24

Телефонен измамник

преди 5 години

В никакъв случай не отговаряйте на следния номер: 02 855 30 03 - телефонни измамници са! Със съдействието на уж комисар Тодоров, който ви казва, да им съдействате, за да ги заловят, се опитват да ви вкарат в схемата. На мен ми искаха 10 000 лева. Затворих им. Сигурна съм, че ще има много хора, които ще им повярват. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕЕЕЕ!

23

Питам

преди 5 години

До Константин 18 И аз питам колко от излъганите са получили парите си от МВР с 20 % лихва ?

22

Анонимен

преди 5 години

До Константин - ама какво се случва и дали се случва нещо след това. Има ли разследване, арести, връщане на пари и т.н.Какво да се случва още ве! Случило се е! Той, човекът помогнал на полицията, какво да се разследва!

21

БАН

преди 5 години

БАН ЗАЯВИ-КИТАЙЦИТЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СВЪРШАТ,НО БАЛАМИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СВЪРШАТ.

20

Анонимен

преди 5 години

Като има да дава....***.

19

Анонимен

преди 5 години

Като има да дава....***.

18

Константин

преди 5 години

Тези колко пари изсипват на мними помощници. И искам да попитам журналистите, има ли един разрешен случай в полза на даващия, че хубаво ни пишете, този дал, онази дала, ама какво се случва и дали се случва нещо след това. Има ли разследване, арести, връщане на пари и т.н.

17

Червен Дедо...

преди 5 години

Хич , даже не ми куца математиката , защото в АБПФК се беха набутали все такива про.ш.ляци като тоя , че ятаци и "помагачи" и техните синове и дъщери!Все кокошкари и опинкари , жадни за пари и власт , но без грам акъл и образование!Все *** , които колеха и бесеха по селата и не даваха въздух на народа да диша!Нека ги грабят сега ....Точно тия --в името на които дойдоха на власт и съсипаха България!ХАК ДА ИМ Е...!

16

Предложение

преди 5 години

Абе ,така и така този народ не вдява,от приказки и предупреждения,МВР-то да направят фонд"***" ,предполагам ще съберат доста скътани парици за черни и бели дни и нощи!Нямат свършване глупаците ей!

15

Анонимен

преди 5 години

72-годишният вярвал, че така помага на полициятаБлажени са верующите и тяхно е Царството небесно!

14

75

преди 5 години

Браво на него има дава ние като намаме какво ще даваме

13

Анонимен

преди 5 години

нищо,Корнела ше му преизчисли пенцията,така другия път ше има да хвърли 11800лева хохохо...

12

212

преди 5 години

До Червен ДедоКуца ти аритметиката - актиивните борци против фаашизма и капиталзма са над 90-годишни. Този е на 72 години - роден е през 1946. Апък девети септември беше през 1944. Проучи други възможности за забогатяването на този пенсионер.

11

112

преди 5 години

Имал - дал! Аз и да искам да "помогна", нямам.

10

Червен Дедо

преди 5 години

Всичките тия , що беха от АБПФК , с "народните пенсии" са червиви от пари , щото все си ходеха с текезесарските дрехи и *** и за нищо не харчеха , щото са алчни и стиснати!Крадеха на бургия от ТКЗС-то , щото си мислеха , че всичко е "народно" и си е техна собственност!ТАКА ЧЕ--ИЗОБЩО НЕ МИ Е ЖАЛ ЗА ТИЯ ЗАГУБЕНЯЦИ!ЩОМ ИМАТ ---ДА ДАВАТ!ТОВА СА --"НЕМЪЧЕНИ ПАРИ" ...НАШИ ПАРИ "НАРОДНИ ПАРИ\"!!!

9

8000+100?

преди 5 години

Това ще е някой заблуден гербер който се буди с дует Веско потния и Цв Цв - с хита им ,,Нашата полиция ме пази'' - откъде ще се изръси червен дядо с толкова авоари?!

8

Анонимен

преди 5 години

Има някаква истина в измамата. Провежда се акция по залавяне на измамниците. Вече не е лъжа.

7

Анонимен

преди 5 години

А МЕН МЕ ИЗЛЪГАХА СЪС 8109.99 лв....

6

хммм

преди 5 години

тия новини май да си запълвате статиите само ги пишете, 7 реда с глупусти само, почти всеки ден, само имената и селата са различни, защо въобще го пишете това?

5

ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ !

преди 5 години

Нали , бехте бедни , бе и стачкувахте ....ха,ха,хааааааааааааааНека сега "мъжът"--ДА ВЗЕМЕ ЗНАМЕТО И ДА ИГРАЕ ХОРО НА ОКОЛОВРЪСТНОТО...!ВЕЧЕ ИМА МОРАЛНОТО ПРАВО ...ДА "СТАЧКУВА"....