22

Анонимен

преди 5 години

Германия не може нищо да изисква защото над Райхстага се вя руско знаме. Колко ядрени оръжия има Германия да изисква каквото и да било? Немска арогантност без покритие.Крим е руски, Азовско море е руско, Кьонигсберг, Гданск, Силезия и Померания ка полски, судетите са чешки, , Елзас и Лоран са френски. Австрия е независима.Въпроса е приключен.

21

Анонимен

преди 5 години

То тръгне ли свободно движение в тая част. От населението на острова няма да останат работоспособни хора. На острова ще останат само пенсионери и военни.

20

Анонимен

преди 5 години

Не може да има свобода на корабоплаването в Азовско море. Украйна заплашва вече няколко години Крим. А от самото начало заплашва с терористични актове Кримския Мост. Би било самоубийствено да има свобода за корабите им там. Това е като да дадеш пълна свобода на придвижване в Германия на всеки, запасал самоубийствен пояс с взривни материали. Защо никой не предприе мерки срещу украйна когато изгоруиха хората в Одеса? Това е Меркел и ЕС!

19

Анонимен

преди 5 години

За какво да се срещат? Тия приказки не са спрели и са едни и същи от тогава.

18

Анонимен

преди 5 години

До РасияГaдeн провокатор си, нали? Виждам, че някои ти се вързват.

17

Расия

преди 5 години

Тая бабка не е фактор вече, жалко че не можахме да завземем цяла европа след 2-рата Световна Война! Сега всеки щеше да си знае мястото в Руската Федерация и никой нямаше да циври тук и там и да се прави на интересен пред майка Расия!

16

Анонимен

преди 5 години

Меркелица нека пита кyчеtо си Пороженко,как така изведнъж военните решиха ,да не спазват режима на преминаване през Керченския пролив!Информират руснаците най-малко 48часа преди преминаването си ,и по установения маршрут!За Босфора и Дарданелитее нужно ,да се информира Турция и не може да се отклоняват от международното трасе!

15

референдум

преди 5 години

Скоро в Украйна ще има референдум за присъединяване към Крим!

14

Гадняр

преди 5 години

Това си е семеен спор между Русия и Украйна. Предлагам да не се месим.

13

Расия

преди 5 години

Не знам защо Путина не влиза да ги мачка тез украйнци, те са руснаси, тази земя е наша руска, време е да се върне цялата заедно с Беларус и Прибалтика, ако Полша много циври и лае да се анексира и тя към Руската Федерация! Трябва да си знаят фашистите какво ги чака!

12

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах чии говорител публикува снимка, на която ясно се вижда как бай Дончо преминава пред Владимир Путин и го поглежда в очакване на поздрав, а Государят гледа през него като че ли е празно място, игнорира го и не му подава ръка. Снимката стана много популярна в нета.

11

Анонимен

преди 5 години

Меркелица е останала с грешни впечатления не може гол *** да нарежда на баба меца.

10

Живеещ там

преди 5 години

Ха.....Какви глупости си написал за Гибралтар....

9

Azi

преди 5 години

Все едно резака да реши да затвори Босфора.

8

РККА

преди 5 години

И на дъртия вещер му предстоят избори скоро като на дядя Петя Порошенко,явно е голям хит сред потъващите политици чакам да видя скоро и наш Боко с ултиматум към Путин..

7

Анонимен

преди 5 години

Ако исканията не бъдат изпълнени до 3 дни Меркел ще анексира Русия.

6

х

преди 5 години

Цялата работа е в моста който Русия построй над Керченския проток !Укро-Фашиските терористи са се опитали да блуснат корабчетата си в моста !а това гадно еврейско бабе да си носи бурката !

5

h

преди 5 години

Керченския проток принадлежи на Русия така както Гибралрат принадлежи на АнглияКакто Англия може да решава кого да пусне през Гибралтар така и Русия има право да решава кой може да преминава през Керченския Проток аман от ешенгенско лицемерие и двойни стандарти !!!

4

ясно

преди 5 години

Снимката казва всичко,ето такъв ми го наби Путин,каза Меркел след срещата...

3

двойни стандарти

преди 5 години

А защо Франция и Германия и ЕС си затварят очите за гражданската война в Донбас където загиват мирни граждани и фашистките отряди който маршируват по улиците на Украйна?!