15

Анонимен

преди 5 години

Един от 24-те задържани е с български произход,а останалите с какъв са след като всички са граждани на Украйна и като такива служат в редовната армия на Украйна,както казха от задържалите ги,че са кадрови офицери и кадри на редовна армейска служба,а не са частна армия да обхождат странично по обходен път,в частност точно по този междуморски път легален за преминаване в тяхната си акватория в Азовско море,която е определена отпреди,а сега навярно недоопределена с Крим,но си имат около него излас.

14

БГ

преди 5 години

ВИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СИ УВАЖАВАТЕ БГ ГРАЖДАНИ С ТУРСКИ ПРОИЗХОД ТРЪГНАЛИСТЕ ДА УВАЖАВАТЕ БЪЛГАРИН С УКРАЙНСКИ ГРАЖДАНСТВО КАКЪВ БЪЛГАРИН МОЖЕ ДА БЪДЕ.КАКТО ГОВОРЯТ В ТУРЦИЯ ТУРЦИЯ Е ЗА ТУРЦИТЕ А БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ ВЪПРОСА Е КОЙ КЪДЕ СЕ Е РОДИЛ ТОЙ Е ТАКЪВ

13

..........

преди 5 години

Той не е българин, а украинец от български произход, мисля че има разлика, когато поиска и му дадат българско гражданство тогава пишете българин. Дано по скоро ги освободят и двете страни да търсят компромисни решения за излизане от кризата.

12

Пурку

преди 5 години

Външно министерство не са ли чували приказката, че когато двама си мерят ония работи не е хубаво да си слагаш дупето там.

11

Aчо Джамбаза

преди 5 години

Дали този с български корен има БГ гражданство или не, това няма значение за Ачо Джамбаза със заредения ПМ, който отправи ултиматум на Русия: веднага да пуснат моряка и да му се обадят, че са сторили това. Иначе Ачо, Шке.м.бе войводата от Русе и Юлиан с щръкналата на темето коса пак от Русе ще атакуват Лубянка и ще заврат онези от ФСБ в ку.чи г.ъ.з! Гарантирано от ВМРО и Обединените Idiots!

10

Анонимен

преди 5 години

То има ли далавера без българин!?

9

Крим не е руски

преди 5 години

18 май 1944 г. Сталин депортира 185 000 кримски татари.Единот най-жестоките пристъпи на комунистическата ненавист към вътрешния враг вСССР са бруталните репресии срещу българската общност .7 милиона в Русияказаха: Аз съм българин.Всички знаем от историята как Сталин методично създават. нар татарска нация, потъпквайки българската национална идентичност ипреименувайки волжките българи в татари (впрочем, по подобен начин бесъздадена и македонската нация, б. а.). С нарочен указ болшевишката властзаличава нашата националност в границите на СССР и напълно я изключва отпоследв

8

Анонимен

преди 5 години

Какво значи няма гражданство? Гражданството ли прави българина българин? Човекът може да се чувства българин, да говори български и да няма български паспорт. Това не го прави по-малко българин, нито Путин по-висок.

7

Крим не е руски

преди 5 години

Слава на Героя!Да чуят моми и момци по сборове и по седенки; юнаци по планините, и мъже в хладни механи: какви е деца раждала, раждала, ражда и сега българска майка юнашка; какви е момци хранила, хранила, храни и днеска нашата земя хубава!

6

Анонимен

преди 5 години

Поредната провокация,целяща предизвикване на война НАТО-Русия

5

Анонимен

преди 5 години

Според всичко, което може да се прочете, това момче си чист украински националист и това, че няма нишо общо с България и няма и да има е повече от ясно! Ясно е, че е изпълнявал военна поръчка. Също е ясно и че нашитв журналисти са като кокошки на жито. От нищо ще скалупят такива новини, но пък неглижираха протестите в България! Не, че има някакво значение. Толкова са ненужни бг медиите, че по-добре да бъдат закрити, отколкото да бълват постоянно фалшиви новини!

4

Анонимен

преди 5 години

В знак на протест Бойко веднага да спре османски поток, и останалите енерго-блокове в АЕЦ Козлудуй

3

Анонимен

преди 5 години

Безарабските българи са отвлечени от царска русия в резултат на това се обезлюдява странджа, чак до одрин, в замяна пращат непокорните племена от крим и района, които след Освобождението се изтеглят на Юг. И затова 200 години по-късно този район е със средна гъстота на населението като Сахара. Тозиетнически българин моге да поиска турско или българско гражданство

2

Росен Плевнелиев

преди 5 години

Арестуването на бесарабски българин от окупатора Русия е равносилно на обявяване на война срещу България

1

Анонимен

преди 5 години

В един и същи ден брюкселска медия писа, а Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент призова Европейската комисия да разгледа обвиненията за незаконно предоставяне на българско гражданство. Каракачанов, Захариева и евродепутатът от ГЕРБ Ковачев са най-високопоставените фигури, посочени като извършили измама, чрез която хиляди чужденци са успели да получат български паспорти срещу заплащане, като чрез тях могат да пътуват без виза в целия Европейски съюз, пише EurActiv.