121

КРАЛИ МАРКО

преди 5 години

Затова евреите и ромите са най мразени по цялата земя. Няма нищо случайно. Всичко си има логика. Винаги ще се страхувах да отидат на една екскурзия някъде , защото не знаят какво ще им се случи. Същото се отнася и за сащ. Убийци.

120

Скептик

преди 5 години

Нещо тая 'новина" ми се губи.

119

ПЕНКО

преди 5 години

ДОКАТО НЕ СЕ ПРЕИМЕНУВА ОТ "ЦЕНТЪР" В "ПЛЯМПА-ПАРА-ПЕПИТ" ИЛИ В ОКОЛИЯ ,ИЛИ В ПИРАМИДА ПОНЕ -НИКОЙ НЯМА ДА МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ БЕЗ НАСМЕШКА !!!

118

Анонимен

преди 5 години

Научете се да пишете заглавия

117

Анонимен

преди 5 години

Кривите бурий С300 и С 400 къде са бе рашки алфацентавар ли пазят от дарт вейдър

116

Сталин

преди 5 години

Един по - здрав за всички малпумни приятели на *** и подлогата ию ФАЩ

115

Анонимен

преди 5 години

Значи против арабите може да се говори в коментарите, а против евреите - не? Арабите по-малко хора ли са от евреите?

114

наблюдател

преди 5 години

Само така, никаква милост за терористите!

113

Austin Powers

преди 5 години

До БобиРуснаците са съвременния еквивалент на викингите. Никой не ги обича но трябва да се съобразяваме с тях.

112

Боби

преди 5 години

До 134"знаем че на думи са най най най само че всичко е лъжа и фантазии затова са скъсани"Ако това което казваш е вярно защо целокупния запад не е доволен от РФ?Според теб пиянстват и нищо не вършат. Ако е така защо запада се страхува от тях?Така да се каже има нещо ГНИЛО в ...За да се страхуваш политически от някой(РФ) то той трябва да увеличава силата си застрашавайки твоите позиции както военно така и икономически

111

до Боби

преди 5 години

знаем че на думи са най най най само че всичко е лъжа и фантазии затова са скъсани *** в сравнение с ЕС САЩ и останалия цивилизован свят

110

Боби

преди 5 години

До Solar Powerкогато беше пика на истерията Ебола. РФ обявиха че тяхна фирма има готовност да произвежда лекарства за Ебола. Казха западните спецове трябва да го сертифицирате на запад преди да разрешим да го доставяте не на запад а в Африка ...А едно лекарство в САЩ се сертифицира понякога десетилетия за не знам колко си хиляди такси в $ а хората в Африка да УМИРГАТ ...

109

Solar Power

преди 5 години

До Боби: "България произвежда ли инсулин ... хе хе хе нашите спецове дори по някога забравят да го доставят от чужбина ... а цените ..." - НЕ.Също така не добива и произвежда петрол и газ просто защото не ни дадоха да го направим. Сещай се кой ! САЩ и Русия :)Аз не подкрепям нито САЩ нито Русия , искам просто България да е независима и да не чакаме всички като теб дядо Иван или чичо Сам. Аз затова сам си опичам нещата :)

108

Austin Powers

преди 5 години

Мошетата пак надхитриха руснаците.

107

Solar Power

преди 5 години

О забравих Боби ! Инсулина е измислен отново от лошите западняци :)Интересно какво измисли русия след 1917-та година сама ?Наука се прави когато имаш свобода.

106

Solar Power

преди 5 години

До Боби:Умнико ти прочете ли и осмисли ли какво написах ? Ето превеждам ти -> Технологията трябва да слезне при човека. Колкот от "руските" технологии след 1917-та година са слезнали при обикновения руски човек ? Изключи копирането на западна технология с която ти дори и в момента работиш ? Аз ще ти отговоря - пълна НУЛА като изключим изобретенията за СМЪРТ на руснаците :) Ето ти и отговора защо средно в русия живеят 65 години :)

105

C300

преди 5 години

Абе нали имаха хипер мега яка космическа защита в Сирия вече??? Израел, не са решили не са ги изорали от там всички нежелани елементи.

104

Боби

преди 5 години

До Solar PowerУмнико ти ако не четеш в нета от нашите сми няма изобщо и да го разберешето ти последния пример в Еди кой си район(ще си счупиш езика с тия техни имена) Руснаците пускат МЕГА завод за инсулин заедно с предишния такъв в далечния изток осигуряващ 40% от инсулина за РФ с новия завод процентите стават 100% и може дори и да има обеми за износ ...България произвежда ли инсулин ... хе хе хе нашите спецове дори по някога забравят да го доставят от чужбина ... а цените ...

103

Solar Power

преди 5 години

Коко не се впрягай на Боби за него всичко което не е руско = не става. За разлика от мен например :) Не ме интересува руско,китайско,американско важното е да носи добри неща на човека и всяка технология в крайна сметка да слезне при обикновения човек. Бомби и смърт може всеки от по-големите..... В крайна сметка средна продължителност на живота в русия 65 години, в България 74 години, в Западна Европа 84 години. Така е когато технологията слиза и до здравеопазването и до ЧОВЕКА !

102

Мишо

преди 5 години

Нещо не е както трябва, израелците мълчат. Обикновено показват каква са я сътворили!Сирийците твърдят, че са свалили 4 ракети или повече, но 4 са документирани с визуално потвърждение. Атаката е била с ракети далечен обсег без влизане във въздушното пространство на Сирия с използване на фалшиви цели. И изненада за всички обезумели от щастие почитатели на израелските бомбардировки. Няма разрушения и унищожени обекти. Ми няма, ко да се прави човещинка. Може да не са уцелили, а! Поне това!