43

Стеф

преди 5 години

Моля те, спри да ''мислиш''.

42

dred

преди 5 години

според мен сега дори пазят поведение та дори са любезни в момента, ще видите като ги приемат в ЕС...те тогава ще видим какво е език на омразата...

41

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Че то Македония ако спазваше...нещо,нямаше да е Македония, а примерно...Патагония.Ейй,не случихме на...македонци;по...добре да бяха...патагонци.

40

Виц

преди 5 години

До: АлоАло, младия лекар, ако си толкова учил за лекар, колкото си грамотен, като ти чета писаниците на мен ми иде да емигрирам за да не ме лекуват недоразумения като теб!!

39

Ало

преди 5 години

Ало медияо, не пренасочвай вниманието на хората. Какво говорят или не говорят който и да е не ме интересува. Македонците не ми правят нищо лошо. Джамбас и дружината политици дават на баба 160 лв Тя не може да си оперира крака и куца понеже нямаме 5000лева.Жена ме е учител и взима 500 лв. заплата а аз млад лекар с 560лв. Имаме две деца, които са потиснати заради всичко това. И аз с радост сще ги изпратя в която и да е държава при първа възможност, за да не читат това което аз чита и пиша.

38

MRRF

преди 5 години

Да уточня, че не мразя нито Македония нито Сърбия, даже имам приятели от там, но политиката на държавата е отделна работа. Сега ББ действа там активно защото са му сипали отгоре. САЩ искат повече слуги по балканите защото е стратегическо място в бъдеще предвид техните официално обявени врагове Русия и Китай, които също там са се насочили.

37

MRRF

преди 5 години

Нещата за мен са прости. Предвид цялата антибългарска политика през всичките години НЕ ПОДКРЕПЯМЕ влизането на Македония или както там ще се казва в ЕС! Така се прави политика, дами и господа. Затова никога няма да бъде добре България и дори държави като Гърция и Румъния например са малко по-добре от нас, защото налагат политиката си малко по-мъжки от нас.

36

Az

преди 5 години

Ей Джамбас вземи да работиш поне малко в интерес на България, а не си вдигай рейтинга на чужд гърб. Кажи ти какво си обещал и какво си изпълнил¿

35

анонимен

преди 5 години

Борисов като стане президент на обединените балкани няма какво да признават нашият какво то им каже те ще слушат.

34

Анонимен

преди 5 години

Област Скопие.

33

Мария

преди 5 години

Джамбаски вместо да обясни на Българските си избиратели защо ОП не спазват предизборните си обещания - смятай пенсии, се хванал да чеше македонски топки

32

Ибрикчия

преди 5 години

Я веднага прът в колелото за ЕС да видиш как ще се коригират. Ама пусти топки все ги нямаме, гърците ги накараха името да сменят, а ние мълчим като питки.

31

Анонимен

преди 5 години

Ко им пречи на всички македонията не мога да разбера?

30

boyko.uzunov

преди 5 години

Македония е географско понятие - като държава престава да съществува 300г. пр. н. е. а е такава има няма 50 г. така , че тъй наречените македонци да си помислят колко общо имат с тогавашните македонци!

29

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми колеги!Да не забравяме че всички са маскари.Особено когато идват избори.

28

Ф.С.В.

преди 5 години

До Solar Power Бинев много си зле брат -- все по зле ставаш ))

27

Анонимен

преди 5 години

Виновно е комунистическото правителство на Любен Беров!

26

Solar Power

преди 5 години

Ф.С.В. - когато това се случи аз програмирах на асемблер за 8Д-то у дома :)

25

Ф.С.В.

преди 5 години

*** маляк - на една позиция сме с тебе -- успокой се ))

24

Solar Power

преди 5 години

До Ф.С.В. нещата са много по простички. Не защитавам нито русия нито сащ. И двете държави си гледат собствените интереси и ползват римското правило "разделяй и владей".Точно това се случва дори в цяла Европа в момента. Двата хегемона разделят европа за да няма трета силна страна. Също така не ни беше позволено да си копаем за собствени ресурси като газ и петрол... тоест ние нямаме нищо отново :( ... нито ресурси нито икономика... и така е след 1945-та година до сега ...