54

Анонимен

преди 5 години

Селяните Оставиха СелатаS.O.S! Селяните Окупираха София;S.O.S! Селяните Ос*аха София;S.O.S! Селяните Окрадоха София;S.O.S! Селяните си Останаха Селяни;S.O.S! Селяни, Отивайте си на Село!

53

of 47 @Факт

преди 5 години

Кое на София до 1989г.беше планирано , че и хубаво , че не се сещам ?По широката Централната част беше напълно изоставена и вместо планирано да бъде застроявано там се отпочна мащабно строителство на бетонни панелни спални върху земеделските земи около София. Метрото бе започнато като се изкопа един ров като рана през града и така при комунизма не направиха и един метър , защото парите за метрото отидоха за грандоманския проект НДК .

52

Спаси София корупция

преди 5 години

Пак ли джендърите на Позитано самопровъзгласили се да спасяват София? Я да разкажат за проекта им по ремонт на парка на Людмила Живкова и колко мангизи прилапа тая фалшива "гражданска" органзация от там.

51

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе се притеснявай , идва студент фронт и ще се охладиш . Иначе и аз не харесвам Герб , но все пак др. Нинова трябва да ми каже кой да харесвам.

50

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ съсипаха София. Затова всички истински софиянци ги ненавиждат.

49

Анонимен

преди 5 години

Тикви, кога най-после ще пуснета трамвая по Графа ?

48

Анонимен

преди 5 години

До До 45 / 49 Нямах намерение да отговарям на глупави хора , но явно ти си наистина и без основно образование. По време на Царство България не е имало такива квартали . Ясно е едно, БКП - БСП няма бъдеще с такива избиратели .

47

Анонимен

преди 5 години

До До 45Ти наистина си или пиян в момента или за психиатър . Съжалявам е др. Нинова , защото има такЪви избиратели .

46

До 45

преди 5 години

Тези блокове дето били падали са строени още по времето на Царство България.

45

Анонимен

преди 5 години

До факт 46Боже господи ти наистина си много зле, а се пънеш да пишеш глупостите на джендърите. Мислех си , че и в БСП има нормални хора , но след твоето писане се отчаях. Просто спирам да образовам лудите и ненормални комунисти-социалисти.

44

Факт

преди 5 години

София беше хубав град преди 1989 година и се разширяваше по добре планиран начин, а не както е сега пълен хаос и строежи навсякъде, без да има инфраструктура за тези нови строежи. Младост, Люлин и другите жилищни комплекси в София бяха много добре замислени и проектирани. Тогава имахме много забележки по качеството на панелното строителство, но като видяхме как сега се строи, всичко строено тогава вече е с прекрасно качество в сравнение с днешното изключително лошо качество.

43

Анонимен

преди 5 години

Та тоя човек, дето ни води към светли бъднини надмина своя господар-правешкия овчар!Обраха ни до шушка!

42

факт

преди 5 години

За съжаление всичко направено от Бойко Борисов и Фандъкова е некачествено и грозно.

41

Анонимен

преди 5 години

До До 42 Другарю необразован и тъгуващ по Тодор Живковото време , пасквил значи нещо невярно и клеветническо , а сега отговори кое не е вярно от написаното. Ами виж и по телевизията даваха как строените блокове от БКП почнаха да падат . Разбирам , че писаното слово не ти е силна страна , затова по достойно е да се покриеш и да си траеш .

40

Брадвата

преди 5 години

До Анонимен 42Ага, ти п0мак ли си, че ще ги хвалиш тия "господа" ?

39

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБ = Мафия 41София никога не може да стане като , Виена по една проста причина , там никога не е имало комунизъм-социализъм и такива елементарни и неграмотни хора като теб и твоите приятели. Селските гета като, кв. Люлин, Младост, Обеля и др. подобни са строени от твоята партия БКП начело с неграмотния Тодор Живков. Чак сега от 10 години г-н Борисови г-жа Фандъкова строят качествено и красиво. Другото е предизборна кампания на Позитано 20 .

38

ГЕРБ = Мафия

преди 5 години

С кмет Фандъкова, кражбите ще се увеличат, както става всяка година, откакто тя е кмет на София. Ако откраднатите от ГЕРБ средства от София бяха вложени за София, сега София щеше да е като Виена. Същото важи и за България - ако откраднатите от ГЕРБ средства бяха вложени за развитието на България, сега България щеше да е като Швейцария.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39То и Йоло Денев е на всеки протест , но това не го прави добър кандидат за кмет. Явно още изчаквате кой ще обяви др. Нинова и тогава почвате да виете като чакали . И накрая пак г-жа Фандъкова ще бъде избрана за кмет .

36

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че има достатъчно кандидати за кмет, или трябва задължително да гласуваме за Гроб или БСП?Като видя кандидатите специално ще ви кажа.

35

До анонимен 36

преди 5 години

Пише се "въпросът". Моля, научете граматиката!