14

До 9

преди 5 години

До НЕбългарин: не случайно на подобни прояви казваме ЗУЛУМ! Има си точна дума от НЕбълтарски произход!

13

Наблюдател

преди 5 години

Не обиждайте племето вандали, те никога не са правили подобни неща в исторически план. Това е също като да наричате българин оня дето ритна в метрото в Берлин в гръб жена , а е само български гражданин. Дайте да не бъркаме двата щата.

12

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Нормално,шопсku ценностu

11

Анонимен

преди 5 години

Обърнете внимание колко "здраво" са хванати въпросните табла за асфалта. Не се вижда има ли някой друг дюбел, но основно се разчита на трот.плочки да натискат . Ако бяха опитали да съборят улична лампа, вероятно щяха да се откажат заради трудностите. При този монтаж, нищо чудно да са паднали и от вятъра вчера??

10

Fck

преди 5 години

Тринайсегодишни пияни момченца. Сега е на мода да са лоши и така...

9

ГутенБулГанишеАрбайт

преди 5 години

Срама нямате ейййй

8

Анонимен

преди 5 години

Наркоманчета няма какви други да са. За камери не са ли чували в губернията ОДЕСОС ТИБЕРИОПОЛИС СТАЛИН и накрая ВАРНА.

7

МНЕНИЕ

преди 5 години

Тази мания е от няколко години в БГ - Плевнелиев я въведе - да се намажат с боя и да се счупят паметници .

6

Ум

преди 5 години

То само диваци останаха във Варна. Най-мразим да ни е красиво, чисто и подредено ... друго си е като всичко е изпочупено все пак защитаваме титлара на най-бедна държава в ЕС, блато.Никога няма да ги стигнем Гамериканците или Европейците, ще си седим със Сомалия в една категория.

5

Анонимен

преди 5 години

е кои да са вандалите, днес май има мач на черно море.родната полиция ни пази.а президента ще ни пази от марсианците само за няколко милярда.

4

Анонимен

преди 5 години

уважаеми господин номер четири Пожелавам ви Весела Коледа пожелавам следното болен от сърце Моля ви от сърце ще бъдете младите в хола съберете старите в кухнята Нека да пийнат и да хапнат и да се запознаят да се уточни вземането даването по имуществото да се изгради българският тон Дон домашни условия и ще ви помоля следното всеки ден 10 пъти се обаждайте в полицията когато виждате нещо ненормално независимо какво е особено деца *** които просто ви поглеждат и така нататъка

3

Анонимен

преди 5 години

Това момиченце или момченце е "лъжливото овчарче". След няколко минавания, шофеорите няма да спират на "лъжливи овчарчета", след което ще стане инцидент. Лъжецът, който ги е сложил, трябва да бъде осъден за опасни и заблуждаващи предмети на пътя.

2

Анонимен

преди 5 години

Защо правите хората на *** помислете малко колко дървета хвърлят листопади колко кучета Колко котки Колко мишки по мъжете в мазето колко излишни паметници колко време се бави магистралата и след една година отново се ремонтира Защо се поправя жители десетичните групировки в България партизанските терористични групировки на България те продължават Да избират болни хора при положение че трябва доктор да прецените че нещо

1

Анонимен

преди 5 години

И да ги хванат нищо няма да последва защото имат права. Но искам и хората иградили нещо да имат право такива да ги съдят те иначе няма да получат справедливост от "съда".