21

Разбирко

преди 5 години

На всички е ясно,че Майорга е искала да се получи точно тази ситуация и през цялото време тя е имала план какво как да направи и каже.Целта и няма на кого да не е ясна.

20

Пепи

преди 5 години

разгледах и снимки на тази Катрин Майорга :) .... незнам дали ви харесва на вас,но ако си пийнал за една врътка с извращения става. Иначе женицата одъртява видимо и сега и е паднало да захлеби както се казва.... Не била такава .... м*ръсница ли е имала предвид....жалко,че не осъзнава, че е по-голяма от колкото жалкото и въображение може да и представи. Да си беше взел платена женица - по-евтино пък и какви неща ще ти прави с кеф... колко можеш да издържиш не 5-7 мин.

19

Анонимен

преди 5 години

само не разбрах 5 или 7 мин :)

18

Анонимен

преди 5 години

> "Тя каза, че не е готова да прави секс, тъй като тъкмо сме се срещналиХаха. 100% е много морално момичето, като съм и гледал снимките.

17

АнонимеН

преди 5 години

ЕТО ТАКА СТАВА КАТО СИ ЛЯГАТЕ С ЖЕНИ САМО ПРОБЛЕМИ :D

16

Анонимен

преди 5 години

Веднага щом го видяла го хванала за половият орган...Тва малко не ви ли се струва лъжа.Дори и в порно филмите като се видят веднага не се хващат за половите органи.И какви са тия обяснения-можела да има синини защото я бил въртял..Абе нещо има много гнило с тоя човек.Платил и е тогава за да не го издаде на полицията но нея още я боли защото я е изнасилил.Ако се бяха разделили след сексът като приятели щеше още да си звънкат за да прекарат хубаво време заедно.За мен той е изнасилвач.

15

Анонимен

преди 5 години

Тази вероятно не е успяла да си намери подходяща партия, а и не очаква да успее. Поради това се опитва да изсмуче колкото може нормален човек. За единия секс никога не бих платил 300 000. По - точно, никога не съм плащал и няма да плащам за секс. Но все пак, тази си е измамничка и ако някой съд и помогне, то това вече не е съд, а организирана престъпна организация. Съответно към съда трябва да се отнасят като към организирана престъпна организация.

14

Анонимен

преди 5 години

А защо пропускате първата част от изречението му? Още се запознали и тя го хванала за ч*па. После "ама аз не искам". Айде стига с тия "изнасилени" шафрантии. Ясно е че е свършила парите и иска още. Между другото, след като се е разприказвала, не трябва ли първо да му ги върне?

13

Анонимен

преди 5 години

Хванала го за патока и след това - "ти ме насили, аз не съм такава"... На тази от самото начало целта и е била обезщетение. Ако нещо и бъде платено изобщо ще си бъде абсолютно нарушение на човешките права и подкрепа на измама и рекет от страна на който и да е съд... Такива трябва да се преследват със закон и да им се налагат ефективни и тежки присъди, защото причиняват изключително сериозни щети не само на потърпевшия, ами и на цялото общество!

12

Foodballs

преди 5 години

Ако продължава така, ще му останат само златните топки и златния ...

11

Azi

преди 5 години

- Отзад? Ами романтиката.....Романтиката е изчезнала когато тя го е гепила за ***, а не когато е разтворила гостоприемно бузи.

10

Анонимен

преди 5 години

Айде не му се прехласвайте толкива на скапаният изнасилвач.Тва че може да рита топка не го прави над закона.Платил и 300 хиляди.Ми той тия пари ги печели всеки ден без да играе.В ЮАР чернокожите така казват като заразят бяло момиче със спин."извиних и се и после се изкъпах"

9

Ххх

преди 5 години

Ако не беше известен в леглото до нея,е щяла да го върти жяла вечер и да иска още и още в задния двор.Но след като му е дала за малко си е направила сметка,че е навъртяла за 7 минути 375 000 ! Wow

8

Анонимен

преди 5 години

Всеки мъж правил такъв секс знае, че няма как така лесно да проникне там, ако жената не иска. Така, че това обвинение звучи налудничаво.

7

Наблюдател

преди 5 години

От горепосочените факти става ясно, че вагиналният секс е доброволен, а аналният е изнасилването.

6

Анонимен

преди 5 години

Казала, че не иска, но хванала за...После били в леглото пак казала не...На мен това не ми звучи като НЕ

5

Поручик Ржевски

преди 5 години

Изнасилване на задна прашка ми се вижда технически сложно, ама карай.Това са циркове за размяна на пари, жалкото е че съдебната система ги допуска.Изнасилване трябва да се разследва само ако се докладва веднага, а не след 10 години.

4

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че изнасилване не е имало. Просто тази иска да смъкне пари и да стане известна.

3

Анонимен

преди 5 години

По думите на красавицата, португалският ас й платил 375 хиляди евроЕто къде е заровено кучето тази ламти за още пари, ама както се казва пито платено у лево.

2

Анонимен

преди 5 години

Всички знаем,че той е пед.. и ,че тая иска още пари нито тая ще получи пари нито педа.. е правил нещо с нея най-много тя да му плати той няма да и плати