49

Анонимен

преди 5 години

НАП се ***! Прекаляват вече!

48

1

преди 5 години

другари-комунисти-гербери,само при вашето управление,може да се продава болница,такова герберокомунистическо ,изпълнение,само вие ,може да направите.

47

Антикомунян

преди 5 години

До Тодор Живков:Ходехте щърбави и гърбави и ви гътваха в гроба рано, устата ви беше запушвана с щмрук още преди да сте я отворили, а сега остаряхте, наледна ви деменцията и заплакахте за кoмyнизмa...огън да го гори!

46

ПЕНКО

преди 5 години

АЗ СЪМ ПЕРНИЧАНИН И ВИ ИНФОРМИРАМ ,ЧЕ ДАЛАВЕРАТА ЗА ТАЙНО РАЗПРОДАВАНЕ НА "ПРОФИЛАКТОРИУМА" /БОЛНИЦА ЗА ДОЛЕКУВАНЕ/ Е ПЛАНИРАНА И ОРГАНИЗИРАНА ОТ КМЕТИЦАТА ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ . ДЕПУТ .КО.ДАТИТЕ ОТ ПЕРНИК НЕ ЗНАЕЛИ ,БИЛИ ИЗНЕНАДАНИ ...ДЕПУТ.КО.ДАТСКИ ШОК ... И ЕДИН ОТ ТЯХ Е В КЮПА--- ПРО *** ОЛЛЕЕ !!!

45

оффффф

преди 5 години

До АНТИТоя и той не е виждал Европа,обаче говори за евроатлантически ценности!Продължавай да вярваш в евразийските ценности!

44

(*_*)

преди 5 години

Като видя ЧСИ и ми ставя ясно...Можем да благодарим на ГЕРБ-овското законотворчество за недосагемите ЧСИ-та.

43

Анонимен

преди 5 години

Не съмпрочел вашите мнения.Видях репортаж.Сградата е много красива, има страхотен изглед.Някой я е харесал.Това е сграда отсоциализма. Грабежът продължава.

42

Анонимен

преди 5 години

докато не се разстрелят или обесят всички ЧСИ та живота в България загива

41

Анонимен

преди 5 години

Горивата са в частния сектор. Монопол, спекула и лъжи всеки ден. Протести срещу частния монопол и картели, срещу олигарси. Същото ще бъде, ако българинът допусне шепа лобисти и същите акули олигарси да се докопат до 5 милиарда бюджет. И ще ви набият на всеки по един бонус-малус. Общественото здравеопазване и обществения единен фонд е единственото спасение за България и народа от спекулата и рекета. И днес има частни болници, но те трябва да се конкурират с държавните болници.

40

Анонимен

преди 5 години

За държава като България най справедливия модел е всичко да мине в частния сектор.Само така може да бъде спрян държавния рекет и масовото крадене.Умните хора и бизнесмени отдавна си изнесоха парите в чужина защото знаят в Бг всичко отива в банковите сметките на лидерите на партиите и техните приближени.Защо да плащаш данъци в България като знаеш че 60% от тези пари се крадат?Защо да плащаш здравни вноски като значеш че 100% от тези пари в влизат в общия бюджет и от там изчезват безследно.

39

До 41

преди 5 години

До преди 6-7 години се заплащаше 10 евро на тримесечие, в момента е безплатно. Ако си приет в болница нищо не доплащаш. При личния лекар се плаща до 50 евро 5 евро на лекарство ,от 51-100 се плаща 10% ,а над 100 независимо от цената 10 евро. И не ти трябва рецептурна книжка като при нас . На рецептата си има 3 квадратчета напълно безплатно, 10 % и ти да си платиш цялата сума.

38

Анонимен

преди 5 години

До това води червената олигархочна " демокрация"! Сега се крефят комунистите като казват: " искахте демокрация,ето ви я" след като синоткраднаха държавата и спестяванията на хората чрез фалит на банки и бандитска приватизация.!

37

Анонимен

преди 5 години

Лични партиди в здравното осигуряване е глупост на степен 1000. Там където наистина трябва да има лични партиди е пенсионното осигуряване - когато почине титуляра на партидата, парите, които са останали да се наследяват от наследниците му. Или да има закон - до 25 години след пенсионирането да имат право на пенсията наследниците му. С 40 години стаж да получаваш само 5 г пенсия не е справедливо. Останалите 20 години пенсията да се изплаща на наследниците.

36

Анонимен

преди 5 години

До 24. Ти пък от къде знаеш как е в Германия? Там също е солидарен принципът и като си осигурен освен 10 евро за преглед друго не плащаш. И лекарствата ти са безплатни.

35

АНТИ

преди 5 години

В България, един за да е добре, други трябва да са зле !За това ли скачахте, като изоглавени ?!

34

Анонимен

преди 5 години

еех чакат за поредната хапка ненаситнети гербави мошеницидокато са на властщо така бре всичко държавно- демек общо се скапвадържавата издържа повече от половин дузина нови болници в пловдив напримери неможе да издържа държавните- работата е гнила от всякъде ама и народа си го заслужава май защото когато му обещаваха швейцария на балканите беше готов да си сваля панталоните непрекъснатос удовалствие сега пак ги сваля с неудоволствие ама късно е либе за киткакаквото сам си направиш никой не

33

Само питам

преди 5 години

С колко болни и персонал в цената се продава болницата?

32

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 33: А който не може да плаща - да гушва букета. Така ли е най-справедливо. А държавата по конституция трябва да осигурява здравеопазване (на всички, или на тези, които могат да си платят).

31

АНТИ

преди 5 години

Знаете ли, колко им пука, на тез, дето ви командват, за вашето здраве ?!Те се лекуват, без проблем.За вас остават евроатл.ценности и още политическо говорене, на килограм ..

30

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 31: Темата е за болницата в Перник. Остави приказките за социализма на гербаджиите. Това им е изпитан номер - като не можем да решим проблемите на настоящето да се захванем да обясняваме миналото. Сега да ти обяснявам, че по това време не се закриваха, а се откриваха болници, няма смисъл. По това кога е било по-добре може да се спори до безкрайност, а полза - никаква.