19

Бойко Господинов

преди 10 месеца

Версии л, версии, версии. Най- важното според мен е друго: има Възмездие. Двамата тарикати, поръчали убийството й, също са убити като кучета. И то най- вероятно от тези, които са ги отървали от проблемната им любовница.

18

Иван

преди 2 години

Няма много мистерия, последният ѝ мъж е бил комунист, тя е споделяла същите възгледи. Кенедитата са били антикомунисти и неини любовници. Тя прави грешката да ги шантажира директно и заплаща цената. Ако искат отново да възобноват случая може да започнат със съдебният патолог. Човекът към днешна дата е жив и здрав. След това елиминират Кенедитата, защото стават неудобни със скандалите, които забъркват. Въобще, от 60-те до 70-те години стават няколко известни случаи, които ще останат неразкрити.

17

разбирач

преди 4 години

Високо платена лигава ***.През колко ли легла е минала? Сладка е ,но с перверзна красота.

16

Анонимен

преди 5 години

Не може да изнудваш президента на най-силната държава да се разведе с жена си,и да се жени за теб!Нещата просто не стават така!

15

cc

преди 5 години

Американската николета лозанова!!!

14

cc

преди 5 години

Е-е-е...не съм го очаквал. Но тя си беше *** и без това...

13

Анонимен

преди 5 години

Абе тука всички оправдават убийството на Мерилин,само защото е била жена със силно изявен сексапил.Е бати ненор-малниците сте.Тук скандала е че я убиват шефовете на държавата,които са най-обикновени мафиоти,и то по жесток начин.Е това разкрива какво представлява Демокрацията по Американски.Най-обикновена мафиотска пирамида.

12

Анонимен

преди 5 години

фаталното й е, че си е пвярвала, че ще шантажира цяла държава, само щото са я използвали за съд за удовлетворяване на физически потребности

11

Анонимен

преди 5 години

Айде стига сте повтаряли като папагали тия заучени клишета за "фатална жена". Нищо фатално е нямало, Мерилин е била най-обикновена жена, жертва на Холивуд и после на Кенеди.

10

антиджендар

преди 5 години

До 23 АнонименДали е *** то ти най малко знаеш. Красива жена е и най важното не е сороски гендар

9

cky2kbg

преди 5 години

На нощното шкафче до тялото на Мерлин Монро са открити празни бутилки от хапчета.- кой как ги превежда тези статии ?! Пълна некадърност и борба за рейтинг

8

Коментарий Забележко

преди 5 години

Фенобарбитал и пенТобарбитал са две различни вещества с различна употреба. Предозирането им има сходен ефект. И двете са барбитурати.

7

hmn

преди 5 години

фатална смърт? журнализмът е фатално умрял на територията...

6

Мила

преди 5 години

Пише се Фенобарбитал (Phenobarbital), а не Пенобарбитал. Не само, че сте неграмотни, но сте и прости. Вече, много взехте да дразните!

5

Мда

преди 5 години

Денят,в който проблемите на Америка ще престанат да бъдат проблеми на Света идва бавно и неумолимо!Всъщност не чак толкова бавно-повечето от пишещите тук ще бъдат очевидци.

4

Анонимен

преди 5 години

Че Паша Христова като любовница на Бай Тошо що умира?Същата история.

3

Burzum

преди 5 години

Златка!

2

ПроСоТо

преди 5 години

"красавицата" с толкова бяла,че почти СИНЯ кожа я убиха СЪЩИТЕ,които убиха Кенеди.Просто тая НЕ ПО НЕЙНО желание знаеше неща,които не трябваше да знае...А знаете как се "запушва уста"..Примери И в България-бол..

1

Анонимен

преди 5 години

За- Българйя,.Ми-прйлича, на-първа-смяна,..На-ерген,. От- МК. Кремиковци.....В, смисъл. ..Не-мислете, чете, майтап...Хубавата Елена.....