34

Анонимен

преди 5 години

Кое по хубаво жена с форми и магнетично излъчване, като я видиш очите и имат един необикновен блясък загатка. "Жена" Кожа и кости жена с луфт между краката 10 Санта все едно е преплувала Океана на бъчва и в нея няма грам живителна сила. Суха и сива!

33

Анонимен

преди 5 години

И "жена" с малко дупе недоразвита полова система какви деца ще ти роди? Тя изглежда като мъж няма и цици как ще го кърми? Тя е с организъм и визия на мъж. Така че тези къде ги вменявате на жените че трябва да изглеждат като мъже нещо сбъркано има. В жената ли в мъжа ли. Още малко от мании ще започне да им никне и брада и съвсем ще за приличат на мъже.

32

Анонимен

преди 5 години

Като видя мъж как се точи на мъжко.. женско дупе без цици придобила вида туко що излязла от Аушвиц. Ясен ми е харесва мъже и бебета. Но в никакъв случай жени! Жената с форми му се струва дебела. Освен ако не е истенски ценител на жени и не харесва женствени те жени баш жената!!! Каква жена е ако не е с дупе и цици? Ще е мъж! Будали!!! Сбъркана ценностна система!!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Не съм гей, за да харесам мъжка фигура, без извивки, на жена.И любител на сланината не съм.Не съм и по рагуто.Дебела е средновековната само. Другите, без болезнено кльощавата от 90-те и мъжката дъската, биват.

30

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости! Красива е Синди Крауфорд, Виктория Силвстед, Моника Белучи и тн. Никоя тежкогабаритна не е красива без значение колко се пъне. *** на Кардашян не е секси без значение колко го показва. Стандарта е един и същ, просто дебеланите се опитват да ни убедят, че не е вярно.

29

12

преди 5 години

Същото се отнася и за съпруга, и той трябва да даде всичко само на съпругата си, и то всичко, а не един поглед и една пръдня.

28

гп

преди 5 години

Иначе по самата тема - не трябва да се присмиваме и осъждаме дебелите хора, защото не знаем историята им - може би са болни, току-що родили, изгубили са близък и след това са изгубили смисъла....може би в момента са в процес на отслабване, а може би просто са дебели, но не го натрапват, знаят какво е положението и си ходят скромно по улицата. За тези хора не ни е работа да съдим. Но за такива `модели` и феминистки-мъжкарки, които искат да ни наложат тази идея - тогава вече имам проблем!

27

гп

преди 5 години

За мен красивото е в скромността, в брака - в това да дадеш всичко само на съпруга си, а в обществото да си скромна, да си дама, да си консервативна. Пренаситихме се от голи тела, цената на жените се сваля все по-надолу, а те са загубили значението на това какво е да си истинска жена и какво те прави такава. Истинската жена е майка, съпруга, последователна и добра в това, което прави за обществото и даваща пример. Едно невинно момиче, което е било само със съпруга си струва много повече от тази.

26

става

преди 5 години

може да играем карти четворка на дупето и даже ще има място за чашите с лекарството на д-р Радева нзадраве

25

Сексолог

преди 5 години

Аз лично от опит казвам, че няма особено значение това. Така или иначе, като я загащиш не виждаш от птичи поглед недъзите.Бил съм с такава пищничка и ми издърпа кокалите през гегата. Бил съм и с красиви, дето не стават и за *** за зеле.Извода какъв е?Така бих са пързалял с пироети в мократа и азиатска сливка, без оглед на грамажа.

24

Стандърт

преди 5 години

Перфектни форми - на Шрек гаджето!

23

Анонимен

преди 5 години

1990-2000 и 1950 са най-добрите, другите са или твърде кльощави, или прекалено дебели.

22

cky2kbg

преди 5 години

Перфектната - министъра на туризма на РБ. Госпожа кон

21

селския бик

преди 5 години

Ох котьооо!

20

Анонимен

преди 5 години

Това не са перфектни форми. Това са дибееели форми. Не се залъгвайте.

19

Анонимен

преди 5 години

некъв опит да се натапи дебелотия - ужас.

18

Анонимен

преди 5 години

Моника Белучи безспорно е БИЛА много привлекателна жена. Най-вече заради изкусителното си изражение. Сега е образец на неподдържана и изхабена развратна жена. С набръчкана шия на 50 години, насланинено тяло, НО с непреставащи есхибиционистични мераци. Даже мъжът и демонстративно си взе нова жена - черна и неувяхнала.

17

Анонимен

преди 5 години

до скоро , по време на "свободата" и либерализма, рекламираха, слаби, финни, изящни жени, обезкосменисега, по време на настъпващата диктатура и световен фашизъм, тласнаха махалото в другата крайност - дебели, широкоплощен кофраж и косматинай-лошото е, че Тълпата продължава да прави това, което и внушават, това, което и рекламират, че е "модерно". Винаги се питам - абе защо Тълпата е чак такава тълпа? Нормално ли е това?

16

Анонимен

преди 5 години

Oooh please!

15

Анонимен

преди 5 години

тялото е ужасно!лицето - отвратително!((