароканец, който дедите му са насилени да говорят френски, много ясно, че няма да е в Гърция или Румъния, примерно.

40

Буля Пена

преди 5 години

Я па тия чак сега се усетили - аз от кога им разправям ама те:"Като пееш,Пенке ле,кой ми те слуша ?! Ха дано,най-сетне, им дойде акъло у главите,ама надали !

39

Мюмюн

преди 5 години

Поставям се на мястото на Сирийските и като цяло африканските. Правя деца на конвейр, нито мисля как ще ги гледам, нито как ще ги храня, нито как ще ги възпитавам. Важното е да бият чалмата по 5 пъти на ден, пък дали могат да четат и пишат, .ал съм ги. Погледнете популацията на Сирия и всички други държави от които идват скакалците, има ги в гугъл. От 1960 насам, са си увеличили населението 5 ПЪТИ! А в пустинята ядене няма.

38

*

преди 5 години

Ако до 5- 7 години французите напуснат Европейския съюз, няма да се учудя

37

Анонимен

преди 5 години

Добре че интервюто не е направено в Марсилия там са останали един квартал бели.

36

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ

35

Наблюдател

преди 5 години

Акълът е почнал да им идва, ама все още с много малки стъпки и две напред, една назад.. А така нещастието им ще се задълбочи безвъзвратно.

34

Анонимен

преди 5 години

Защо им разбихте държавите на арабите и създадохте хаос и в Европа?Защо?Къде ви беше мозъка?Тези държави и без това трудно се издържат,на много места липсва дори вода,защо ги разбунихте? Кой ще плаща щетите сега,морални и материални,финансови?

33

179

преди 5 години

Искат да кажат ,че са против хората които искат да работят там. Например хора от източна Европа и Азия а са за Африканците. Щом така искат така да бъде. Поне аз така разбирам тази статия. "трябва да дава подслон на мигранти, които бягат от война и мизерия. Те обаче са по-враждебни към икономическата миграция"

32

Анонимен

преди 5 години

Наздраве пийпъл.

31

стига бе

преди 5 години

Дубрутру, аз пък смятах, че Путин и Русия им е виновна?! Нещо изневеряват на традициите!

30

Анонимен

преди 5 години

Не гледайте само от гледната точка на европейците, поставете се мислено на мястото на един либиец или сириец..................държавата ви е унищожена, семейството ви е избито (не дай си Боже )знаете кой ви го е причинил.................тогава!!Ще си живеете ли спокойно живота или ще искате справедливо наказание за виновните??