8

Анонимен

преди 5 години

Всичкото мобе да съм но не и егоист! Не присъства тази думичка в живота ми повечето са такива,еиждал съм но аз не.

7

за Телците

преди 5 години

Не е вярно че не обичаме новото.Например последният модел на Мерцедес С клас е прекрасен нов автомобил повод за гордост на всеки щастлив собственик.И ето друг пример-тези нововъведения с джендърите ,многополовите и така нататък индивиди.В Германия май ги докараха до 270 различни видове.Ето това е нещо ново но абсолютно глупаво и безмислено.Или идеята с "бежанците" как те страдали и всички им били длъжни да ги закрилят.Идея датираща от сълзливите времена на комунизмът в Европа-1950г.Кретения..

6

hmmm

преди 5 години

Ей сега отивам да чета в тиалото.бг....ама друг път

5

nina

преди 5 години

Като един истински Телец мога да кажа -качеството пред количеството,да,обичаме сигурността,както емоционално,така и материално.Колкото до страха от новото-в нова държава,с нов език за мен, ще ставам студентка на 47 години,с нова професия след това.Мечка страх,мене-не ;)

4

Анонимен

преди 5 години

пак нищо вярно няма

3

Анонимен

преди 5 години

Няма позитивни Овни. Забравили сте да пишете, че са сметкаджии- сближават се, с когото имат интерес и след като употребят човека, го изритват най- безскрупулно. Обичат да обиждат другите и се оправдават, че това било откровеност.Телците са консервативни. Не възприемат новото.

2

Алов

преди 5 години

Тези глупави_ статии някой чете ли ги изобщо или просто си хейтим в коментарите ?

1

Анонимен

преди 5 години

За Телците си е вярно.Тъй като сме много разумни хора когато виждаме че от някаква промяна няма смисъл а се прави само за да се разруши старото и да се създаде нещо което е по-лошо но е ново това не ни харесва.