25

Анонимен

преди 5 години

Потдръжката на феминизма ТРЯБВА ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА!Нужна е и при това спешно спешна АНТИФЕМИНИСТКА ЛУСТРАЦИЯ във всички аспекти на живота!

24

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е феминистка. Ако всяка седмица "почти 7000" жени се заразяват то мъжете са 28 000 НА СЕДМИЦА. Обаче въпреки това се поставя ударението на факта, че в субсахарска африка болните жени са 4 пъти повече от болните мъже. ОТКАЗВАМ ДА ПРИЕМАМ ФЕМИНИСТКИТЕ СТАТИИ ЗА ИСТИНА СЛЕД КАТО ТОЛКОВА ЯВНО МАНИПУЛИРАТ! За менТАЗИ СТАТИЯ Е ОТКРОВЕНА ЛЪЖА, ЗАЩОТО Е ФЕМИНИСТКА!Смятам днеса за сексистки сайт и го обвинявам в потдържка на човеконенавистната идеология на ФЕМИНИЗМА!

23

Анонимен

преди 5 години

"Кажете НЕ на СПИН" е като "Кажете не на хомосексуализма", а и двете са неразривно свързани.Не става лесно и някои хора не искат да става.

22

Анонимен

преди 5 години

Спинозните на запад се водят под отчет и се държат отговорни за сексуалните си контакти. Поради тази причина те се изстрелват в Източна Европа и правят сексуални рейдове като за последно без никакви предпазни средства. Така се получи и бум на спина в нашите региони. Както и на педофилията. Това е отношението на ЦЕЛИЯ запад към нас - използваческо и насилническо. И ако НИЕ не започнем да им отвръщаме както трябва, то нещата ще стават по - лоши.

21

Анонимен

преди 5 години

В Африка голям процент от болните се заразяват доброволно защото по този начин получават безплатно лекарства които продават за да си купуват жени,наркотици и оръжие.Въобще не ги жалете за малко долари са готови и децата и майка си да убият.

20

А дали

преди 5 години

НАИСТИНА СЪЩЕСТВУВА СПИН ?

19

House M.D.

преди 5 години

Уважаеми колега, изглежда не вникнахте в дълбокия сарказъм, заложен в моя коментар.

18

cky2kbg

преди 5 години

До House M.D.Абе не те знам на каква възраст си ама ама когато се популяризира средата на 80-те го учихме по биология. И най-гадната обида бе спинясал.И явно имаш интернет и гугъл грамотност потърси как се развива заразата.

17

cky2kbg

преди 5 години

Галиви дали и те? Ами Веска Меджидиева ?

16

Анонимен

преди 5 години

Значи мpъсен човек е този който не си купува игла и спринцовка. Иначе разбрахме, че ти, който се къпеш веднъж в месеца си чист защото си купуваш еднократни игли и спринцовки. Всъщност едва ли някой се интересува какви игли ползваш...

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Обясних какво означава мръсен човек.В следващите редове.Ти как го хвана спинът-играхте си на чичо доктор с палаво момченце от африка ли?

14

Handel

преди 5 години

"В Южна Африка всеки пети човек е заразен" Меркеловица да ги лекува.

13

Анонимен

преди 5 години

От тая болест боледуват предимно обратни,чернокожи и много мръсни хора..Значи викаш ако си бял, хетеросексуален и се къпеш всеки ден няма как да се заразиш. Ти си за Нобел бе лауреате...

12

House M.D.

преди 5 години

От статията не става ясно дали ЧИВ се хваща по въздушно-капков път или в резултат на дисфункцията на някой орган, подобно на диабета, рака и лупуса.Не става ясно и дали ваксините, рекламирани от самозванеца Аню, защитават от този вирус.

11

Анонимен

преди 5 години

От тая болест боледуват предимно обратни,чернокожи и много мръсни хора.Казват,че хероиновите наркомани се заразявали като ползват обща спинцовка и игла.Една доза им струва 20 лв а в аптеката нова игла и спринцовка е няколко стотинки..Да мрът скапаните клошари стиснати.Може да продаде телевизора и хладилника за кафяв шит а не може да изхарчи стотинки за нови игли

10

Лекар

преди 5 години

Благодаря за статията!Поздравления!Темата наистина е интересна и значима!Хубаво е, че отразявате деня, в който се отбелязва паметта на всички хора, които са починали от ХИВ/СПИН.За съжаление коментарите до тук са само от ***. Дано общоствето ни узрее и се справи със стигмата около ХИВ.Поздрави!

9

До тоя под мене

преди 5 години

Запаси се с кръстчета, вазелин и презервативи против опасността.

8

Либератоносен пророк

преди 5 години

От африма идва масов десант със спин и радикален ислям! Честито!

7

УМЕН И ЗЕЛЕН ГУЩЕР

преди 5 години

Нека заповядат в ЕС искам да им оближа катеричките на тия. Долу Путин и рускините

6

Анонимен

преди 5 години

Малко са умрели. Слуховете бяха за контролирано освобождаване на вируса за да се прочист планетата от афромаймуни и друг б0клук.