66

л

преди 5 години

до *** 60софия ротару е молдованка

65

Анонимен

преди 5 години

До (*_*)Бях ти написал, но са ме изтрили, явно админите на сайта са инструктирани да помогнат на България да се приближи към 159-тото място в света по свобода но словото. А бях написал, че не си този, който да има наглостта да нарича "путенката" ръководителя на най-голямата държава в света. Мен това ме дразни!

64

До Анонимен

преди 5 години

Ако имащ САЩ за приятел враг не ти трябва ! Те на приятелски демократичен принцип ще отнемат и последния ти *** от къщата като всичко ще бъде направено под егидата "Защита правата на човека и гражданските му свободи"!

63

Анонимен

преди 5 години

Само като чете човек арогантния, надменен речник на кремълските фашисти, разбира защо тази империя, заграбила 1 / 6 от територията на земята се нарича - империя на Злото !Бог да пази България от руското Зло !

62

Анонимен

преди 5 години

Русия се държи слабо не потопи корабите, не сваля самолетите на НАТО нарушаващи въздушно пространство, не дава ядрени технологии на Северна Корея за да държи САЩ в шах, не отвръща на нападението с удар а само се защитава и разобличава лъжи и пропаганда насочена срещу нея. Ако не втвърди тона и не създаде непосредствена заплаха за САЩ ще бъде обречена на разпад. А може да сваля всичко, да прекрати всички ощетяващи я договори и споразумения както САЩ правят, да не дава ракетни технологии на НАСА

61

Анонимен

преди 5 години

До (*_*)Кой се е зелетял да те праща в Крим на почивка? Това е луксозен курорт, не е за ***. Крайбрежието е приказно, така разказва приятел - професор, писател, тънък познавач на хубавото, бил на много места по света. Особено Ялта, особено вината на "Масандра". Това не е за алкохолните туристи - иzмета на Западна Европа, детодрайфат по "Слънчака"!

60

Анонимен

преди 5 години

Когато България беше с Русия българите живееха добре.

59

Стамат

преди 5 години

Само Тръмпи Дъмпи иска таа война!

58

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

57

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Порошенко е в ступор. Няма правилен и печеливш ход . Ако остане на власт, ще го линчуват украинците. Ако се откаже от властта ще го линчуват американците. Единственият изход за него е да даде заповед за нападение над Россия и веднага да обяви капитулация.

56

А бе

преди 5 години

НАТО що не помогне на Украйна да освободи демократичните украиски военни които са си минавали демократично през руски води без разрешение е сега са в ареста и обясняват на съдията на чист руски, че им е било заповядано да минат на всяка цена и да исключат комуникацията и да не отговарят на граничните руски кораби.

55

кубанская столица

преди 5 години

До Анонимен 55Разбира се, ако имате добри отношения с Россия и русские, ще съхранявате всичко. И не трябвате никакъв брак. Други пример, известна украинска певица София Ротару имаше къща в Крим. След реферндум 2014 тя започнаха да протестира. Результат - тя няма къща

54

кубанская столица

преди 5 години

Другари! Керченския пролив е территория на Россия. За да вървям тук, трябвате разрешение на Россия. Или няма да вървяте. Порошенко иска, че кораби на нато дойдатв Азовское море. Ала Россия намя да дава разрешение

53

Бонобо

преди 5 години

До АнтибокоДа, Русия е в добри отношения с Финландия, Беларус, Азербайджан, Тюркменистан, Узбекистан, Казахстан, Монголия, Китай, КНДР и с други близки страни като Армения, Таджикистан, Киргизстан. И в нелоши отношения с Турция и Норвегия. По света е в добри отношения с Египет, Алжир и въобще Африка. ЮАР, Индия, Индонезия, Тайланд.Путин ще ходи в Аржентина, беше на срещата на АСЕАН. На крака в молитвена поза му отиде премиерът на България, ако помните резила.

52

Анонимен

преди 5 години

До до 27И Норвегия и Финландия, нямат избор, да ти кажа.А Китай е на принципа - Врагът на моя враг...

51

(*_*)

преди 5 години

не може да набие Бойко ама Бойко може да го набие щото е каратист и знае фатки

50

Анонимен

преди 5 години

Въпрос - ако имма имот на украйнска територия, но Русия завладее Украйна, ще остане ли този имот моя собственост, при положение, че имам добри отнощения с руснаци?Ако не, то сключен брак с рускиня, ще омогне ли?

49

мдаа

преди 5 години

и Менда и Менда

48

Анонимен

преди 5 години

До 1111Пич, то това си го има от много време, просто не ни дават, да се биеме. Виж Сърбия. Тръгнаха, да си оправят некви си техни проблеми, те ония от САЩ та бомби, та това ти, та онова ти ...

47

(*_*)

преди 5 години

аз съм спокоен за себе си и за мдааа щото Бойко ни обеща да ни прати в Мароко когато почне войната и вече ни езапазил места в голем хотел до океана