24

Мега миньор

преди 5 години

...тогава следват тройни сметки и режим на тока. След някоя година изтичат и блоковете на аеца и тогава мрем на цяло. Колко бе умници замърсява тец с мощност 3000мгв...китай за последните 2 години имат изградени мощносни от гига вати...Да не би всички коли в софия и пловдив да замърсяват по малко ,а в париж е берлин с мегазаводи и индустрия...ми спрете си заводите бе хитреци...само лайнна от ес...ще ядем дървото. И не да ми говорят за преминаване към нещо друго си,демек газ. Има въглища за100 г

23

Мега миньор

преди 5 години

Колко пъти трябва да ви се обясни бе псевдо патриоти. Закрият ли мините...мрем. Едно всички,които работим тук...друго всички в ная малка и бедна държава. Това е най голямото държавно...печелившо ...предприятие. Точно за това е и трън в очите на баба ти меркел и гн макарон. Дава ни независимост и сигурност. Ок закриваме ги. Правят теца на газ ииии тогава всички сте на улицата с тройни сметки за тока. Но това не е всичко...на бай Владо путин неска не му е кеф и спира кранчето ако не плащаме двойно

22

House M.D.

преди 5 години

Отново призовавам Румката да забрани чадърите.

21

анонимен

преди 5 години

до 22.."гащник" казваш? Аз мисля..Че ти самият си гащник! Малко момченце.Което не уважава миналото на държавата си! А то е.Защото го е нямало тогава! -:) Знаете само ЕС И Америка! И да оплювате братска Русия! Знаеш ли кое е най унизителното за един човек? Едва ли се сещаш! НЕЗНАНИЕТО МОЕТО МОМЧЕ! Когато го разбереш .Вярвай ми.Много неприятно е усещането! -:( А иначе..има много сайтове за развлечения! И ако нямаш какво смислено да кажеш.Просто замълчи! По достойно е мисля! -:)

20

Анонимен

преди 5 години

Гащника не е ли в Буенос Айрес на срещата на г20?

19

Анонимен

преди 5 години

това е изключително важен, стратегически отрасъл за България....До кога да ви уча? Най важния отрасъл в България е Чиновничеството! Но по принцип е прав - нямаме машиностроене, но тенекеджийство, няма електроника, ама има бушони и.т.н.

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДе факто против какво? Поясни ,бе, човече!

17

Анонимен

преди 5 години

Покрай 500 миньора, сега Ковачки ще спонсорира кумунягите на следващите избори

16

Анонимен

преди 5 години

Някой разбра ли в същност какво мнението на Радев ?Само се подразбира, че де юре той е на мнение, но де факто е против !

15

Анонимен

преди 5 години

Поздравления за г-н Президент Радев! Политиците ни трябва да защитават ПЪРВО БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, а после, според дадено положение, и ако си заслужава и чуждите такива! Разбира се, че НЕ одобрявам политика , която да е против Русия!А относно ЕС, Германия и Австрия, просто да получат от нас, българите по един среден пръст! България е направила МНОГО компромиси и жертви от своя страна! Трябва да им покажем на онези бо.клу.ци, че не трябва да се отнасят с нас като хора 10 ръка и роби!

14

Анонимен

преди 5 години

Поздравления за г-н Президент Радев! Политиците ни трябва да защитават ПЪРВО БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, а после, според дадено положение, и ако си заслужава и чуждите такива! Разбира се, че НЕ одобрявам и съм политика , която да е против Русия!А относно ЕС, Германия и Австрия, просто да получат от нас, българите по един среден пръст! България е направила МНОГО компромиси и жертви от своя страна! Трябва да им покажем на онези бо.клу.ци, че не трябва да с еотнасят с нас като хора 10 ръка и роби!

13

Анонимен

преди 5 години

А като се изказа против Русия,че нападала украйна чии интереси защищаваше,дали не на краварите?Кой? Радев или Плевнелиев? Дай някакво доказателство или статия.

12

Анонимен

преди 5 години

А като се изказа против Русия,че нападала украйна чии интереси защищаваше,дали не на краварите?

11

Край

преди 5 години

С влизането на България в ЕС се затвори завода НАМО във Варна. Правеше дизелови двигатели - Перкинс. Затвориха го щото били замърсяващи.Немците му намерили цаката с онова софтуерче. Някой да е затворил фолксваген или да го е накарал да си вземе обратно лъжливите дизели и да върне парите - както стана в САЩ.

10

Дъблин

преди 5 години

Най после истински президент да отстоява българските интереси,не като предишният ***

9

Анонимен

преди 5 години

Да подкрепями ли като какви ни налагат декларации се пита в задачата ? Hие пишем ли български декларации за немския въгледобив сега искат да ни унищожат и мините и само немците да продават *** да идат да се гръмнат, малка БГ няма как да замърсява, колкото една Германия в никой случай. Цялата работа е. че сме конкурeнти и Германия натиска васалите си да ни мачкат. От тез психари дето искат да пръскат земята със серен диоксид акъл не щем и декларации .

8

Анонимен

преди 5 години

Браво на резидента. Взе си поука от братскаа критика на най-главния руски поп и сега говори съвсем политкоректно за величието на кремълската шайка. По-напред беше съвсем невъздържан и крайно невъзпитано благодари на някакви си украинци, финландци, румънци и молдовци за т.н. освобождение на България от Османско робство и преминаването му в благородното и богоугодно и православно руско робство.

7

Анонимен

преди 5 години

Трябва да съхраним работните места на миньорите, категоричен е той.Ами да може да назначи няколко хиляди миньори в бъдещата си партия на хранилка. Резидента знае че от шахтьорите може да направи мобилни бойни групи които да отцепят черноморското крайбрежие и да поканят в него руски пирати.

6

Анонимен

преди 5 години

Да вървяи по дяволите Австрия що крадени български пари се изпраха там.

5

Анонимен

преди 5 години

Като какъв не си съгласен.Какви правомощия и отговорности по въпроса имаш.Правилно ,но приказките ти нямат никаква стойност.Само пиар.