22

Анонимен

преди 5 години

Машинното гласуване ли ще гарантира неподправени изборни резултати? Как пък не - вместо да се печатат фалшиви бюлетини ще се бръкне в базата данни за 30 секунди и ще спечели който си е платил най-много. Който иска да вярва на комунистите, обаче всичко е серрия от постановки за манипулиране на общественото мнение.

21

Гого

преди 5 години

Най обичам да гледам как *** с основно образобание (ако изобщо), работещи за по 600 лева (ако изобщо), обясняват на IT вишисти, които за по-малко от 6000 няма да си мръднат пръста, как работи компютъра и как се решават фундаментални проблеми от сферата на теоретичната информатика... Всяка форма на машинно гласуване подлежи на манипулация в същата степен както при традиционното гласуване, просто начинът е друг. И го пиша не за да хейтвам съгражданите си, а защото опозицията ги лъже в очите.

20

House M.D.

преди 5 години

Колега, резултатите от предишното гласуване не бяха заличени, защото беше експериментално и въпросните резултати не се вземаха предвид при броенето. Ако бяхте поне принципно запознат как работи един компютър, нямаше да напишете долния коментар.

19

Анонимен

преди 5 години

До House M.D. 18Следите от предишното гласуване и преброяване не бяха ли заличени?Ай, стига сте увъртали и усуквали! В очите ни гледате и лъжете.

18

House M.D.

преди 5 години

Отново не разбирам защо ми изтрихте коментара. Компютърът прави това, което му кажете. Ерго, електронно или машинно гласуване се манипулират много по-лесно от нормалното такова. И всички следи за манипулацията биват заличени. Не можете да докажете нищо.

17

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ много се СТРАХУВАТ от каквито и промени да е, в която и сфера да е, но най- ги е страх някой да не пипне гласуването.ЗАЩО ГЕРБ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ПРОМЕНИ В ИЗБОРНИТЕ ПРАВИЛА И НАЧИНИ НА ГЛАСУВАНЕ?Партия, която е сигурна в електората и победата си, не би следвало да се бои от нищо.

16

Анонимен

преди 5 години

Тези пак с познатите до болка глупости. Какво има да коментират, нали сме правова държава , нали има върховенство на закона ? Щом има решение на съда , че трябва да има машинно гласуване , изпълняват и не се обясняват повече. Правителството не спазва законите , ама иначе иска гражданите да ги спазват !!!

15

Анонимен

преди 5 години

Вече няма да е нужно да се подправят хартиени бюлетини с готови напечатани от някоя купена печатница! Много по-лесно ще им е!!!

14

Гербераст - комунист

преди 5 години

Важното е, цецо крадецо да няма допир до изборния вот, защото всички знаем КОЙ# ще спечели, а и за шведите ще е по - трудно да подкрепят ГРАБ.

13

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 12 Както се справят с телефонните измамници, така и с машинното гласуване. И кото премахнат номерата на портиите , стой та гледай. Кой не вижда , кой не може да чете...Електорат та дрънка.

12

Анонимен

преди 5 години

А как ще гласуват дрътите социалисти, ще се справят ли?

11

Келеш

преди 5 години

Само да допълня, че не е възможно да е "БСП vs. ГЕРБ", понеже БСП=ГЕРБ ... Ако някой иска да се образова за какво иде реч, да прочете думите на Баце от 19 страница:https://president.bg/docs/1497024633.pdf#page=19

10

Ти да видиш...

преди 5 години

Управляващити ги е много страх от машинното гласуване. При последните избори 100 % от високо технологичния електорат на БСП са гласували машинно с 15/15.Няма ли машинно гласуване БСП пак губят.Така ли е ? Така е ...

9

Анонимен

преди 5 години

Страх ги е, че няма да има достатъчно невалидни бюлетини

8

Край

преди 5 години

***, изборите не се манипулират толкова с броенето колкото с това, че гласуваш за партии. Дават ти да избираш между Левски и Цесека а резултата е че в листите има само послушковци на ББ/КН/АД и Волен и Каракачанов за цвят.За "партии" ще ти дадат да гласуваш колкото пъти искаш и както искаш. Резултата ще е винаги против теб.

7

Келеш

преди 5 години

до КрайВажното е да са електронни, върху блокчейн, а дали ще са мажоритарни в два или десет тура няма да има значение. Към днешна дата, блокчейна е единствената технология, която гарантира 100% прозрачност и 100% сигурност, че вотът няма да бъде манипулиран дори с 1 глас.

6

zeus

преди 5 години

Не е важно как гласува народа, а как Цецо Гуменката брои бюлетините. Понеже Цецо е пpoст физкултурник, на него му е много по-лесно да фалшифицира хартиени бюлетини и протоколи ;)

5

Край

преди 5 години

Всякакво гласуване ще ви направят. Ако искате всяка година избори ще има. Само за да не се въведат истинските избори които коренно променят системата - МАЖОРИТАРНИ в два тура. Без финтифлюшки "мажоритарен елемент", преференции и бла бла.Свободата братя мой санчовци е свобода да избираме. Свободата и избора не се подаряват те се ОТВОЮВАТ.

4

Анонимен

преди 5 години

Цв.Цв. вие като настъпан пес.

3

Келеш

преди 5 години

Съда ги задължи още на миналите избори да има машинно гласуване, но нямаше. Тия как така умиват дали да има ли не? Нали съда се е произнесъл и задължил?! Единственият начин да се промени нещо е, електронно гласуване, базирано върху блокчейн, това е единственият начин за 100% прозрачен и честен вот!