26

Проблема който вечно

преди 5 години

Министъра благодари на кръстника за апартамента. Наглост безгранична. Подай си оставката бе мухал зелен. Лобира за Малус Малус, хванаха те как точно те корумпират, какво чакаш, в изнасилване и педофилия ли да те уличат? Подай си оставката.

25

Горанов

преди 5 години

Министърът който декларира метода на своето корумпиране дава мнение :)))

24

До Анонимен 4

преди 5 години

Май не четеш: омбутсмана има 1,2 милиона лева от общо 3,2м. дадени И за издръжка, от които 2м. са за персонал. Значи, има достатъчно за да не ходи по влаковете. "Останалите пари са отпуснати за издръжка, има и за шофьор, и за кола", каза още Стоянова.

23

Анонимен

преди 5 години

zashto samo se obsajda apartamenta na Vladi....nikoi ne pita za imotite i miliardite na hidroinjinera...agent na DS i KGB...pochetniq predsedatel na etnicheskata partiq??????????

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21За това че не си получил апартамент като господин Горанов причината си е абсолютно в теб. Като не можеш да свършиш услуги на кума си каквито върши господин Горанов на кръстника на децата му и да му спестиш милиони данъци, няма как да получиш апартамент за пожизнено ползване.

21

Анонимен

преди 5 години

Абе и аз имам кум който е предприемач и милионер и кръстник на децата ми, ама освен няколко кутии бонбони и бутилки с уиски нищо друго не съм получил от него, за апартаменти като този на Горанов изобщо да не говорим.

20

Анонимен

преди 5 години

Тоя корумпиран чиновник получил подкуп от 250 хил евро пред очите на цяла България още ли не е в ареста?

19

Анонимен

преди 5 години

Той защо не е подал оставка. Не пречи ли служебното му положение на следствието.

18

спирачната течност

преди 5 години

ОСТАВКА НЕЗАБАВНО ОСТАВКА мошенници долни

17

(*_*)

преди 5 години

Дано му стигне за апартамент.Че както се оказа си няма и трябва да живее в чужд.

16

Жалко…

преди 5 години

За жалост след всичко това, което се случва и Белене у турски поток отиват на кино...

15

Хахахааааа.

преди 5 години

... И ква беше файдата от това, левицата да не участва в "кворума" хахахаааа.....БЮДЖЕТА СЕ ПРИЕ. А КОМУНЯГИТЕПАК СЕ ДОКАЗАХА, КАТО. САБОТЬОРИИ КОНСПИРАТОРИ ЗА СМЕХ НА НАРОДА!РЕЗИЛ.. И БЕЗСИЛИЕ!!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Щом първа точка в бюджет 2019 е колата на Мая, значи и за тоалетна хартия няма да остане. Сега да чакаме някоя злободневка по новините, че да не става дума за бюджет повече.

13

Осман

преди 5 години

Разбира се че ще бъде оптимист. Строежа на палата му продължава. На Цветанов дъщерята в световната банка. Каракачана натрупа доста с продажби на БГ Гражданство. След година две онази дама която вкараха в затвора ще съди България в Страсбург заради мизерните условия но тези които изброих няма да плащат.

12

Анонимен

преди 5 години

И аз да бях с доходите на Горанов, и със 180 квадрата апартамент от Домусчиев, и аз щях да съм оптимист!Ама народа да му мисли...

11

Анонимен

преди 5 години

Горанов усещаш ли Коледатата цвииик цвииик по Коледа стават чудеса.

10

Burzum

преди 5 години

Дреме ми ...бал съм ви бюджета нали тиквата проста го дава....и един самолетоносач ,ей....

9

ББ

преди 5 години

Браво,Горанов! *** удари едно уиски в луксозното си жилище-подарък...

8

!!!

преди 5 години

Дрънканици до полунощ. И за какво? Като,че ли хората вече ви вярват и не очакваха,че ще се приеме бюджета? 240 хра.нтутни.ци и пара.зити...

7

Анонимен

преди 5 години

И тоя бюджет като предишните бюджети.Нищо ново.Само данъците в повече.