8

Иван работник в ММИ

преди 5 години

На протестите бяха основно синдикалисти, администрация и други хрантутници.Пак искат да си запазят комфорта и привилегиите.СТИГА вече.Съгласен съм с коментари от колеги и други че е време да се каже колко още ще работим(1,3,4,7 години).Хората(работниците в производството) да знаят да си направят сметките.То е ясно че няма да я бъде.Г-ЖО министър и управляваи кажете истината никой от работниците няма да стачкува-такава е нагласата По-добре да се знае по-рано отколкото да се агонизира и да е късн

7

Анонимен

преди 5 години

Искат... Пак да обвържат всичко.

6

ПроСоТо

преди 5 години

съжалявам,"бродерс енд систерс",но вас /НАС/ са ви /ни/ яхнали тотално объркани същества!!!"Во главе" с ..ЕДНОКНИЖНИКА!...Харесва ли ви?...-ЯВНО ДА!

5

ПроСоТо

преди 5 години

"декарбонизация"...Прочетох,почесах са по тиквата и понеже не вденах,попитах "чичко Гугъл":-"Що е то "карбон" и има ли почва карбонизацията у нас?"....вот что он ответил меня:-"Карбон (на немски: Karbon, на английски: Carboniferous) е геоложки период от 359 млн г. до 299 млн г. пр.н.е. Той е предпоследният, пети период от палеозойската ера, с продължителност около 60 млн. години...В неговото начало сушата е събрана в 2 огромни свръхконтинента: Лавразия на север и Гондвана на юг. През целия

4

Анонимен

преди 5 години

Китай се самотрови заради европейските и американските заводи в Китай, за да дишат европейците и американците чист въздух.

3

Анонимен

преди 5 години

Държавата плаща мръсния въздух на американските тецове, а печалбите ги прибират те. Псевдоамериканците веднага ще избягат, ако трябва да плащат. Лъгаха, че ще променят договори, че ще намаляват цените на произвеждания ток. Лъжите се забравят и идват нови актуални лъжи на едни и същи хора.

2

Анонимен

преди 5 години

Китай имат над 800 теца те не замърсяват ли защо не им ги спрат хаха за тях няма ли квоти

1

Анонимен

преди 5 години

Много сте зле - това на снимката е водоохладителна кула. Тя не отделя никакви емисии.