49

Знайко

преди 5 години

Значи тоя метеорит сам си е избрал къде да падне...в Содом и Гомор където разврата е бил най-голям.Много умен тоя метеорит...

48

София&Перник

преди 5 години

Метеорит не ви трябва, простотията убива!

47

Анонимен

преди 5 години

"До като се разсъждава относно Бог, като за чичко с брадата, който има власт, така ще е. Бог е навсякъде"В християнството е така, както го казваш.В Исляма не е така, там Гиспод е навсякъде.(Гледай сега атакистките *** как ще започнат да ме пращат някъде си в Анадола, само защото *** им глави не желаят да проумеят, че е нормално хората да имат обща култура за религиите, за разлика от тях.)

46

за невярващите

преди 5 години

всеки рано или късно пада на колене пред Бога

45

вярващ

преди 5 години

Щом на Господ му викате метеорит,лично аз нямам нищо против!

44

Анонимен

преди 5 години

До като се разсъждава относно Бог, като за чичко с брадата, който има власт, така ще е. Бог е навсякъде

43

Боко метеора

преди 5 години

25 години други управляваха по мое метеоритите ги смалих и бегат. Лично съм наредил на Цачева да го проверят този метероид и ако има нещо ще го унищожим . Разбирате ли всички мерки са взети. Метероида няма как да го унищом ей така след като 25 години никой не го унищожи. Къде беше Орешарски ? Защо не го унищожи ? Знаете ли колко е намалял броя на метероида от както аз съм на власт ? 20 процента от БВП са намалели. Майките да не протестират, метероида няма да падне на тях , и пенсионерите да не

42

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога да разбера как хората още вярват в литературни герои (буквално) от стари книги... богове и простотии вие не сте в час. Къде са ви боговете бе? Май само в празните ви глави.

41

иван

преди 5 години

и за това е виновен Бойко

40

Анонимен

преди 5 години

Заглавието на статията твърди че не стрелеца а куршума убива. Много мъдро!!!

39

.....

преди 5 години

2 Ето, направих те малък между народите; и си много презрян. Авдий 1-ва глава:3 Измамила те е гордостта на твоето сърце, Тебе, който живееш в цепнатините на канарите, Тебе, чието жилище е на високо, Който казваш в сърцето си: Кой ще ме свали на земята? 4 Ако и да се издигнеш като орел И поставиш гнездото си между звездите, И от там ще те сваля, казва Господ.

38

Анонимен

преди 5 години

"метеорит или комета" Аесектер . Като неможете да откриете причината поне не пишете фалшиви новини. Космическото тяло е паднало специално точно над тези градове! От последно време така нареклите се учени доказват , че неса никакви учени а абсолютни неграмотници

37

Да бе да

преди 5 години

Абе, тва не го ли четохме оня ден? Не можете да намерите от къде да преписвате и се повтаряте май а? :-D

36

Хххх

преди 5 години

До Щерюи един мармот завива шоколад в станиол...

35

Хххх

преди 5 години

То никой не е твърдял че не са унищожени от метеорит...въпроса е, кой е пратил метеорита...

34

муспи

преди 5 години

Къде е тази плодородна равнина в пясъците, къде са останките от тези дворци и храмове?! Като си свикнат с една лъжа и вече я пласират като истина. Бог там не е имал работа, защото там няма нищо.

33

Анонимен

преди 5 години

Всичко е подвластно на Бог ,и ако реши може и метеорит да падне,а може и да ни отмине!Несътворените светлини и енергии могат ,да движат всичко сътворено.

32

Бойко пее

преди 5 години

Метеорити и да падат, падат над Софето,Аз Бойко като слънце пащ ще си грея на небето.

31

Анонимен

преди 5 години

А официалната религия на neepacите е исляма.... доказано е многократно.А ти кога прие исляма? Преди или след пеераството?

30

Анонимен

преди 5 години

Името на бог е метеорит.