60

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.Това е много сериозен проблем. Децата-диабетици могат да бъдат пълноценни и полезни членове на обществото и след време да работят и да допринасят за благото на България. Би трябвало да бъдат сред онези, на които се доставят с предимство всички необходими медикаменти.

59

Гражданин

преди 5 години

Вие там от сайта,стига сте ни занимавали с тия майки,бе! Аман от тях !!! Те ли са най-важните за България или това ви е поръчано да тръбите всеки ден ?!

58

Щом...

преди 5 години

...беззащитните жени, които гледат толкова трудно своите деца със специални нужди, бяха оставени с години на произвола на съдбата, не искам и да си помисля какво е отношението на бандитите - политици в парламента (говоря за всички политици генерално и не само от този парламент), към редовия гражданин. Много мъка има по тази Българска земя!!!!!!

57

тъпо

преди 5 години

А сега нинова кого ще яха да не почне да плюе президента.

56

До Анонимен 59

преди 5 години

"нека Борисов си отиде... обаче да не мислиш, че ще оставим БСП да управлява България отново?Хах!"*****Ако няма да е бсп и герб кого ще изберете? И как знаете че сте мнозинство? Питам сериозно, не съм за никого.

55

Анонимен

преди 5 години

Борисов и ГЕРБ ще са гробокопа на политическата система в страната. След неговото управление, хората които не вярват в системата, ще са мнозинство . И какво правим тогава г-н Борисов ? Хвърляме страната в хаус ,свикваме ВНС със закъснение или пък Вие сте ЗА да си върнем диктатурката .

54

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачАбе виж какво сега, нека Борисов си отиде.И на мен ми писна с това наливане на милиарди под формата на данък Русия, обаче да не мислиш, че ще оставим БСП да управлява България отново?Хах!

53

Анонимен

преди 5 години

Исканията на майките са удовлетворени, цените на горивата падат, минималната заплата се вдига, в държавния сектор също има растеж, бизнеса и той ще вдига заплатите ... мммм сега *** ще трябва да не спи дене и ноще да се чуди какво друго да измисля за протести.

52

Старата школа

преди 5 години

Аз лично съм против това решение! Защо никой не мисли за ЗДРАВИТЕ деца, тия, които утре ще работят и изкарват пенсиите, които ще строят и изграждат разсипанта до прах България, а се дава, и то абсолютно безсмислено на деца, които, колкото и да ми е мъчно и неловко, но ще го напиша, са обречени. Те никога няма да станат работоспособни в пълния смисъл на думата. И според мен е много по-разумно да има домове, клиники, където да бъдат обгрижвани от компетентен персонал, а майките им даработят.

51

Анонимен

преди 5 години

Ахахахаха, БВП , Бюджет :) Ай стига с тая мантра, кажете нещо за покупателна способност , стига се правихте на гламави , според вас всичко е цветя и рози , пък хората недоволни .И само да попитам ,сега като почнат всички да излизат на протести , как ще ги удовлетворите , нима те не са хора и исканията им не са справедливи ?

50

Анонимен

преди 5 години

Тва си беш рекет към правителството и останалите хора. Не че не им се полагат, ама нещо беше доста нагло.

49

SRETAN is coming

преди 5 години

dobre d egovedoto prosto maloumno otka4eno kto padne kade sha odi tuka u be ge to si e giv trup i could kaga gavazite ot mafiotskite strukturi koito kradat ot bedniq narodec nqma da go pazqt veche i ne vigdam kak i s kvo sh se pridvigva

48

Спокойна

преди 5 години

До ИзнервенНапълно подкрепям коментара ти с едно допълнение. Те водата я мътят червените ръка в ръка с тъмно сините. Бесни са, че не им е отваря парашута и на двата фронта!Колкото повече бесенят толкова ме правят по-спокойна!

47

запознат

преди 5 години

ОСТАВКА!

46

Винету

преди 5 години

До гробокопача. Глу.пак, той е спасен отдавна от мнозинството, което е гласувало за него на избори. Какво значи тук някакви си поправка в един закон?

45

MUHOBOIKO

преди 5 години

До Анонимен 24 ARE PRESTANI BE TROL GERBAV !!!

44

Петър

преди 5 години

До КругерМного се радвам че точно ние ще плащаме, даже еднолично ако има как ти да плащаш повече ще е най добре! Най накрая да плащаме за нещо смислено!

43

House M.D.

преди 5 години

Приснодевите отново постигнаха своето. Децата-диабетици се оказаха трета ръка деца с увреждания.

42

Валери

преди 5 години

До 38 червен анонимник. Хе-хе, изцоцана, изцоцана, ама е с рекорден БВП и рекорден бюджет. Нещо не ти се вързва логиката.

41

Изнервен

преди 5 години

До 27. А ако не бяха изпълнили исканията, щеше да напишеш, че управляващите се инатят, не се съобразяват със справедливите искания на майките и правят, каквото си искат. Ех, гиди червен тарикат, винаги може да се извърти коментарът, както ти е угодно, нали?