9

АнонимеН

преди 5 години

ВЪВ АЗИАТСКИЯ СВЯТ ДАВАХА ЦЕЛИ РЕКИ ПОКРИТИ С *** ОТ ПЛАСТМАСА ПЛАВАЩ ОТГОРЕ И ПОСТЕПЕННО ВЛИВАЩ СЕ В МОРЕТО И ОКЕАНА !ВСИЧКИ ПЛАСТМАСОВИ ПРОДУКТИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ!

8

Анонимен

преди 5 години

Лъжете!Лъжат производителите на пластмасови продукти,но ние НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!Пластамасата е вредна,океаните,моретата,езерата,реките ще останат без риба и морски обитатели,ако продължавате да произвеждате!

7

АнонимеН

преди 5 години

ЛЪЖАТ!!!!!!!!!СТЪКЛОТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА И ПОЛЗВА ПАК!!!!!!!А ПЛАСТМАСАТА Е ТАКЪВ ЗАМЪРСИТЕЛ , ЧЕ Е СТРАШНО !!! НАЙ-МНОГО ПТИЦИ СА УМРЕЛИ ОТ ПОГЛЪЩАНЕТО НА ПЛАСТМАСОВИ *** ВЗИМАТ ГИ ЗА ХРАНА!

6

Smurf

преди 5 години

Кой ви говори за пълна забрана. Става въпрос да се спре пластмасата за неща за които не е нужна. Как оцелянахме когато бутилките бяха стъклени, или нямаше торбички за еднократна употреба. Всички чашки бъркалки чинийки вилички за еднократна употреба трябва РЕЗКО да се забранят, никакъв не е проблема да са от картон или дърво. Още малко ако продължим ще се окаже че майката природа ще ни върне пластмасата при това с лихвите

5

Анонимен

преди 5 години

Пфууу голяма простотия.Мисля ,че пластмасата повече вреди на хората,ама се гледа да е пи евтинко.Ако се връща стъкления амбалаж надали ще има нуждда от голямо производство на такъв.

4

незапознат

преди 5 години

Еколозите са забрана и намаляване на ИЗЛИШНИТЕ пластмаси, и друг тип опаковки. Сметнете 1 млн хляба на ден са толкова торбички, и по 2-3 кафета от машината пред офиса и са още милион чашки и бъркалки ДНЕВНО. Навремето в канцеларията си имаше една кафеварка и всеки си знаеше чашата.

3

Анонимен

преди 5 години

От от тарикатщина/умност сме на това дередже. В Холандия има запазени къщи от дърво и слама по на няколко стотин години. Явно през средновековието там са били свръх умни. Хайде кажете ми съвременен материал който може да изкара толкова, пък дори и само да стои като паметник.Дойдохме си на думата, че ще е по-скъпо. По-скъпо за кого? То океаните станаха някакъв бульон с полимери.

2

Анонимен

преди 5 години

Една стъклена чаша се произвежда веднъж, може да я ползваш вечно ако не се счупи. Eдна пластмасова чаша вземаш хвърляш вземаш нова и пак хвърляш в морето тия за шизофреници ли ни смятат или за олигoфрени.

1

Анонимен

преди 5 години

Глупостта нема край,въобще не е трябвало да се произвеждат,но човешката алчност ко не прай