106

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Градът е Латакия.Главно пристанище на страната и световно известен с мекия и ароматен тютюн.Ние можем да четем.Можем и да мислим.Такива локални конфликти се използват като полигон за изпитания и проверка на възможностите.Просто написах, че ПВО ракетите не са много полезни срещу дронове. А ся ще допълня, че и срещу въртолети не са много ефективни, а па срещу пехота съвсем не действат. Ся очаквам да ме светнат с кво се действа срещу бай кашик и хеликоптери такива дето могат да четат.

105

Боби

преди 5 години

До Един от Дивия ЗападЗначи не си чел новините от СирияДесетки пъти Лактакия е била атакувана от дронове десетки са свалени дестки чрез ползване на апаратура за РЕБ са отклонени а дори някои са приземени.за защита от дронове се ползват ТОР и Панцир а възможно и Сосна ЗАРК/ЗРК системи

104

Ю кортес

преди 5 години

На подалият статията мога само да кажа,икономиката ***.руската икономика е по малка от мексиканската,тя пък е два пъти по малка от на щата Калифорния.

103

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Аз съм инженер.Хубаво е да имаш изтребители и щурмови бомбардировачи, но е много скъпо.Хубаво е да имаш отлични ПВО ракети, като с-400, но с тях не можеш да атакуваш, но са по-евтини, но не много. А и се поставя въпроса колко са.Щото пак има новини, че Русия е дислоцирала няколко дивизьона с-400 в Крим. Туй е добре, но кво правят с-400 срещу дронове. Точно едно голямо нищо. Нещата вече не са такива каквито бяха.Гледайте еврейците. Купуват си ф-35 за политика и си произвеждат бойни дронове.

102

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Та Кво може да възпре Русия?Голяма тояга!Е те такава тояга са САЩ, а като прибавим и другата част от НАТО картинката става още по ясна.Но Русията винаги е била велика и богата, но никога е нямала пари. А ся пари и то много има Китай.Та затуй се изнервя международното положение и се появяват таквиз нервокъсащи, като Украйна, Венецуела, дето атакува САЩ с мигранти и Турция и Иран и Северна Корея.Всеки се реди за А-група.А ще свиквате, щото технологиите се променят.

101

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Непрекъснато се спекулира с оръжия без аналог в света.Нека ви дам пример.Да се стреля точно на 3 километра без оптика е без аналог в света. Но ако можеш да си позволиш 10 такива куршума, а срещу теб има 5000 души, с по 1000 патрона, които не стрелят точно на 3000 метра, но убиват..... Много неща са въпрос на пари.Аз имам уважение за Путин, щото той каза, че те ся са разработили едно супер оръжие, но проблемът е че Американците имат по всички части по много 90% по-слабо.

100

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Нещата вече са различни и всеки иска бизнес, а никой неще война у тях. В Сирия може. Там фъргаме ракети и заръчваме други. Руснаците малко, по-малко бяха цивилизовани. Сега играят лошия и си траят.От 1945 до 1954 Америка имаше атомни бомби, а Русия нямаше. Можеше дори да не помогне през втората световна и да остави Хитлер да ги ...Всичко беше на кантар през 1962 година, когато амерички шпионин У-2 даде снимки на Сс-4 и Р-14 в Куба. САЩ блокираха Куба и после руснаците си изтеглиха ракетите.

99

Д-р Охболи

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянПодгърбич Нахебян, когато ти дойдат такива сънища, бързо стани и си наплискай гуреливите зъркели! Дишай дълбоко и си вземи 30 капки валериан на бучка захар.После легни, брой овчици и се опитай да заспиш отново! Иначе ще станеш пациент на психиатрично заведение.

98

До груз 200

преди 5 години

Govneau, Питер никога няма да стане финландски. Фините идват в Санкт Петербург да се напият като едни грухтящи хайванчета и да се търкалят по тротоарите. Загубиха Выборг, голяма част от Карелия и излаза си на Баренцово море. Стига са губили хорицата, те са добри, трудолюбиви и чисти хора. В Питер се правят най-тихите и опасни дизелови подводници клас 636. Натовците ги наричат "черни дупки"и се наssират от страх. 6 броя вече са в Черно море. В Адмиральтейская верфь строят анаеробна подводница.

97

Поп Андрей

преди 5 години

До Анонимен Искате да изгоните 90% от българите ли ваша милост.............?

96

Анонимен

преди 5 години

По времето на втората световна е нямало буферни републики, Изгърбич. Тази практика започна след 2000 година. Много си неук ;)))

95

Боби

преди 5 години

До груз 200"а колко време питер ще стане финландски."Аз се чудя за колко време Питерските Капитали ще купят това което им трябва от ФинландияСамо си помисли в Питер завършиха фасадата на най-високия небостъргач в Европа 462м 2019 влиза в експлоатацияА Всичките Пристанища на Питер за последните няколко години са УТРОИЛИ капацитета си и продължават да се разширяват

94

Боби

преди 5 години

До Изгърбич Задвратян"тия дето питат, е редно да се сетят, че"В края на втората световна се откри и използва Ядрено оръжие и този който го притежава заедно със средства за доставка на тези оръжия до всяка точка на света са практически неуязвими.

93

Анонимен

преди 5 години

Хората не искат да воюват помежду си,не искат и фашисткия режимhttps://youtube/watch?v=wXe34tORdUc

92

ПроСоТо

преди 5 години

ей,ама ...."ва б_а_н_к" е ИЗРАЗ бе !!!!...СОПОЛАНКОВЦИ!!!!!ИЗРАЗ,който ОТ ВЕКОВЕ означава "Или всичко,или нищо"!!!!!!../ама какво му е на тоя сайт?!....от какво боледува?!../

91

ПроСоТо

преди 5 години

щуротии на кутии.."Някой" губи почва под краката си и заиграва "ва банк"..Но не за всеки е тая тактика!..Хареса ми забележката на колегата долу:-"Всеки дребен хулиган разчита на БАБАИТА,скрит зад ъгъла"..колко точно!!!!...За разочарование на Потрошенко,"бабаитите" вече му дадоха знак,че е време да побегне от сцената....Нооо,"тенекето бакър не става".."*** ли си,то е за цял живот.....алилуя..

90

Анонимен

преди 5 години

Разменили са украинските моряци за руски моряци.https://youtube/watch?v=u3Gc7VXYpTU

89

Констатиращ

преди 5 години

През Втората световна война, най-много евреи са избити след германците от украинците.ФАКТ, изнесен в Холандската преса през 50-те години на миналия век!Хората са избивани от отрядите на Степан Бандера!Убийци, мародери .....ФАКТ!Западната преса го изнася.

88

Анонимен

преди 5 години

Вън руснаците и русофилите от България!!!България мрази диктаторите!!!

87

Анонимен

преди 5 години

Виновни са ингилизите и янките . Требаше да оставят "медведя " да бъде одран , а те го оттърваха . Сега да му берат ядове !