53

смяяяях

преди 5 години

"Ама големи съвпадения, значи.Ей, това да спечелиш от тотото е с по голяма вероятност от това да задържат българи с яхта пълна с 11 тона хашиш, идваща от Мароко.точно по време на търговски преговори.И Борисов днес се изтрелва като бит ****ераст спешно на двудневно посещение познайте къде?.Познахте МАРОКО!",цитат от Афера

52

цитират вицето До53

преди 5 години

Просто констатирам: Симеонов нарече закона НЕДОНОСЧЕ, "майките" днес откриха че, е ОСАКАТЕН.Симеонов каза че, този закон ТЕПЪРВА ще създава проблеми и ... той ВЕЧЕ ги създава!Той каза че законът е писан "на коляно под натиск". Излиза че, е бил прав! Получиха каквото искаха!Може би вместо да крещят, трябваше тихо да се помолят Господ да им даде малко мърдост и разум. Не всеки който приказва хубаво ти мисли доброто! Справка: Притчата за врабчето през зимата.

51

Анонимен

преди 5 години

До цитират вицетоАз на Симеонов не вярвам нито дума!Изобщо не разбирам дори какво прави между патриотите,след като той само вреди на населението и работи единствено в полза на олигарсите?

50

Анонимен

преди 5 години

До ПламенПламене,ами извоювайте си правата,а не злобейте срещу другите,въведете екзистенц минимум,както е в нормалните държави в Европа!Екзистенц минимума е сума,която е необходима на един човек да оцелява нормално в живота,хората които не вземат достатъчно пари да оцелеят,може да им се доплати до екзистенц минимума,а също и банките нямат право да ти удържат пари под екзистенц минимума който ти е необходим да живееш и т.н.Така ще бъдат защитени най-слабите хора в държавата.

49

www

преди 5 години

Какво ли да свършат "майките". Нагло договориха едни пари, без нищо да вършат. Те това си вършат от доста време, и те така....

48

Анонимен

преди 5 години

А баце от къде взима тези пари,че ги раздава с лека ръка?Единствено,което трябваше да направи е да гипосъветва да си намерят работа,дори на 2 места за да издържат децата си.

47

цитират вицето

преди 5 години

Нали тези "майки" бяха написали нещо и то дума по дума се прие понеже те поставиха ултиматум че ако се изпусне някоя дума те ще продължат да протестират под прозорците докато не се гласува точно? И то се гласува както ТЕ го искаха. Тогава Симеонов им каза че законът е приет под натиск затова е НЕДОНОСЧЕ и тепърва ще им създава проблеми, затова да спрат да крещят. Значи ТОЙ Е БИЛ ПРАВ щом сега те сами казват че, законът е ОСАКАТЕН !

46

Шофьор

преди 5 години

Абе толкова ли няма значими новини по света и у нас ,че всеки ден ни тръбят за тия майки и техните деца ?! Милион и половина им дават и ПАК НЕДОВОЛНИ ?! Снемам подръжката си за тях и никога повече няма да пледирам за тях!Те нямат срам - само знаят да искат,да настояват,да леят сълзи и тем подобни ?!Не ни занимавайте повече с тях!Тези проблеми СЕГА ли изскочихА,че именно СЕГА всички скочиха ?! Ала-бала- и за децата е ясно,че всичко това е НАГЛАСЕНА РАБОТА ! Инвалиди и увредени лица е имало и има

45

Пламен

преди 5 години

Стига с тая ***. Какво да кажат,майките койтоБъхтят! По 12-13часа и получават,детски30лева! Ако се включат в графата

44

До 46

преди 5 години

И за какво иде реч куха меркантилна лейко? Тук става въпрос единствено за пари и мързел - 1.5 млрд. от нашите пари отиват за отгеждане на търтеи, които смятат че това е тяхно изконно право и категорично отказват да работят. Има една народна мъдрост "който не работи, не трябва да яде" , време е да й се обърне сериозно внимание в това няше постоянно деградиращо общество, завладяно от мързел, простотия и посредственост.

43

До 43

преди 5 години

А спреведливо ли е аз да работя, а те да харчат изкараното от мен? Много дразни вече тези лицемерна съпричастност, цялата глупост която се излива, как разбираш ли, нямало как иначе, трябва да ги отглеждаме всички инвалиди, че и техните родители. Тази които са толкова увредени, че не могат да работят и обслужват сами, трябва да се настаняват в домове - това е най-евтиния и ефективен метод. Това сега е едно източване на обществени средства, една голяма злоупотреба.

42

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересуват тези майки Всяка вечер на купон в т.н. "протест". Кой им гледаше децата, които и биологичните си нужди не обслужват без чужда помощ. И на края весели, весели играят хоро. Гледах ги по телевизора и се чудех те ли са с увреждания, или децата им?

41

До 40

преди 5 години

За злоба и завист и дума не може да става. Ако си говорим честно, и с 930 лв няма да тънат в разкош, разходите около тези хора са много, ако ги гледат добре.Проблемът е, че много от парите в държавата потъват в джобовете на мошеници и има огромен недостиг за необходими и важни неща. Хората мизерстват и чувството им за справедливост е крайно изострено.Повечето трудови пенсионери изнемогват. Майките на здравите и учещи деца и младежи често не си дояждат, за да осигурят на детето най-необходимото

40

Анонимен

преди 5 години

Тези майки ме отказаха от благотворителност. Сега по Коледа ще се почне с едни сълзливи призиви и до втръсване клиширани думи. Но без мен Стига вече. Който си е направил своя избор да го следва В края на крайщата това е капитализма. 900 лв за тези, които никога няма да допринасят за БВП и 200 за хора с 40г трудов стаж които по различни причини са не помалко инвалиди от 18 годишните такива.

39

Съчувствам, но!

преди 5 години

Преди 22 години по-добре ли живееха инвалидите и хората, които бяха принудени да са неотлъчно до тях, за да полагат денонощни грижи? Защо тогава не се вдигнаха? Кой ставаше в 3.00 ч. през нощта, за да се нареди на опашката за хляб?Или, накратко казано, кой ги подкокороса да протестират точно сега, кой им достави нужния реквизит - скелети, черни байраци, тениски с надписи и т.н.? Всичко това струва пари!

38

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми това би трябвало да е и за другите инвалиди,не само за децата.Не злобейте и не завиждайте на тези нещастни,обречени хора!

37

Ваня

преди 5 години

До Анонимен-38: Ако се дадат 380лв за асистент -- те ще влизат в общите 960лв. !!!

36

Анонимен

преди 5 години

Само не ми е ясно с какво дете инвалид над 18 г. възраст е по-важно от човек, получил тежък инсулт на 60 години /който се е трудил за тази държава с 40 години стаж/. Същият човек, прикован на легло с 200 лв. пенсия, при това давал принос в осигурителната система. А за увредено дете, получавала майката досега 930 лв. Какво искат всъщност - с прости думи: Искат 930 лв. доживотно за детето, но най-нахално искат и заплата отделно за асистент.

35

Анонимен

преди 5 години

Тоя филм 6 жени и един мъж съм го гледал ....ама по едни други сайтове ! Протестите на тези си бяха чиста по./ рно графия ама айде ,айде . ПиАра свърши добра работа ,Бойко пак спасява положението .

34

House M.D.

преди 5 години

Колега #25, обърнете внимание, че според всички журналистически статии, тези жени са приснодеви, доколкото техните деца нямат биологични бащи.