46

Пешеходец

преди 5 години

До До 35 ПешеходецМдаа, ти знаеш най-добре . Сигурно щото си живял по това време и сте лични приятелчета с Крум . Мит или не със сигурност ще се съгласиш, че нито един крадец на който за кражба са му отрязали ръцете не е продължил да краде . Но не това е важното . Народа толкова изпростя че за да спазва закона са нужни наказания многократно надвишаващи щетите от престъплението за да се въведе ред. .. или някак си да се повиши интелекта и социалната отговорност на хората ... Няма друг начин

45

До 35 Пешеходец

преди 5 години

Понятие си нямаш от законите на Хан Крум и разбира се нищо вярно няма в твърдението, че кражбите намалели на 100%, на това отгоре твърдиш, че това е факт. По принцип по-голямата част от твърденията за "страшните" закони на Хан Крум са мит.

44

Анонимен

преди 5 години

Още една идея:Всички катаджии, в чиито райони има несанкционирани нарушители на ЗДвП, да се съдят като измамници.

43

Шифьор

преди 5 години

Както е тръгнало,скоро ще има ограничение изобщо да не караме автомобили ! Тогава спокойно ще можем да се придвижваме пеша от София до Приморско за плаж. Изобщо, баста на явтомобилите,всички пеша! И ще освободим доста администрация,която само си бърка в носа и лапa бюджет.

42

Анонимен

преди 5 години

Цитат: Превишаване на скоростта "над 50 км/ч" да се замени с "над 40 км/ч", е друга от идеите. Така джигитите ще имат по-малко толеранс, когато натискат газта.*Според катаджийските глави още по-добре е да се замени с над 1 км/час. Така джигитите ще имат още по-малък толеранс да натискат газта.

41

Tома неверни

преди 5 години

При тия безумни ограничения,всички ще станем "кредитни хилядници"

40

Факт

преди 5 години

До 42 стефчоСега КАТ санкционира за едно на над 100 хиляди нарушения. С какво ще помогнат драконовските наказания за 1 шофьор, обикновено най-промерния, за да се спрат останалите шофьори? Единственият реален резултат ще бъде, че и този един примерен шофьор, ще започне масово да нарушава правилата като останалите, т.е. точно обратния ефект на това, което очакваш. Ще ти го кажа по друг начин - аз предпочитам 100 хиляди глоби по 10 лева, вместо 1 глоба от 1000 лева и отнемане на колата за някакво

39

Факт

преди 5 години

Никакви брутални глоби не помагат, както и задържане на колата. Това са катаджийски разсъждения, основани на по-големи възможности за рекет, които маса народ на драго сърце се съгласява да ги има. Това си е див мазoхизъм.

38

стефчо

преди 5 години

ПОмага единствено брутална глоба ,и задържане на колата до плащането и. Нека останат гладни 3 месеца семейството му и той и всичко си идва на място. И то по един фин и елегантен начин!

37

Димо Падалски

преди 5 години

... Тия приказки може да ги говорите на някой "промит мозък" или на някой НЕ особено интелигентен гражданин на това подобие на "Държава" , с каквито ... разбира се ... е пълно ! ... Над 50 процента са със сигурност от представителната извадка на обитаващите тези земи ! ... А ИСТИНАТА Е малко по - различна - КОЙТО ИМА НЕОБХОДИМИТЕ СОЛИДНИ ВРЪЗКИ И НАЙ - ВЕЧЕ - ПАРИЧКИ - НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМИ ДА НАПРАВИ КОЛКОТО СИ ИСКА "КАТАСТРОФИ" и да "ПРЕГАЗИ" няколко човека ... ВИНАГИ ЩЕ Е ... "НЕВИНЕН" ... !!!

36

мак

преди 5 години

Пияният шофьор е потенциален убиец, а не измамник.

35

Михаил

преди 5 години

Нз защо е толкова трудно,тези *** депутати да въведат Затвор за всички ПИЯНИ. В сащ влизаш веднага в затвора. Хванат пиян,затвор 3 месеца. Хванат отново. Затвор 6 месеца. 3ти път затвор 1 Година. Стига с тези глоби.. не се боят от глобите. Само затвора ще ги научи !

34

бай КУнуР

преди 5 години

студено...заледено...непичистено...скорост 30км/ч...ЗАВОЙ!!!... ииии няма я книжкатааа, а ти а изпит!... а общината парата е раздала... ... ... ... ... и т.н., и т.н.Толкова други закони реват за "ъпдейт", ама най-лесно дране става със ЗДП

33

Пешеходец

преди 5 години

Пияния/дрогиран шофьор блъснал пешеходец на място обозначено като пешеходна пътека или алея/тротоар да бъде застрелван на място а имуществото му да служи за обезпечаване на пострадалите. Пешеходец изкочил пред МПС на места необозначени като зони за безопасно пресичане на пътното платно да се счита за самоубиец и да покрива всички щети на засегнатите МПС като шофьорите да бъдат извън всякаква съдебна отговорност.Когато навремето Хан Крум е започнал да реже ръце, кражбите намалели със 100% .Факт

32

1

преди 5 години

ромовете стават участници в дижението все по-често

31

на два ката

преди 5 години

за првишаване в населено място,директно 1000 лв и отнемане на книжката. Ако следващия ден не може да плат-съдия изпълнител и извемане на всичко в къщата до пода. Няма друг начин да се "посъветва" любезно нашенския *** комплексиран зад волана на *** си!

30

Гербераст - комунист

преди 5 години

Като се качвам в на някой колата ще му изисквам документите и ще си нося дрегери за алкохол и наркотици и акта за раждане за да му сравня ЕГНто. Хахаха, герберастите счупиха *** и алкомера. Препоръчвам им да отидат спешно на лекар, който да им трансплантира мозъци.

29

Брадвата

преди 5 години

Мда, зимата, минус 5, непочистен път, с 10 да караш - пак излизаш от пътя от някой завой. Но ти си си виновен сам, а и според закона оставаш без книжка и отиваш на изпит. Най-*** ли са в Парламента, най-*** ли са сред управляващите?

28

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да ги съдят за престъпление против горския фонд или за изготвяне на документ с невярно съдържание, по-оригинално ми се вижда!Наистина недоумявам, как в последните години тази държава се управлява от най-долния и малoyмен слой на обществото.

27

Rucifer

преди 5 години

Някой от списващите тук , така наричащи себе си журналисти, знае ли какво значи джигит?