56

Мосю Густав

преди 5 години

Работех като учител в едно село в Кюстендилско през 90-те. Там палеха печките с книги от библиотеката... Изкарах една година и се заклех повече да не се занимавам с тази неблагодарна /в България/ професия...

55

Анонимен

преди 5 години

Значи това е много добро начинание,и трябва да се препоръча от министерството за да се въведе във всички училища.Та седиш на гърнето и през това време прочиташ две-три страници от книгата сложена там,после окткъсваш една от страниците вече прочетена и си избърсваш г..а!

54

избирател

преди 5 години

Искам да напиша много неща.но някак запецнах.Рядко ми се случва,но............Надявам се да е фалшива новина.Признавам от години не съм чел роман на хартия.Колко трябва да си пропаднал духовно да стигнеш до там,си бършеш зад.......ника с листа от роман?!Ако си я докарал до там,по-добре се ОБЕСИ,не се мъчи!!!

53

Бай Байчо Байчев

преди 5 години

Прочетох мъдрото произведение, получих озарение свишеи като практичен българинреших и г..а да си обриша!Драги съотечественици,Чакам отзиви за есето "Минало незабравимо" в четири части, с което няма как някой да си избърше месечина образното лице.

52

Анонимен

преди 5 години

Ahaaaa...blagoevgrad....nnnnn....kade beshe tova geograovsko mesto ve?! tova novoto ime na dimitrovgrad li e, na tolbuhin li, na michurin li, na leningrad li, na vela peeva li, na draja valcheva li, , na benkovski li, na rakovski li, na ali akja li?!

51

Алов

преди 5 години

Управлението на Тивкун Велик ще се запомни

50

Уааууу...

преди 5 години

А, аз купих на тате за 20-лв. Тоалетна хартия у петък, а можело от читалната на село да му купим...от Соц--отпадъка.. . За целата година за без пари и с 20-тарката да си купим бензин. ТОВА е то--"икономоиката--икономична"..... Дело на всеки!!!!

49

Бай Байчо Байчев

преди 5 години

Четете есето "Минало незабравимо" в четирите му части, публикувано тук! Очаквам отзиви и впечатления, както и спомени на очевидци и свидетели на епохата.Обичам Ви!Авторът

48

Един от Северозапада

преди 5 години

Книгата е "Биография и предизборни обещания на Вожда и Учителя, на собственика на Герб", издание малко след 2008 година, предговора и е писан от двама-Яни Янев, и Волен Златния пръст. Там и е мястото.

47

Zahariev

преди 5 години

Blago, zasto ne kupuvash hartia v grada si?!

46

Бай Байчо Байчев

преди 5 години

Нуждата и безизходицата ни карат да правим къде по-големи простотии от тази, поради което гледам на това снизходително и неосъдително.от автора на есето "Минало незабравимо"

45

Svinarov

преди 5 години

Hahahahaha....i za klozetnata hartia v kmetstvoto li iskate ot obstodarjavnia bg budjet...vai, vai...niamate li si mestni danaci i mestni taksi za mesno samoupravlenie?!

44

Анонимен

преди 5 години

Разбирасе в тая държава се виждат неща където в другите държави няма как да се видят.Оставка на мутрата .Когато мутрата подаде оставка минималната ще стане 1000 лв после 1000 евро и такива неща няма да има

43

oa kort

преди 5 години

I sigurno gramofona sviri ....moia stranaaaa, moia bulgaria....moia prekrasna strana.....edna bulgarska roza....

42

ДоМиналоНезабравимо2

преди 5 години

Вярно така е, като си ходя до село още имам навика като клекна да гледам пирона с вестник работническо дело забит на него и по новите (уикенд, шок (цапат вече)... иначе с тях се обира грубото, задъжително си нося стъклено шише 0,700 от ракия пълно с вода ;)....после разправяйте, че е не хигиенично да си миеш ***....

41

Boil Boilov

преди 5 години

V burgaskia teatar i tolkova nema... :-).... :-)

40

бай Тъпчо

преди 5 години

А бе бажанака тук до мен седи и вика-кажи им и рецептата за косопада бе, та ша извинявате де...Едно време в нужника все работническо дело ползвахме и се забелязваше, че един косъм отзаде не ни е паднал а пък на главата взеха да окапват...и тогаз, с весника с едната ръка бришеш отзаде, пък с другата с друго парче весник триеш главата и тъй косопада си спря, ама да знаете де-да не объркате ръцете щото после сакатлък става...ееее аде казах го... да е доволен бажанака бе

39

Здрасти

преди 5 години

Това е перформанс на ода жон след голямото плюскане има зверско тропане

38

Анонимен

преди 5 години

Социалистическият реализъм роди плеада от гениални поети-лауреати - Любомир Левчев, Георги Джагаров, Венко Марковски, Слав Караславов, Григор Ленков, Георги Караславов, "странджанския литературен печенег Фуко Дичеджиев" и прочие; макар че всичките са на "соц-луксозен папир от "Народна култура", препоръчвам ги след кратка технологична обработка, както е посочено по-долу (все пак се огледайте за камери в клозета, с Каско Армейков-Водата и крумид Озарейков шега не бива).

37

Ле, лееее..

преди 5 години

.. Къв пропуск...!!!А, аз купувам ли купувам скъпата тоалетна хартия, по 2-лв а в читалището на село, е пълно с Партийна литература от времето на Соца.....!Добре,че ме светнахте, бе....!