211

Анонимен

преди 5 години

Значи Цачева съвсем открито признава, че много домакинства нямат вода и вътрешна тоалетна!? Аз тогава искам да попитам ЗАЩО? Нали сме в ЕС, нали всички в тази държава "цъфтим и забогатяваме", нали има икономически ръстеж... защо тогава много хора нямат вкъщи течаща вода и WC

210

Тивун

преди 5 години

Цеце най-голямото наказание за теб... обратно на село до живот, мила маме.

209

Уртоце Пагане

преди 5 години

Цецо Апартамента, Цецка Цачева, Лили Винетката и Владислав Горанов трябва да са при Иванчева, под арест.Волен Сидеров, Валери Симеонов и Тиквата са направо за затвора в Белене.

208

АК47

преди 5 години

Трябва много други упраници и "лидери" да са тези помещения. Ако са виновни да са в затвора, а не 2 години в ареста нещо не е наред.

207

Анонимен

преди 5 години

До 230За каква шикозна къща плямпаш, жените са невинни. Тя се е борила срещу строеж с конфликт на интереси и срещу презастрояването. Няма доказателства, че е взела подкуп. Подкуп са взели тези, които упорито се опитват да я унищожат.

206

Анонимен

преди 5 години

Спестили са огромния брой ***, дървеници и бълхи които пъплят там. Топла вода им пускали два пъти седмично по 15 минути, в които влиза и това да си изперат дрехите. Нямат как да си сушат косите. Може би някои разчитат, че те няма да доживеят до процеса. Този мухъл е от дрехите, които съхнат там където спят. Условията им са недопустими за държава в ЕС!

205

Пенсионер

преди 5 години

Милата тя. А се надяваше но шикозна къща в Драгалевци до Костов.

204

Отговор

преди 5 години

До Бел кон 222 Ами защото сме най корумпираната държава в ЕС.Всеки министър да води подчинените си директори на екскурзия в софийския затвор да видат какво ги чака , ако постъпят като Иванчева.

203

Ти да видиш...

преди 5 години

До Иванчева 221 Че то ако им сложат съвременни гърнета , току виж се удавили в тях. Слага главата и пуска водата. Зне ли човек ? И така зле , и така зле...

202

Анонимен

преди 5 години

На ареста скоро бил правен ремонт. Сигурно някоя фирма от типа на водострой го е правила

201

Анонимен

преди 5 години

Това са НЕЧОВЕШКИ условия за XXI век! Ако е невинна жената, както се очертава, тогава какво, кой ще я обезщети за кошмара, в който я е поставила държавата. Ще лежат при същите условия режисьорите на постановката? Ще пишат ли медиите всеки ден за тях.

200

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с Митьо Очите? Кога ще го доведат с пранги и ще го сложат в такава килия?

199

Бел кон

преди 5 години

Както и да смятам злоупотребата на Влади Горана е в особено по-големи размери от това за което съдят Иванчева. Един друг пък уби дете. Е защо никой от тези горяни не търка наровете докато чака следствието. Но народа български кълне и проклина и знае че възмездие винаги има. И в този живот и в следващите.

198

Анонимен

преди 5 години

Иванчева няма толкова нагло същество! Не й стига, че е арестувана с подкупите, ами и иска да бъде в затвора като на почивка

197

Анонимен

преди 5 години

Как може в затвора да няма плазмен телевизор, хладилник и климатик? Протести за вдигане на стандарта на живот в затворите веднага!!!

196

Иванчева

преди 5 години

Аз пък си помислих, че за взимане на подкуп се отива в Хилтън или някакъв пет звезден хотел. Поне клекалото е удобно, все едно съм си на село. А и удобно, дюзите се разтварят и да потича всичко!

195

Анонимен

преди 5 години

Тоалетната и течащата вода са признак на цивилизованост... през 18. век.

194

анонимен

преди 5 години

Прокуратурата е в задънена улица. Осем месеца държат в ареста две жени с недоказана виновност. Да отменят две съдебни решения, явно се надяват двете задържани да починат преди делото. Престъпниците май не са в килията.

193

Пенсионер

преди 5 години

До Гербер 214 Че то самата Иванчева е мухъл от всъкъде.И оная другата също.

192

Анонимен

преди 5 години

Който е правосъден министър, той трябва да отговаря за условията в затворите и арестите. Той трябва да взема решенията, а не да се свикват комисии, съвещание и пр. Вижда се състоянието, не може да бъде прикрито с думи. Омръзна ни от думи, че всичко е наред. И да се оправдават с квадратурата. Квадратурата на височина я мерят май. Арестантите не могат да ползват квадратура на височина. Да се катерят ли?!Когато искат 1 работа да НЕ се свърши, да се отлага, протака- "Дайте да направим комисия!".