61

Гошко

преди 5 години

Вижте ся, правомерна е, когато я иска Панов, а неправомерна е, когато проверяват Панов. Какво неясно има?

60

Анонимен

преди 5 години

Контролът е висша форма на доверие.

59

Анонимен

преди 5 години

Правомерна е. Няма недосегаеми. Всеки държавен служител подлежи на контрол. То иначе какво ще стане, ще се злоупотребява с власт.

58

Болшевик

преди 5 години

Как къде да се премести ареста? Веднага в хотел 5 звезди!!! Как така престъпниците ще пребивават в килии с лоши условия,които са по-добри условия от условията ,в които живеят 30 % от българите? Задайте си въпроса ,колко семейства имат тоалетна на двора - 25 % е отговора.

57

сминдух енд чесън

преди 5 години

Отворената Цачева както винаги има нужда от подсказване,ще дочакаме ли от нея решаване на проблеми, а не обичайното мрънкане .

56

Анонимен

преди 5 години

Кво и е на Иванчева ? Даже и любовник се има...

55

Анонимен

преди 5 години

А убиеца на Виктория Маринова дали е бил в такава килия,все пак Цачева каза,че няма привилегоровани,всички са равни пред закона

54

Анонимен

преди 5 години

Само Тиквата може правомерно да отменя проверки по телефона!

53

Анонимен

преди 5 години

Правомерна е, да си прочетат точ. от закона по който е назначена, аман от неграмотни дупедавци назначени за прокурори и съдии

52

Анонимен

преди 5 години

Г-н Панов е сам войн срещу корупция и мафия.

51

Анонимен

преди 5 години

До 49Нито е фризьорка, нито е необразована. Не разпространявай лъжи! Завършила е Икономическия техникум и следва "Публична администрация" в НБУ, за разлика от учителката по руски Фандъкова.

50

ПроСоТо

преди 5 години

До Инженерако има прераждане,то ти сигурно в предишни животи си бил инквизитор..Затвора е за възможно най-тежкото наказание за човека-ЛИШАВАНЕТО МУ ОТ СВОБОДА!Панделата НЕ е място за ИЗТЕЗАНИЯ!.....Лекувайте животинския си нагон към мъчения,унижения и гаври!..Впрочем,човека е единственото животно ,което с такава страст изтезава СЕБЕПОДОБНИТЕ си...И под "човека" имам предвид дефектиралите съзнания като твоето,"инджинере"!

49

Анонимен

преди 5 години

***, те са в арест ,не в затовора.

48

Анонимен

преди 5 години

Цецка искала да й "подскажат къде да преместят Софийския затвор" .... хахаха. Затвора няма да го местиш Цецке, мести хората, например може да пуснете такива като Иванчева и Петрова под домашен арест и да започнете ремонта. Не мога да разбера упорството да държите жените в този коптор, в тази ***, докато психясат, без да има доказана вина. Инквизитори!

47

бай Иван

преди 5 години

Какво стана със СРСтата от МВР? Ако има такива доказващи 100% съпричастността на фризьорката и сие ,ще бъдат осъдени.Ако по инициатива на полицаите,съвместно с олигарха са режисирали подкупа и няма СРС ,ще бъдат освободени.Тогава съдът трябва да привлече полицаите и олигарха като обвиняеми за набеждаване,разходи и обезщетение на задържаните!

46

парче месо

преди 5 години

Тази държавна машина е извратена и работи само и единствено в полза на някакви "котараци" или как се замитат следите на кра.длата леля Данче с цената на човешки животи в случая Иванчева и сие!И всичко това в най бедната и корумпирана държава!

45

Анонимен

преди 5 години

В затвора пускат ли любовниците на пандизчиите за хуманно облекчаване и приятни мокри розови сънища?

44

Анонимен

преди 5 години

Фризьорката Иванчева само за наглоста си трябва да лежи още 10 години. Другото е да се видят гласоподавателите в кв. Младост колко пари струват , и как една проста, крадлива и необразована жена ги излъга да гласуват за нея .

43

Инженер

преди 5 години

В затвора трябва да е гадно, нали е затвор. Иначе става курорт. Много хора живеят при много по-лоши условия и ще почнат нарочно да крадат, за да ги настанят в затвора - на хубаво, чисто, топло, три пъти храна на ден, телевизия, спорт и почивка.

42

АнонимеН

преди 5 години

ИВАНЧЕВА Е ВИНОВНА НО Е ВИНОВЕН И ТОЯ ДЕТО И Е ПРЕДЛОЖИЛ ПОДКУПА!!!ИВАНЧЕВА НЕ Е ПОИСКАЛА ПОДКУПА!!!БИЗНЕСМЕНА И ПРЕДЛОЖИЛ ПОДКУП И ТЯ СЕ СЪГЛАСИЛА!!!! Е НЕ ЛИ ТОЙ ПРЕСТЪПНИК!ЗНАЧИ АЗ ПРЕДЛАГАМ ПОДКУП НА НЯКОЕ ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ И АЗ НЕ СЪМ ПРЕСТЪПНИК!