96

Анонимен

преди 5 години

През 70-те години на миналия век имаше една песничка "В село Бреница вино кара воденица живота там е същински рай".

95

Анонимен

преди 5 години

В замяна на това имаме демокрация и магистрали, по които бързо можем да стигнем до Черно море! Да си бяха яхнали мерседесите или БМВ-тата и да отидат на някой СПА-курорт да прогреят старите кости и да хапнат до насита. "Като нямат хляб, да ядат бриош!" - казала Мария-Антоанета и "храс" казала гилотината.Мили мои сънародници, и тук трябва да има гилотини!Мир на праха на нещастните хорица! А Бреница беше едно богато село...

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97Не става въпрос за желание да се живее а по скоро как да си отидем с достойнство и чест!С напредването на годините всеки губи желание и в повечето случаи в България съзнание, и вече тук би трябвало да се намеси държавата и да помогне!Смешно и трагично е двама възрастни в 21 век, живеещи в държава от ЕС да си отидат от този свят по този абсурден начин!От друга страна, след подобни случаи, ние българите губим самочувствие и истинско родолюбие спрямо татковината!Няма с какво са се го

93

Анонимен

преди 5 години

Хората умирарт от глупост, моите дядовци и баби живееха зорлем при 10-15 градуса и отказваха да си направят топлоизолация и да си направят тоалетна и баня въпреки че не е толкова трудно ако имаш желание, но те нямаха желание. Те искаха да умрат и да живеят по този начин. Никой не им е виновен. Те не искат да бъдат спасени, просто вас всички ви е страх какво ще се случи с вас, само сигнализирате добродетели, но когато дойде момента няма да има нищо за спасяване, само едно старо разпадащо се тяло.

92

кофти

преди 5 години

Тъжен край на живота. Никой не заслужава да си отиде по такъв скотски начин.Къде бяха съседите им?

91

Анонимен

преди 5 години

Бог да ги прости ! Но всички да знаят-пътища много но краят е на едно и също място !! Дори и да живееш в златни палати !

90

Анонимен

преди 5 години

Уморените коне се убиват! Уморените българи *** изоставени!

89

Енгелс

преди 5 години

Сега по време на капиталистическия режим е неизбежно да стават все-повече такива дивотии и жертвите на капитализма, изпукали от студ и глад ще се увеличават. Но да живее демокрацията, всеки има равни права да бърка по кошовете.

88

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 86Има ли са и други проблеми, но и дърва и пари са нямали.

87

Анонимен

преди 5 години

В село Бреница вече вино не кара воденица, и живота там вече не е никакъв рай. Умирачка от студ и от глад.

86

Анонимен

преди 5 години

До KenПроблемите ни не са в качествата и приоритетите на омбудсмана. Капитализма е проблема. Либералния капитализъм, дивия капитализъм. И 10 омбудсмана да има все тая.

85

1

преди 5 години

До Ken,а тиквата,увеличава минималната пенсия на 219лева.

84

Ken

преди 5 години

А в същото време омбудсманът Мая Манолова се бори за по-добри условия за престъпниците в арестите.Да ни е жива и здрава !

83

Анонимен

преди 5 години

Тъжно е. Контраста между политиците и обикновените хора.

82

Анонимен

преди 5 години

НИкой не заслужава такава участ, но моята баба живя с 180 лв пенсия и дърва си купуваше и хляб имаше и за ток са й стигали, не помня майками да вадила пари да я храни, тези със сигурност са имали и други проблеми, освен липсата на дърва.

81

Енгелс

преди 5 години

Поредните жертви на капитализма!

80

Защо бе, кмете?

преди 5 години

Ехо, имали хора ...???Кмете???

79

Анонимен

преди 5 години

*** наистина ли се казва Анаконда Прашкова или това е артистичния й псевдоним? Не знаеш ли? О, да. Вярно, сменил си чипа си! Що трябваше да си слагаш обаче чип на тостер! До автора на този коментар:"Стига с тая демагогия бе, ЕС ни бил виновен че тука сме скотове. Писна ми от такива охлюви като тебе. Чипа, чипа, а не ЕС ти е виновен."

78

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SSА, някой сетили се да го пита, той като кмет какво направи. Не е ли знаел какво става в това село, колко възрастни самотни хора има. Той е стоял в канцеларията и е слушал песента "В село Бреница вино кара воденица", лицемер, че морализатор. Ето такива е*ават майката на всичко в тая държава. Политически конформисти, готови на всичко да са на власт, безхаберници на които все друг са им виновни. Тоя е кмет само за заплата и да слугува на по високите началници, а селото кучета го яли.

77

Мнение

преди 5 години

Работил си цял живот. Построил си всичко това, което сегашните "бизнесмени" продадоха на отпадъци и станаха милионери. Построил си всичко това, от което живеят депутатите в парламента и накрая държавата НЯМА ПАРИ ЗА ТЕБ - за този, който е напълнил хазната с милиони от безплатния ти труд преди 30 години за комунистите. Има пари за разрушени нови пътища, а ти трябва да си търсиш роднини да те издържат, защото НЯМА ПАРИ и то ТВОИТЕ ПАРИ да те издържа и да си изкараш достойни старини. ПОЗОР!!!