50

Горанов

преди 5 години

ГЛОБАТА е политическата визия на ГЕРБ за просперитет на България в демократичните условия на съвременният свят.

49

това е спасението

преди 5 години

Глоби от хиляда лева за джигитите при първо нарушение при второ пак хиляда лева и отнемане на книжката за шест месеца и наново изкарване курса за шофьори включително и оскъпяване на гражданската отговорност

48

Анонимен

преди 5 години

Тия дърти комунисти.Действат.Както беше през комунизма!Дай им само га..дости да мислят!

47

redordead

преди 5 години

в много държави глобите се изземват директно то заплатата. На някои места пък, камерите се обслужват от частни фирми, които са заинтересовани да има събираемост, след това приходите се делят с държавата...Ами, ако знаеш, че ще получиш як бонус, ако осигуриш събираемост 90% в рамките на месец след излизане на глобата, дали няма да си скъсаш дирника от бачкане?Иначе, съвсем скоро даваха за нов шофьор, който за превишена скорост си изгуби книжката в Германия.

46

Обективен

преди 5 години

Никъде и никога по света, огромните наказания не са спряли нарушителите. 1000 лева, 10000 лева затвор и т.н. очевАдно няма да дадат никакъв резултат, както е навсякъде по света. Резултат дава неизбежността на наказанията, като размера им е несъществен. Това отчитат в държавите, където правилата се спазват и затова там е така. В България само вдигат накзанията, после не ги прилагат и нарушенията се увеличават, което е съвсем очаквано, но не и за "експертите" в България.

45

Анонимен

преди 5 години

Ти сам ли си пишеш тука и си отговаряш ве мало умник?

44

+

преди 5 години

Първо шофьора е виновен,а след това пътищата. Да се увеличат глобите за превишена скорост.

43

Тююююх да

преди 5 години

Петенцеееее, защо ли баща ти е потрошил сума ти и парици да те научи на четмо и писмо, а резултат Ц.Цццццц!

42

Скептик

преди 5 години

Правописните грешки са от редактора на телефона или компютъра. Човек на словото би трябвало да се изразява свобовно без редактори. Другите да гледат какво излиза накрая.Някой знае ли новите винетки как се купуват.

41

Омонимен

преди 5 години

Някой прИвишава броя на правописните грешки, дори и в заглавието!

40

Анонимен

преди 5 години

Целта на ГЕРБ е да изстисква все повече пари от народа! Поскъпване на винетки, на билети за градския транспорт/въпреки че съдът каза, че е незаконно/, на ГО, на хранителни стоки, с единствената цел, обогатяване на гербесарите! Народът се вдигна, но *** от БСП и разни мутри от паравоенни съюзи оглавиха протестите и хората се прибраха!

39

Alo

преди 5 години

Daje I 3000lv. Sam saglasen I otnemane na knijka bez varshtane.Tova shte namalee jertvite,koito ne sa Mallorca.Edno folia morning selo,otiva na nebeto.

38

Shark

преди 5 години

Точно така, 1000 лв глоба за превишена скорост, и ако не се плати до 7 дена да става двойна, ако пак не се плати да се увеличава в геометрична прогресия. Да ви видя тогава селските пръчки как ще карате като ненормални в по булевардите.

37

До Мила

преди 5 години

Мила, най-добре е да МИИ чиниити докът и пуснът чиливизура:))) Тотално неграмотни хора, функция на неграмотна държава! Бъди здрава!

36

Уки

преди 5 години

ПРИВИШЕНА??????????

35

Анонимен

преди 5 години

Върхът на цинизма е ,че тия дето измислят и гласуват глобите ,те са над нещата!Хвърчат винаги със 200 км с големите коли дето ние им плащаме и мачкат раята!

34

Скептик

преди 5 години

Може ли на магистрала през всеки 2000 м да има ограничение на скоростта 90 км. Нали в началото на пътя има знак за магистрала. Хайде, на местата с ремонт може да сложат знак временно, ама да ми стои години измислено ограничение, защото някой позволил тежки камиони да разбият едната лента си е чисто изнудване за да могат когато и както си искат да глобяват.Нека Цецо Боков да излезе и да каже какъв е ефектът от карането на светлини? Навремето всеки ден маршируваше по телевизиите.

33

Анонимен

преди 5 години

Така или иначе в момента глоби плащат само лудите и тези с лизингови автомобили....какво значение има какъв е размера на глобата тогава за безопасността на движението?

32

Мила

преди 5 години

ПрИвишена, значи! Много ниска топка си госпожо "журналистка", по-добре отиди да чистиш или да миеш чинии и не се излагай повече.

31

Ко

преди 5 години

Ко ,Ко каза? ПРивишена? Хахахаха и това са журналисти. Майко,майко,майкоооо