113

Аз

преди 5 години

Ех и тази планета утрепахте. Браво. Джендаристи.

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 118Всъщност климатикът както и хладилникът загряват планетата, не я изстудяват.Но затова човек трябва да назнайва физика.

111

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам на тези глупости,че видите ли го правят заради затоплянето,а в същото време си играят с харп-а на Богове и разстройват озоновия и други слоеве на планетата,да престанат да си играят с природата и да спрат замърсяването с химикали,отпадъци, плстмаси,да се ограничи и използването късо и дългочестотните вълни!Просто спрете да се.ре.те върху тази планета,по дяволите!

110

Анонимен

преди 5 години

Ядрена зима е решението. Евтино, достъпно.

109

Анонимен

преди 5 години

Вече изстудяваме планетата с климатици зимата. Хем се топлим, хем изстудяваме планетата.

108

не на мен тия номера

преди 5 години

ще изстудява това не ти е тенжера с манджа,планетата сама се охлажда.по точно искате да ни охладите,до точка на замръзване

107

Анонимен

преди 5 години

Затоплянетоможе да е синхронистично-- съществува твърдениеточе се затопля цялатаслънчева система от слънчеватаактивност . А ние да симислим , че човекът еглавната причина .

106

Анонимен

преди 5 години

Идиотията на глобалистите не само, че господства, но и се адмирира?!За някой грант повече НПО-тата ръкопляскат като ни тровят и ни задължават да ядем ГМО-вна....

105

Анонимен

преди 5 години

Много моля - тези, които предлагат тази простотия изобщо не са глупави. По-скоро не искат да съществуваме.Х беше прав.

104

Анонимен

преди 5 години

Евтина идея, откъдето и да я погледнеш. Не можем да се борим със Вселената, но можем да променим начина си на живот, нищо че ще ни струва по-скъпо! Заради живота си заслужава.

103

Анонимен

преди 5 години

Кретенска идея родена всащ . Трябва да бъде проученаот по-качествени учени вдруги страни като Китай ,Япония , Германия , РусияФранция .

102

Handel

преди 5 години

Сега ще я охлаждаме с серен диоксид, а след няколко години ще затопляме с арсениев трихлорид. Важното е да има безконтролни пари да се цоцат. Ако работиш нещо реално рано или късно ще те попитат - дай да видим какво си изработил. А така - охлаждаме планетата. Ама тя не е топла? Защото я охладихме!!!

101

Име

преди 5 години

хората не са богове, и когато населят марс, с неукото педи - мъск, рогава ще открият, че цялата им цивилизация е ***! но няма насищане за окото им.. така да е!

100

Име

преди 5 години

саше, *** не дyxа добре напоследък. вземи мерки, като цезур и я замени! искам да кажна не като цензура на дойче веле и еврокомисията!

99

Име

преди 5 години

саше, *** не духа добре напоследък. вземи мерки, като цезур и я замени! искам да кажна не като цензура на дойче веле и еврокомисията!

98

Име

преди 5 години

няма как да оцелеете,pederastii това разбра ли го саше? дето ми се правите на богове и програмирате близнаци. начи да ви кажа: няма, значи няма случай. когато педерассчета да са се правили на богове и това да не е свършвало трагично! нама такъв сличай! а сега се замислете за "програмирането" от майките ви!

97

Име

преди 5 години

няма как да оцелеете, ***. това разбра ли го саше? дето ми се правите на богове и програмирате близнаци. начи да ви кажа: няма, значи няма случай. когато педерассчета да са се правили на богове и това да не е свършвало трагично! нама такъв сличай! а сега се замислете за "програмирането" от майките ви!

96

Айзек

преди 5 години

Всяка намеса в природата и нейната работа води до много опасни и вредни последствия!!!

95

ПроСоТо

преди 5 години

"Те живеят"...Фантазия или истина?..-Преценете сами..

94

ПроСоТо

преди 5 години

всъщност,обяснението е просто:-*** отдавна разпръскват отрови чрез самолети-така нарените "кемитрейлс".Разбира се,те яростно отричаха и нарочваха за "конспиратори" всички,които говореха,пишеха и правеха клипове за това...Е,сега вече "котето излезе от чорапа" и след като не могат повече да отричат ФАКТА,решиха да го "облекат в приемливи одежди":-Нарекоха ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО..."спасяване на човечеството"....Няма спасение от тия!..ОСВЕН "ВТОРОТО ИДВАНЕ"....Дано да не е и то само прах в