69

Анонимен

преди 5 години

Чудесна новина. Един кучкар по-малко. Пускайте ги тези кучета да изядат и другите кучкари.

68

Анонимен

преди 5 години

Явно много ги е обичал и се е грижил за тях. Каквото повикало, такова се обадило.

67

Питам

преди 5 години

А кучетата утрепани ли са след тоя случай?? Да не нахапят още хора????

66

Шопо

преди 5 години

Абе...Това май го писахте преди два-три месеца... Закъсали сте за новини май...

65

Мнение

преди 5 години

Като не може човек да гледа кучета да си вземе плюшено. Пак ще издава звуци, лае, не яде, разхожда се на батерии. Дори и джендърите ще са доволни, има ги в розово и някои пеят песни и на български.

64

Анонимен

преди 5 години

Карликовой пинчер_доберман+пинчер

63

Анонимен

преди 5 години

Казвам пак трябва да има контрол над нещата.Иначе може да си най големия разбирач на кучета и пак да пострадаш,Тяхната психика е съвсем друга,защото знаем кой е техния прародител.Навремето са били вълци.докато човека не е започнал да ги опитомява.

62

666

преди 5 години

До Анониментюрингски пинчер = Доберман

61

Бродилов

преди 5 години

Ако ги беше вързал за теглича навреме, това нямаше да се случи!

60

Анонимен

преди 5 години

Добермана не е пинчер!!!!Има кръстоска между доберман и пинчер.Създаден да охранява в провинцията!Добри ловци на мишки и плъхове!!!!

59

Анонимен

преди 5 години

Защо да не може???Ако само го храниш и поиш,без да създаваш някаква специална връзка между кучето и човека.И ако кучето няма никакъв респект,то тогава вероятността да нападне е 50 на50''Още от малко се възпитава в подчинение,но не с бой.Боя води до агресия.!!!!!

58

666

преди 5 години

До До 46И Добермана е пинчер.

57

Деяна

преди 5 години

Не е нормално собсъвеното ти куче да те нападне. Вероятно тези са били провокирани сериозно. А като гледам, колко нищо неразбиращи от отглеждане на кучета са си взели такива от крайно агресивни породи направо си е страшно.

56

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко куче се държи продължително време на едно място,без да се разхожда или на тъмно,също озверяват.Когато си вземат животни,трябва да се поинтересуват за навиците им,знаците им,звуците които издават и т.н. Същото е при отглеждане на растения.Сега поне има леснодотъпна информация.

55

Анонимен

преди 5 години

Куче без повод няма да нападне. За да нападне стопанина си трябва или да е озверяло от глад или да е бясно. Друга причина не виждам. Отглеждал съм десетки кучета и никога такова чудо не сее случвало.

54

Абе...

преди 5 години

До Анонимен 47...не са и котките кротки! Питай *** мене мойта кво *** прай кат оствя заплатата у кръчмата! Пък на на една леля котките и беха изръбали главата...е тя самотно умряла жената от старост, ама глада не пита кой си!

53

Анонимен

преди 5 години

Кучетата никога не нападат без някаква видима или невидима причина.Причината може да е външна, а може и поведенческа, свързана с възпитанието и гледането. Имало е нещо необичайно и агресиращо в поведението на мъжа. Важно е и каква порода са кучетата и как мъжът се е отнасял към тях, как са възпитавани, гладни, бити и т.н....явно са били няколко...и се нахъсват. Всяко нещо си има обяснение. Кинолозите знаят.

52

Анонимен

преди 5 години

Като чета повечето коментари (особено този за пинчера-убиец) започва да ми става ясно, защо нищо не върви в тази държава.. Реве ми се

51

Анонимен

преди 5 години

Bil gi e darjal gie satvoreni sugurno s verigi i gladni schte ku4etats v eu strani ne hapat ssmo v bg hapat saschto

50

До 38

преди 5 години

Пинчер да забие зъби в някоя вена?????? Ти на колко години си и къде си расъл бе мушморок?Или си някоя бабичка?Не може нормално мислещ човек да напише такава г.л.у.п.ост!!!