20

Анонимен

преди 5 години

Моряшки БГ загорчл я е заредил за още 20тина години

19

Възхитена

преди 5 години

До алкохоликДобре, че каза. Да не се обърка някой тука. Аз говоря за едно на закуска, за събуждане и тонус, а не за наливане от сутринта. Ама вие сте така - без едно може, с едно не може, нали?

18

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Усмихната и ведра и на 100 години;това е тайната за...дълголетието.

17

Анонимен

преди 5 години

щом акъла ие в ред значи няма склероза която е наи големият тих убиец на човешките органи просто природни дадености да е жива и здрава женицата

16

много е ясно

преди 5 години

колкото ти е дадено Свише толкова ще живееш а иначе може сам да си навличеш много болести и да теглиш от простотия

15

бай Тъпчо

преди 5 години

Веднъж, Св.Петър и Смъртта седнали на раздумка и Св. Петър я попитал: Ами ти, като все мъка носиш на тоя свят, кога ти идва време да се засмееш ***? Смъртта замахнала с косата, окосила метър трева, та да седне, почесала са по голата тимба и рекла: И при мен голям смях пада бе-ами най ми става смешно, като товаря ония от фитнесите, ония дето си мислат, че са безсмъртни, ония де хрупат треволяци и здравите, къде нивгаж не били боледували Да ги видиш как са чудат само и хич не им са вярва...

14

алкохолик

преди 5 години

До ВъзхитенаПиячка на закуска е едноПиячка от закуска, докато издържиш е съвсем друго

13

S

преди 5 години

Браво. Това си е постижение. Повечето хора, особено мъжете, не доживяват дори до 65г.

12

Анонимен

преди 5 години

ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ! ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е - ИЗГЛЕЖДА ЧУДЕСНО !

11

Анонимен

преди 5 години

До Гoшуа на мен трябва ли да ми пука, че на теб не ти пука, имал начини той, за тридесет години какво ли не ще се смени, днес разчиташ на нещо, утре го няма и така.. Но както казах, успех!

10

Някой

преди 5 години

До Анонимен 3Румънките са красиви жени; разбира се, когато са истински румънки, а не румънски ***.

9

дядо Пенс

преди 5 години

До ГoщуДо 70 ша чакаш Гошуууу,до седемдесет....

8

Гoшу

преди 5 години

До 8Е да де, ама въпроса е, че на мен изобщо не ми пука за пенсия, нито ще разчитам на нея :) Имам си начини да си вадя повече от достатъчно пари. Ще я взимам, само защото ще набутвам държавата по тоя начин.

7

Възхитена

преди 5 години

Винаги съм знаела, че малко пиячка на закуска е най-добрия старт на деня. Радвам се, че и други споделят мнението ми. Особено хора като тази сладка възрастна дама, доживяла до 100.

6

Анонимен

преди 5 години

До Гoшууспех! Не споделям твойто мнение, не споделмя мнението ти и заимотите, че сега било времето да се купува и мноог други, иначе само се шегувах, дръжавата няма да фалира нито мойта пенсия, нито от тази на бабите столетници. Но се мислиш за тарикат, а си в заблуда. Порбвай да живееш един месец с 219 лева, колкото ще стане минимума.

5

Гoшу

преди 5 години

До 4Като искаш да ги набутваш, прави като мен. Аз не плащам никакви осигуровки и имам точно 0 (нула) дни трудов стаж. Накрая, ако доживея изобщо до 65 години, като знам какъв живот водя, искат-не искат трябва да ми дават социална пенсия. Така без да съм дал и цент, ще взимам, макар и някаква мижава социална пенсия. Имам познат, който има 20 год. трудов стаж и той е на социална, май към 150 лв беше :)

4

Анонимен

преди 5 години

Ето на! Кафе и ментичка и сто години. А вие както я карате на наркотици дали ще стигнете Женика?

3

Анонимен

преди 5 години

искам и аз, не за друго, но да взимам много време от държавата, колко осигуровки плащам и накрая за десет дена болнични търсят причини да откажат. Ама като ме пенсионират на 70 трябва да държа до 115 за да ги набутам толкова, ще държа на пук... въпреки, че държаванта политика в обратна посока също не е слаба, но все пак ще пробвам.

2

Анонимен

преди 5 години

Много красива жена.

1

Шопо

преди 5 години

Жива и здрава да е !!! Ама НОИ сигурно газ пикаят- 45 години изплащат пенсия ..