41

Анонимен

преди 5 години

До дърт Сега демократична геронтокрация . А какви с о .поли беше при комунистическата геронтокрация

40

Софи

преди 5 години

У нас се издигат на власт, хора удобни на някого но задължително с малко мозъчни гънки. Пример затова са част от властимащите. А тези над 70 години са генетично увредени - комунисти. Е какво да направим, както имаше един виц за това как е виновен Аспарух.

39

65

преди 5 години

Изкукали старци ,ама въртят света на малкият си пръст ,и на още нещо.А с наште млади министърчета ,шефчета и какви ли не още пионки на 35-40 години сме цъфнали?

38

Анонимен

преди 5 години

DRUGI *** NIAMALI.

37

Анонимен

преди 5 години

*** ДЪР.ТАЦИ, ЗАБРАВЕНИ ОТ БОГА.

36

copy-paste

преди 5 години

В тоа сайт всички Статии крадени от други сайтове , сайт с копирани Текстове

35

Православен патриот

преди 5 години

Тръмп на 72, Хилъри на 71. Взех да се обърквам : навсякъде чета за бабата, дърта вещица Хилъри, а никъде за дядото Тръмп

34

Анонимен

преди 5 години

Света се управлява от алчни хора с дименция, затова е такова положенито.

33

дърт

преди 5 години

Казано по-кратко - геронтокрация!

32

Reptile

преди 5 години

Понеже пият сок от охлюви от рекламата по телевизията.

31

Ха-ха

преди 5 години

Че то Ротшилдите.Рокфелерите и останалата рептилска ****** командорят САЩ и Света до 100 годишна възраст!Каква е рецептата за това дълголетие?Ами огромна власт и никаква отговорност,освен пред себе си!Тия имат статута на (почти) Богове!Впрочем има и друг вариант-на английското кралско семейство-огромно уважение и пак никаква отговорност,единствената им задача е да си живеят живота по лицеприятен за обществото начин!

30

Adolf Eichmann

преди 5 години

Всеки политик в така наречените "демокрации" е нищо повече от кукла чийто конци се дърпат от богаташите които държат парите. Индустриалците плащат за предизборните им кампании и по този начин си купуват президент за поддлога. Линкълн, Кенеди, Никсън, Клинтън и други се помислиха за повече от кукли и съответно им бяха рязнати крилцата безкомпромистно. Не случайно, америка не споменава бившите си президенти и много бързо ги забравя. Явно защото срока на годност им изтича за 4-8 годинки :)))

29

Анонимен

преди 5 години

Припомням че имаме един президент който си тръгна след импийчмът - Никсън, един срещу когото бе задействана тази процедура - Клинтън , и един срещу когото искат да я задействат - Тръмп. Съвсем не е толкова всемогъщ Президентът на САЩ.

28

Анонимен

преди 5 години

Президентът на САЩ може само да си мечтае за властта на Путин. Разбира се това не значи, че е безгласна буква. ЕТо ви един факт обаче - Кенеди е единственият президент, който забранява дейността на ФЕД ...и го гръмват. Боби К. тръгна да разследва смъртта на брат си - бам гръмват и него. Нещо повече - Боби К, е много популярен сред бедните и ***. Джонсън веднага пуска печатницата за пари отново.

27

Анонимен

преди 5 години

39 - глупости президентът има много ограничени правомощия. Не може да закрие ФЕД. Не може просот да уволни федералните съдии или федералния прокурор . За назначаването на федерален съдия пита Конгреса. Не може да прокарва бюджет какъвто си иска, а това е половината битка. Не може да издава заповеди за задържане на чужденци, ако федералният съд, каже че е противоконститоционно. Всяко негово решение може да се оспорва от Когреса, Сената, Федералният съд, ФБР, ЦРУ, ФЕД и дори - данъчните

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Изпулнителната зповед е при извънредни обстоятелства и главно маймунека ги използваше. Маймунека е рекордиор по забрани на неудобни журналисти по закон от ПСВ дето е против пропаганда от чужди страни.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Да всичко може само война не може да обяви бюджет не може да прокара и комисиите към конгреса могат да го спукат от разследвания .

24

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе е вярно. Може да направи почти всичко. Може да управлява с изпълнителни заповеди, може да провежда военни кампания до 90 дни и тн. Просто не може да приеме бюджет без конгрес или да промени някой закон.

23

Анонимен

преди 5 години

До страх го еСериозно ли ми тогава нациста Мюлер да го обвини или не му стиска понеже е до врата в лай на с Хитлери,Обама и другите.

22

Анонимен

преди 5 години

По принцип без конгреса президента не може да направи нищо по конституция.