80

Анонимен

преди 5 години

Украйна твърди че си има газ.Защо тогава се притеснява от руските доставки.

79

Анонимен

преди 5 години

До гурбетчийски поздравОпа тука се обърка :), Калифорния някого принадлежеше на Мексико ако не знаеш, между другото и Куба е била окупирана от САЩ и то далече преди идването на Кастро.Трети пример мога да ти дам - ХАвай, а знаеш ли как Япония се отваря за света-ами научи ?Между другото индианците в САЩ още живеят в резервати ако не знаеш?

78

Анонимен

преди 5 години

Путин си изгуби Сибир и гледа да подържа някакво самочувствие , че е сила.

77

Анонимен

преди 5 години

"Меркел да се притече на помощ на Киев, иска той"=======================================Бабата на Меркел разполагала със златно, сребърно и чугунено гърне, но когато дошли руснаците се нacpала в гащите!

76

Мишо

преди 5 години

А пък аз искам 2, не по-добре 10 милиона лева по моята сметка. Веднага!Меркел, да мигиииииииии! В България ме репресират, заплатата ми е малка общо взето и руснаците се готвят да ни нападнат.Дайте някой лев да се спасим!

75

Yoan

преди 5 години

"По дяволите, в Украйна наляхме четири и половина милиарда долара!" Това са думите на помощник държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд в интервю за американска телевизия", след което и поискаха оставката и тя е подаде. Разбира се, парите отидоха в сметките на Украинската върхушка, а за поетите ангажименти някой трябва да отговаря, нали?

74

Анонимен

преди 5 години

До 81Да не говорим, че в тубата пуснаха и запис на разговора между руския капитан и украиинския патриот, та руснака 11 пъти го умоляваше да спре и да поиска разрешение за преминаване по надлежния ред, поне 5 пъти го предупреди , че ако не спре ще открие огън. Най- интерсното в случая, че след като на руснака му се изчерпаха нервите и откри огън, украинския патриот взе да вика за помощ на перфектен руски!

73

Севастаки

преди 5 години

Потрошенко предаде и изпрати народа си в руските затвори за да си вдигне рейтинга и да дестабилизира газовите проекти! Днес е северен поток 2,а утре и втората тръба за бг. от южен поток.колко ниско е паднал Пияндурника

72

Боби

преди 5 години

По този начин се ускорява влизането на Украйна в НАТО.

71

Няма ли кои да го фи

преди 5 години

Този го пиши пътник,скоро за него ще говорим или добро или нищо. Може даже паметник да му вдигнем нейде жълтите павета ха ха ха

70

Анонимен

преди 5 години

До гурбетчийски поздравА познаваш ли някого, който да е окупирал някой по-силен от себе си съсед? Примери за окупация колкото искаш, но кой знае защо само руската е буди възмущение.

69

Анонимен

преди 5 години

До гурбетчийски поздрав"Е как да няма лошо в това ,че харесват Русия бе ?! Да харесваш окупатор и агресор според тебе хубаво ли е ?! Според мене трябва да си обсолютен просстак за да харесваш нация ,която окупира по-слабите си съседи ! И запомнете , ние не мразим руснаците защото са руснаци , а ги мразим заради простащините ,които правят !"Американците правят то в 100 пъти по-големи мащаби от десетилетия. Целувай им гза на тях тогава!

68

Анонимен

преди 5 години

До ЧибурашкаПроблемът ти е в това, че ти мислиш само за пари. Затова не се мъчи да ни разбереш.

67

Анонимен

преди 5 години

Порошенко за Билд: "Аз съм *** от!"

66

От Германия

преди 5 години

До горбечикиджийски поздрав.И ной по-точно от нато ще тръгне срещу Жужо?Германия ли( 60% газ от Русия) или Кравария(10000 км далече,а и колко им струват ракетите се видя с Сирия)Другите никой не ги брои за нищо.Освен да лалосвате и санкции да налагате друго не ви се отдава.А,също и на *** като тебе по някий цент да плащат.Познавам доста украинци никой не е против Русия,а срещу самоубийствената политика на порошенко.

65

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 81Да разбирам ли от твоята реплика, че ти имаш много по-добри параходи? Защо не ни разкажеш за тях?

64

Прасенко

преди 5 години

Прасенко,хайде моля те не въвличай и Германия в твоите безсмислени битки! Ти и твоите укро бандери сте за Сибир! Дразни още мечката и след 5 години ще се озъбите от глад! Тебе са Путин може да те озъпти,потрай ще твоите го получиш,ами жалко за обикновените украинци,които ще трябва да се гърмят със своите братя!

63

стига бе

преди 5 години

Добре де няма ли някоя наша медия да каже, че:Първо инцидента не е в Азовско, а в Черно море,Второ в руски териториални води, които и преди 2014 са си руски,Трето украинските съдове са били с изключени транспондери и са се движили в пълно радиомълчание,Четвърто украинските съдове са били с готови за стрелба оръжия (разчохлени оръдия и вдигнати в т.нар. бойно положение) иПето на борда им е имало служители на СБУ, които са координирали акцията.

62

Чибурашка

преди 5 години

Гледам много българи харесват Русия, лошо няма. Но отиват да работят на запад, защо не отидат в Русия да вадят пари. Какъвто и да е спора има много прикрити неща. Светът отива в една лошо посока, дано няма войни. А ние нека гледаме нащо дередже, защото то, не е никак розово. А тези страни са близо до нас, един военен конфликт и край с туризма......... после ще има да ревем пак в нета

61

Анонимен

преди 5 години

До гурбетчийски поздравПо това, колко пъти си употребил думата *** може да се съди, че в главата ти е пълна ***.