37

мъка мъкааа

преди 5 години

Тридневен траур в Москва .Крайно време да започнат заплахите и действията, а не съжаленията. Крайно време е Путин официално да признае, че лично е назначил Трън.

36

Azi

преди 5 години

До Анонимен 35Пропускаш Мъдуро и Кимчо:)

35

Azi

преди 5 години

До Анонимен 34Пропускаш Мъдуро и Кимчо:)

34

Анонимен

преди 5 години

Слава СССР,Слава Сталину,Слава Путину

33

Анонимен

преди 5 години

Дреме му на ***-само дето се налага постоянно да го мести !

32

Татул

преди 5 години

Кратка история на Крим. Първи обитатели кимерийци, имало е гърци, римляни, прабългари,византийци, киевски руси до към 11 век. 13 век генуезци и монголи, които създават кримско ханство . От 14 век до 17 век става васално на Турция . От 1774 с договор между Турция и Русия минава под влияние на Русия. 1783 е анексиран към Русия до 1954 г. когато се придава към Украиска ССР. Та кога е бил на Украйна нещо не разбирам. Да сте чували за кримската война. Я почетете за нея... ще ви се изяснят доста неща

31

Анонимен

преди 5 години

Много са зле укрите с отоплението. Въглища няма - останаха в Донбас, газът поскъпна с 40 % по искане на МВФ.Студ голям.

30

Анонимен

преди 5 години

Този Олех Фролов още малко ще каже, че и крайцерът Аврора се е навъртал наоколо.

29

мдаа

преди 5 години

Песков: Путин ще има "няколко допълнителни часа за полезни срещи" в Буенос Айрес

28

Крим не е руски

преди 5 години

руските варвари те първа ще съжаляват...

27

Анонимен

преди 5 години

Руснаците трупали войски около границата на своя територия, това било лошо. НАТО имали достатъчно количество бойни кораби в Черно море, това било добро.Интересно, откъде са тези етични норми?

26

Анонимен

преди 5 години

Двете "нещастни" украински катерчета и влекача са военноморските сили на Украйна. А са били посрещнати не от военноморските сили на Русия, а от граничната им полиция ;)))Тоест, руската гранична полиция е превзела 1/3 от украинския военноморски флот ;))) При това без жертви ;)))Твърде хуманни са руснаците. Трябваше да ги надупчат и потопят някъде там в тинята... В крайна сметка порошенко за това ги е пратил там, за да умрат "геройски" ;)))

25

Анонимен

преди 5 години

Да. Кремъл съжалява. И днес качи още 3 военни спътника горе. От Плисецк. Космическата програма на Кремъл за военни цели е готова и ще им излезе почти безплатна. А Тръмп ще трябва тепърва да я разработва. А там тези неща са ужасно скъпи. А спътниците са качени с "пенсионирана" балистична ракета РС 18, от които руснаците имат още към 1000... Тоест, могат да качват спътниците безплатно ;)))

24

будалата

преди 5 години

Защо ли си вярват, че като кажат нещо, то е така? Четири ракети в тези малки платноходки е като да стреляш с едри сачми по заек, да го уцелиш и той да ти се хили насреща! Хайде, бе, то бива, бива тъпотии, ама ние да не сме чак такива будали, а?

23

Анонимен

преди 5 години

Кремъл съжалява за отменената среща Путин-ТръмпАз пък съжалявам Кремъл и неговите джудженца.

22

Ал Кохол

преди 5 години

Та да попитам е отново, кой имаше интерес от тази провокация, на кого беше изгодна тя?-На Порошенко, че въведе военно положение и искаше още един милион неща от Запада, като изтъкваше "заплахата Русия"?!-На опозицията на Тръпм в САЩ, която всячески се стреми да влошава отношенията между САЩ и Русия?!- На Русия - не се сещам каква може да е изгодата им?!-може да има и други интереси ...

21

до 20

преди 5 години

До Анонимен 20Мисли преди да пишеш.... Изключване от Суифт - руснаците вече от една година въведоха собствена система за разплащане, работи си добре и към нея се включват и страните търговски партньори на Русия. На другите не им трябва и без това.Спиране на патоците!?... ще се грееш на дядовия тогава... Гъста гора от Пейтриъти!?... това е толкова старо като света!А освен това трябват и доста пари, които ти не си готов да се бръкнеш да дадеш... А Луфтвафе не може да осигури самолет на Меркел

20

Анонимен

преди 5 години

"...руски изтребители Су-30 и щурмови вертолет Ка-52 са изстреляли четири ракети по украинските кораби..."Заместник-началникът на Службата за сигурност на Украйна Олех Фролов да бъде удостоен с Пулуцър за съвремена укропска приказка /КАЗКА/.

19

noFreeman

преди 5 години

хаха дреме му на Путин за тоя шмекер немско-еврейски а и няма какво да договарят нито да приказват, голяма разлика в интелегентността... не съм чул никой в Москва да съжалява и то точно от това... еех медии бъдете медии, не ***!!!

18

да бе

преди 5 години

Песков:"ще има няколко допълнителни часа в програмата си за полезни срещи в кулоарите".Ако това е вярно:руски изтребители Су-30 и щурмови вертолет Ка-52 са изстреляли четири ракети по корабите, морячетата сега нямаше да са в Москва, а на дъното.Аман от пpocтотии и лъжи!